Şimdi Ara

Tekken 5: Dark Resurrection(OYUN ALINDI)(Son kisi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: slhsm

shadow daha iyi oynuyor gibiydi sanki:) christie ile oynamak kolay arkadaslar. Neyse odadan ciktigim icin kusura bakmayin zaten bir mac ben yaptim digerlerinde oynayan eşimdi.

hocam bilseydim vurmazdim yengeleri de oynatalım bir ara:)
  • hocam ben ilkokuldan beri oynuyorum tekken 1 ile başladım ama tekken tagdan sonra oynamadım nostalji olsun diye aldım ama her adamla oynarım o kadar yani ortaokulda kombo kitaplarım vardı sıraya 4 tuş çizer ezberlerdim derslerde :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

hocam ben ilkokuldan beri oynuyorum tekken 1 ile başladım ama tekken tagdan sonra oynamadım nostalji olsun diye aldım ama her adamla oynarım o kadar yani ortaokulda kombo kitaplarım vardı sıraya 4 tuş çizer ezberlerdim derslerde :)

Benim xbox360'da Tekken 6 var ona alışkınım combolarda Tekken 5'te tamamen değişik ama oynarım yani ben de ilkokulda başlamıştım arcade salonu vardı mahallede Tekken 3 oynardık
  • son 1 kişi bekliyoruz.
  • arcade modu falan varmı yoksa sırf online mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApMoMo_Tr

arcade modu falan varmı yoksa sırf online mi ?

Arcade'de var. Online'ı ölmüş hocam zaten 4-5 kişi anca oynuyor koca Dünya'da
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

quote:

pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

quote:

Uzun süredir boş ama eskiden dolup taşıyordu. Bayağı oynnamıştım zamanında. Çok zevkliydi ama şimdi bomboş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpalp84 -- 13 Kasım 2011; 15:24:29 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.