Şimdi Ara

Tekken 5: Dark Resurrection(OYUN ALINDI)(Son kisi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neyse o zaman ekleme çıkarma muhabbetiyle vakit kaybetmeye gerek yok. bu grupta sadece tekken5 alınsın.

ben eksik kalan oyunlarımı kendi açacağım konuda tamamlarım.
  • tamamdir o zaman sadece tekken 5 olsun. ama suan icin diger arkadastan habe ryok 3 kisiyiz yani simdilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

quote:

Orijinalden alıntı: yavuzdesign

beni de yazın 8 tl para değil grafik vs. kötü olsa bile

Tamam 4 kişi olduk son 1 KİŞİ. Hocam ne diyosun Tekken 5 oynamak için tekrar bi ps2 alayım diyordum ben

kapışalım hocam psn shadow99tr
  • shadow99tr, yavuzdesign ve kingorkem35 hesap numaralarini yolladim, isbankasi sizin icin uygun mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

quote:

Orijinalden alıntı: yavuzdesign

beni de yazın 8 tl para değil grafik vs. kötü olsa bile

Tamam 4 kişi olduk son 1 KİŞİ. Hocam ne diyosun Tekken 5 oynamak için tekrar bi ps2 alayım diyordum ben

kapışalım hocam psn shadow99tr

Ekledim hocam. Oyunu bugün alabilir miyiz?
  • oyunu bugun alabiliriz arkadaslar.
  • yatırdım hocam
  • ben de yatırdım parayı
  • Hocam ben pazartesi yollayacam dediğim gibi dışarıda işim yok bu haftasonu umarım bir problem olmaz.
  • hesap bilgileri gonderildi. Son 1 kisilik daha yerimiz var:)
  • Bu arada olumsuz yorumlar nedeniyle görüntü kötü olabilir diye düşünüyordum ama gayet yeterli ve eğlenceli bir oyun. ps2 deki tekken 5'ten daha güzel bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slhsm

Bu arada olumsuz yorumlar nedeniyle görüntü kötü olabilir diye düşünüyordum ama gayet yeterli ve eğlenceli bir oyun. ps2 deki tekken 5'ten daha güzel bir oyun.

Aynen oynuyoruz şu an shadow arkadaşla tokatlıyorum onu biraz Grafikler fena değil gerçekten oynatır kendini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 12 Kasım 2011; 15:57:15 >
  • opeth2011 ekleyin arkadaşlar bugün oynayamam gerçi.
  • tutarak ve cheistie ile pası yerdekine takla atarak yeniyor ama ben daha önce ps3 kolunda hiç oynamadım inşallah 8-10maca kalmaz yenerim :))
  • quote:

tutarak ve cheistie ile pası yerdekine takla atarak yeniyor ama ben daha önce ps3 kolunda hiç oynamadım inşallah 8-10maca kalmaz yenerim :))

Hocam onun hareketleri o zaten tüm hareketleri ve comboları uyguladım üstünde yenemezsin beni ben de xbox'ta oynuyorum ona bakarsan Tekken'i

Boşuna 10 yıldır oynamıyorum ve bir de oyun çok kasıyor online oynarken.
  • bence daha guard alamiyon :) lawin geri 2-3-4 veya 121 hareketlerine kalkıp hemen salliyon :)
  • quote:

bence daha guard alamiyon :) lawin geri 2-3-4 veya 121 hareketlerine kalkıp hemen salliyon :)

Guard almaya çalışmıyorum ki.
  • shadow daha iyi oynuyor gibiydi sanki:) christie ile oynamak kolay arkadaslar. Neyse odadan ciktigim icin kusura bakmayin zaten bir mac ben yaptim digerlerinde oynayan eşimdi.
  • Hocam bende katilabilirim yerin varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: slhsm

shadow daha iyi oynuyor gibiydi sanki:) christie ile oynamak kolay arkadaslar. Neyse odadan ciktigim icin kusura bakmayin zaten bir mac ben yaptim digerlerinde oynayan eşimdi.

Hocam oynanmıyor ki çok kasıyor shadow'da tokatladı biraz beni :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.