Şimdi Ara

Tekken 6 arcade oynadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara oturan arkadaşlarımız bililer. Fantasyland video oyun merkezine TEKKEN 6 arcade geçtiğimiz günlerde geldi. Bende oyunun bir incelemesini yazdım. yazımı burayada koyuyorum. Oynayanlar ile fikir alış verişi yapabiliriz. PS3'e yada X360 a daha iyi bir Tekken 6 bekliyorum....

TEKKEN 6 Arcade
    40 sayfalık hareketler gücümüze güç katar…
    TEKKEN serilerinde bir zaman yolculuğuna çıkarsak TEKKEN 3’ün o zamanlarda yakaladığı başarıyı bütün severleri bilirler. Yine aynı tarihe TEKKEN 3 oyunu Türkiye’de çok büyük bir fun kitle yakalama imkanı bulmuştur. Her evde, her video oyun merkezinde TEKKEN 3 oynanır olmuş, ben dahi TEKKEN 3 ile yatıp kalkar olmuştum. Video oyun merkezinde yatıp kalmamın sonucunda kendime bir çok arkadaş edinmiş oldum. O arkadaşlarım ile yaşadığımız bir anımı hiçbir zaman unutmuyorum. Hala nadirde olsa bir araya geldiğimizde eski günleri yaad ediyoruz…
    Video merkezinde benim ve arkadaş grubumun yaş seviyesi küçük olduğu için büyükler bizlere oyun içerisindeki hareketleri hiç göstermiyorlardı. Hiçbir zaman yenilmek istemeyen büyükler hareketleri bizlere öğretmemek için elinden geleni yapıyorlardı.
    Bir gün yenilen ezikler tayfası olarak video oyun merkezinden gün ışığına çıkıp sohbet ederek gezmeye başladık. Gazete bayisinin önünde durakladığımızda bir oyun dergisinin TEKKEN 3’deki bütün karakterlerin hareketlerini cd içerisinde verdiklerini öğrendik. Eğer böyle bir şey söz konusu ise bütün hareketleri bilirdik ve kimse bizi yenemezdi. Özelliklede hareketleri bizlerden saklayan büyüklere, günlerini gösterebilirdik. Pamuk ellerli cebe atma politikası ile dergi parasını zar zor topladık. Dergiyi hemen orada aldık ve gücümüze güç katacak cd yi dergi ambalajından çıkarttık. Bir arkadaşımın pc sinden hareketlere baktık ama imkanlarımız kısıtlı olduğu için ve içimizde hiç kimsede bilgisayar olmadığından dolayı hareketlerin kağıt üzerine dökülmesinde hem fikir olduk. Toplamda 40 sayfadan daha fazla bir hareket tablosu vardı. Yakınımızdaki internet kefeye gittik hareketleri bize çıkartması cdyi verdik. Kafeci 1 gün sonra hareketleri printerdan çıkartacağını söyledi. Ertesi gün gittik cdyi ve hareketleri aldık, kafeci amca bu işlemin sonucunda bize çok fazla bir fiyat söyledi. Bizde yeniden aramızda para topladık ama kafe sahibinin istediği ücreti tamamlayamadık. Bende dedim ki “abi biz şimdi kağıtları ve cd yi alalım yarın geri kalan parayı getiririz”. Oda tamam dedi. Keşke tamam demeseydi. Tabi parayı bir daha toplayamayacağımızı bildiğimiz için “gidiş o gidiş” diyerek olay mahallini hızlı şekilde bir daha hiç uğramamak üzere terk ettik… Hayatını oyun jetonlarını endeksleyen küçük bir insan topluluğundan başka nasıl bir hareket beklenebilir ki. Elimizde TEKKEN 3 deki tüm hareketler artık mevcuttu. Büyük TEKKEN oyuncuları biz geliyoruz, açın yolları diye bağırdığımı hatırlıyor gibiyim…

Zaman o kadar hızlı geçiyor ki hemen günümüze geri geliyoruz;
    TEKKEN 3 üzerinden nerede ise 8 yıl geçti ve serinin en sonuncusu olan 6.’sı ise geçtiğimiz yıl Japonya’da video oyun merkezleri için resmi olarak satışa sunuldu. Bu yazımda ise sizlere TEKKEN 6’nın arcade yani video oyunları merkezleri için versiyonunu hakkında bilgileri sizlere aktarmaya çalışacağım. Önemli olan nokta ise Playstation 3 versiyonu ile Arcade versiyonu lütfen birbiriyle karıştırılmasın. TEKKEN serilerinin Playstation versiyonu her zaman daha çok içerik ile piyasaya sürülmüştür.

TEKKEN 6 İlk defa Türkiye’de İlk incelemesi yazısıda ilklerin sitesi PlaystationTurk.com’da
    Geçtiğimiz günlerde sitemizin forum kısmında TEKKEN 6’nın Japonya’dan bir yıl sonra Türkiye’ye ilk defa giriş yapacağını bütün üyelerimiz ile konuşmuştuk. Ankara’da bulunan Fantasyland Video oyun merkezi yöneticilerinden yapılan açıklamada bu olayı doğrular yönde idi. İlklerin video eğlence merkezi olan Fantasyland yetkilieri TEKKEN 6 ve Street Fighter IV’ü oyuncular ile buluşturmak için çok büyük maddi yatırımlar yaparak Türkiye’ye getirme imkanı bulmuşlardı. Bende hemen hızlı bir şekilde sizlere inceleme yazılarını hazırlamak için video oyun merkezine gittim ve her iki oyununda inceleme imkanı buldum…

TEKKEN 6 Arcade konsoluda yeni nesil…
    Namco firmasının Sony ile Playstation 3 alt yapısını arcade makinelerinde kullanmak için geçtiğimiz yıl içerisinde anlaştıklarının haberlerini sizlere duyurmuştuk. TEKKEN 6 arcade oyun konsolu ise yeni nesilin tüm nimetlerinden yararlanıyor diyebiliriz. TEKKEN 6 arcede konsolunun alt yapısında kuvvetle muhtemel bir cell işlemcinin bulunduğunu tahmin ediyorum. Biraz konsolun şeklini tarif edersek; 32’ büyüklüğünde pixel aralığı küçük, kontrası ve diğer ıvır zıvırı çok iyi bir LCD monitörde, oturarak çok rahat bir şekilde oyunumuzu oynamak için tasarlanmış.
    Oyundan sizi koparacak hiçbir negatiflik bulamıyorsunuz. Kontrollerin bile orijinal olması oyuna daha iyi adapte olmanızı sağlıyor. Konsolun ses tasarımı direk olarak kullanıcıya yönelik yapılmış ve dışarıdan diğer sesleri duymanızı azaltan bir tasarıma sahip.
    Ne diyelim bir arcade konsoldan alınabilecek en iyi performans ile karşımızda TEKKEN 6 duruyor, bize de oynamak düşüyor…

Oyunun grafikleri mi ? yok sa detaylarmı beni cezbetti anlayamadım.
    TEKKEN serilerinin en iyi grafikli olanını PS3 içi yapılan TEKKEN Dark resurrection sanarken, TEKKEN 6 yı görünce bu düşüncenin yıkıldığını gördüm. Çünki ekranınızda bir grafiksel şölenisizleri bekliyor olacak. Yeni nesili tam olarak bizlere hissettirecek bir TEKKEN 6 karşımızda duruyor. Anlatımlarımda bazen konsolun arcade olduğunu unutuyorum ama TEKKEN 6’nın Playstation 3 versiyonu şu andaki durumundan çok daha iyi olacağını düşünmemden kaynaklanıyor.
    Olayı fazla dağıtmadan grafiklerin ve detayların çok iyi harmanlandığını söylemek istiyorum. LCD monitörün büyüklüğünden kaynaklanan bir kalite artımı söz konusu var sanıyordum ama yanılmışsım. Karekterler eksi serilerine ve normale göre biraz daha büyük tasarlanmışlar. Karakterlerin detayları çok arttırılmış durumda ve grafiksel tasarımları diğer serilerine göre büyük olmaları yapılan her hareketin daha iyi görülmesine imkan sağlamış durumda.
    Grafik konusunda devam ederken birde dövüş mekanlarının detaylarına ve geliştirilmiş olan kısımlarına deyinelim;
    Grafiksel olarak gelişen dövüş mekanlarında bir çok ince ayrıntı gözümüze çarpıyor. Tüm TEKKEN serilerindeki mekanlar bu güne çok güzel tasarlanmıştı. Gelenek bozulmamış ve beklenen olmuş, artık mekanlar mortal kombat serileride olduğu gibi iki katlı olarak tasarlanmış. Bir kattan düşünce yada kırılınca diğer kata geçiş yapabiliyorsunuz. Bu özelliği Mortal Kombat serilerini oynayan arkadaşlarımız çok iyi bilirler.
    Birde yerlerin kar ile kaplı olduğu mekanda dikkatimi çeken bir nokta oldu. Dövüşçülerin ayaklarını bastıkları yerdeki karlar eziliyordu. Sayamadığım bir çok detay ve kadar abartılı detaylar gerçektende beni oyuna biraz daha bağladı.

Oynanabilirlik ve yeni hareketler
    TEKKEN serilerindeki karakterlerin hareketlerinin ne kadar fazla olduğunu biliyorsunuz. Oyunun 5. Serine kadar hareketlerin tamamını toplasak bir ansiklopedi kalınlığında olabilir. Gelinebilecek en son nokta 5. Serisi derken yapımcılardan çok büyük bir yenilik oyuna eklenmiş. Aynı oyun kontrol kombinasyonu ile karakteriniz bu güne kadar görmediğiniz değişik hareketler yapıyor. Hemde hareketlerinde vuruş bölgeleri değişmiş olarak. Bu yenilikte; eski kontroller ile yeni hareketler çok güzel bir şekilde harmanlanmış. Eski serilerdeki hareketler yine oyunda mevcut tamamen bir değişiklik olamamış ama yapımcıların bu denli değişiklik yapabileceklerini hiç tahmin edemiyordum.
    Hareketler değişince oyunun bu güne kadar ki gard alma mantığıda değişmiş oluyor. Oyuna ve yeni hareketlere çok kısa zamanda oyuna alışacağınız kesin. Komboların çok uzun olması, bir kombo ile rakibinizi öldürmeniz gibi canınızı sıkacak detaylar var ama kombolarıda artık oyunun ustalar yapıyor ve bu nedenle yeni oyuncuların rakiplerine direnmesi bile söz konusu olamıyor
    Kontroller ise bütün serilerdeki gibi sabit bir durumda. Sağ yumruk , sol yumruk, sağ tekme ve sol tekme düğmeleri yine aynısı gibi duruyor.

Eski ve yeni karakterler bir arada…
    TEKKEN Tag Tournament oyunun ilk oynadığımda çok heyecanlanmıştım. O güne kadarki bütün karakterlerin hepsi oyun içerisine toplanmıştı. Namco, TEKKEN Tag ile bir boy gösterisi yapmayı planlamıştı ve de başarıya ulaşmıştı. TEKKEN 6’da ise durum yine aynı şekilde diyebiliriz. Zafina, Leo, Miguel, Bob ve Azazel isimli 5 yeni karakterle birlikte toplam 41 karakter bulunuyor. Azazel isimli karakter ise oyunun en son karakteri ve şu ana kadar video saolonunda bu karakteri kimse yenememiş. Nedeni de son karakter olduğu için yenilmesi çok zormuş.
    Karakterlerin kıyafetleri ve dış görünüşü 5 serisi ne göre daha çok detaylandırılmış. En çok yoshimitsunun akrep kıyafeti benim dikkatimi çekti. Buradan çıkarılan mantık ise her karakteri oyuncu istediği gibi daha da fazla özelleştirebiliyor.

Playstation versiyonu daha çok içerik ile bizimle olacak;
    TEKKEN’nin bütün serilerinin arcade versiyonu ve Playstation versiyonları arasında birçok fark bulunuyordu. TEKKEN hep Playstation versiyonlarında daha fazla içerik ve daha iyileştirilmiş grafikler ile karşımızda oldu. Mesela TEKKEN 3 de ilerlemeleri TEKKEN modu vardı. TEKKEN 5 de ilerlemeli para kazanbileceğimiz jin ile oynadığımız mod bulunuyordu. Bowling modu dahi Playstation versiyonlarında özeldi. En önemlisi de ps versiyonlarında oyuncuların oyun sonu videoları bulunuyor olması idi. Hatta TEKKEN Tag Tournament serisinde arcade grafikleri orta seviyede PS2 versiyonunda ise grafiklerde aşırı bir iyileştirme söz konusu idi. Bu sefer TEKKEN 6’nın PS3 versiyonuda daha çok beklenti ile bekleyebiliriz. Zaten yapımcılarda bu beklentiyi doğrular nitelikte PS3 için olan versiyonun adını Bloodline Rebellion olarak değiştirip geçtiğimiz günlerde düzenlenen Tokyo Game Show’da bizlere tanıtmışlardı. PS3 için online modundan da çok umutluyuz. Dark resurrection ile online alt yapı resmen hazırlanmış oldu. Online moda da hazırlıklı olmak lazım..

Son olarak;
    TEKKEN 6 ps3’e çıktığında yeni nesilde oyun oynadığımızı MGS 4 deki gibi bizlere sonuna kadar çok iyi bir şekilde hissettirecek. Eğer gecikmeler bizleri üzdüyse de sonuçta beklediğimize deyecek. 2009 yılının kış aylarında oyunun PS3 için raflardaki yerini alması bekleniyor. O güne kadar yapımcılar bizleri doyuracak TEKKEN içeriğini hazırlamaya çalışacaklardır, buna eminin. Yine o güne kadar sabırsızlanıp dayanamazsanız, Türkiye’nin başka hiçbir yerinde bulunmayan sadece ve sadece Ankara’da ki Fantasyland video oyun merkezinde oynayabilirsiniz. Yapımcıların bir yıl sonra bizleri neler ile buluşturacağına gözleriniz ile şahit olun…

İlkleri yazmaya devam ediyoruz.
    PlaystationTürk ekibi olarak bütün dünya genelindeki oyunları tam gaz takip etmeye devam ediyoruz. Sizlere en son oyunların incelemelerini sunmayı bir amaç edindik. TEKKEN 6 inceleme yazımızda bunlardan bir tanesi. Gözünüzün ve kulağınızın bizde olsun, Çünkü Street fighter IV incelemesi ilk kez birkaç gün sonra yine sitemizde olacak

Yazımın baş kısmında bahsettiğim kafe sahibine olan borcumuzu merak eden arkadaşlarımı var ise, kafeye 3ay sonra para ödemek için gittim ve kafenin iflas etiğini öğrendim. Demekki TEKKEN’cilerin hepsi oraya hareketleri çıkartmışlar…

Artılar
    +aynı kontrol kombinasyonu ile yeni hareketler
    +muhteşem ötesi grafikler ve detaylar
    +5 i yeni 41 karakter
    +1080p yi aratmayan 720p LCD monitörler
    +iki kişilik kapışma olayı çok heyecanlı.

Eksiler
    -Çok oynayan kişi olduğu için sıra bir türlü size gelmiyor :D
    -PS3 için beklenenden geç gelmesi

Puanlama;
    Ses :90
    Oynanabilirlik:95
    Grafik: 95
    Eğlence 95
    Genel 95
    Bu puanlama arcade versiyonu göz önünde bulundurularak yapılmıştır.

Yazının Kaynağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhanmizrak -- 11 Kasım 2008; 11:12:26 >

• Hocam Tekken 6'nın Xbox 360'a çıkacak olması ve tarihinin 2009 sonu olarak belirlenmesi bizi vurdu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeteyup

Hocam Tekken 6'nın Xbox 360'a çıkacak olması ve tarihinin 2009 sonu olarak belirlenmesi bizi vurdu ya
    PS3 versiyonuda 2009 sonu gibi çıkacak. Uyuz oluyorum uyuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

PS3 versiyonuda 2009 sonu gibi çıkacak. Uyuz oluyorum uyuz...

Alıntıları Göster
    Arcade versiyonu 2007 sonu çıktı Japonya'da. 2 sene sonra konsola geliyor.
    Ayrıca Tekken 6: Bloodline Rebellion şu anda Japonya'da arcade'ye çıktı.
    Napıyo bu adamlar anlamadım. Hiç çıkarma daha iyi. En kötüsü böyle beklemek. Heveslenmek.
    Artık Bloodline Rebellion da 2011'de çıkar Ps3'e.
    Burdan Namco'ya ve Tekken'i Xbox 360'a kaptıran Sony'ye kocaman bir

• quote:

Arcade versiyonu 2007 sonu çıktı Japonya'da. 2 sene sonra konsola geliyor.
    Ayrıca Tekken 6: Bloodline Rebellion şu anda Japonya'da arcade'ye çıktı.
    Napıyo bu adamlar anlamadım. Hiç çıkarma daha iyi. En kötüsü böyle beklemek. Heveslenmek.
    Artık Bloodline Rebellion da 2011'de çıkar Ps3'e.
    Burdan Namco'ya ve Tekken'i Xbox 360'a kaptıran Sony'ye kocaman bir

Alıntıları Göster
    İnceleme İçin emeğine sağlık.Biraz daha medya tabanlı Video ve Resim tarzı inceleme yaparsan
    daha renkli olur bende eski mekanımı bi hatırlamış olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: özcloudtr

İnceleme İçin emeğine sağlık.Biraz daha medya tabanlı Video ve Resim tarzı inceleme yaparsan
    daha renkli olur bende eski mekanımı bi hatırlamış olurum

Alıntıları Göster
    valahı ben 2 haftadır fantazy lande bakıyorum tekken6 ya guzel olmus baya ama bır oyun varkı onu solemeden gecemıcem setret fıgter4 tek kelımeyle sahane otesı olmus tekken 6 yı gordumde fazla bır heyacan yapmadı ama stf4 muhtesem

• quote:

Orijinalden alıntı: KOJIMA06

valahı ben 2 haftadır fantazy lande bakıyorum tekken6 ya guzel olmus baya ama bır oyun varkı onu solemeden gecemıcem setret fıgter4 tek kelımeyle sahane otesı olmus tekken 6 yı gordumde fazla bır heyacan yapmadı ama stf4 muhtesem

Alıntıları Göster
    Eline sağlık abi güzel yazı. Tekken den artık umudu kesitk 2009 sonu ne demek yuhh. Sf 4 Aralıkmıydı neydi ? Bari ona heveslenelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekken 6 oyun konsolu yardım
    6 yıl önce açıldı
    MORTAL KOMBAT 1 ( XBOX GRUBU )
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

Eline sağlık abi güzel yazı. Tekken den artık umudu kesitk 2009 sonu ne demek yuhh. Sf 4 Aralıkmıydı neydi ? Bari ona heveslenelim

Alıntıları Göster
    SF 4- 13 şubat olması lazım konsollar için.

Bu arada bayram da Ankara'ya gittiğimde bir inceleyim SF 4 ve Tekken'i
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or-Chan

SF 4- 13 şubat olması lazım konsollar için.

Bu arada bayram da Ankara'ya gittiğimde bir inceleyim SF 4 ve Tekken'i

Alıntıları Göster
    Tüm yollar Ankara'ya çıkıyor
  • quote:

Tüm yollar Ankara'ya çıkıyor

Alıntıları Göster
    Çıkış tarihini öne alsalar şu Tekken 6'nın başka birşey istemiyorum.

Her allahın günü videolarını izleyip resimlerine bakmaktan gına geldi.

Soul Calibur 4 çıktı oynadık ama bi Tekken etmiyor aşırı abartı. Tekken 6 şart artık yani...

Street Fighter 4 gelene kadar ise Mortal Kombat vs. DC Universe atıcaz. Başka kaliteli dövüş oyunu yok yoksa piyasada.

Gerçi hoş, MK vs. DC ne kadar kaliteli olacak oyunu oynadığımız zaman görücez.

• quote:

Çıkış tarihini öne alsalar şu Tekken 6'nın başka birşey istemiyorum.

Her allahın günü videolarını izleyip resimlerine bakmaktan gına geldi.

Soul Calibur 4 çıktı oynadık ama bi Tekken etmiyor aşırı abartı. Tekken 6 şart artık yani...

Street Fighter 4 gelene kadar ise Mortal Kombat vs. DC Universe atıcaz. Başka kaliteli dövüş oyunu yok yoksa piyasada.

Gerçi hoş, MK vs. DC ne kadar kaliteli olacak oyunu oynadığımız zaman görücez.

Alıntıları Göster
    Tekken 5 Dark Resurrection'a devam

• quote:

Alıntıları Göster
    Tekken 6 yı oynadım arcade makinada, 2 jetonla oynanıyor, street fighter ın yanına koymuşlar ikisinide oynadım.

Genel görüşüm , tekkken 6 hakkında , daha esnek ve hızlı oynanış yapısı var karakterlerdeki kasılmalar azalmış direk cevap verebiliyorsun rakibine.

Onun haricinde arka plan grafikleri gelişmiş, yeni karakterler var herkez biliyor zaten , bir tekkenci olarak Tekken 6 o kadar hoşuma gitmedi, en son version cilalanmış sunulmuş.

Street fighter çok hoşuma gittiğini söylemek isterim, yeni nesil grafik motoru ile hareketler çok hızlı ve değişik bir hava katmışlar oyuna.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ahmeteyup

Dostum seni ekliyorum arada Tekken kapışırız.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

Tamam hocam. Ama bu aralar bende sorun var. Odalara giriyorum hata veriyor.
    Bağlansa bile acayip lag oluyor. Sanırım modemden. Modem de telekomun verdiği dandik tek portlu modemden
    Bi tane alacam aklımda Airties Rt-211 var. Hocam sen ne kullanıyorsun, bağlantında sorun oluyo mu, adsl mi kullanıyosun, hızın nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

Tekken 6 yı oynadım arcade makinada, 2 jetonla oynanıyor, street fighter ın yanına koymuşlar ikisinide oynadım.

Genel görüşüm , tekkken 6 hakkında , daha esnek ve hızlı oynanış yapısı var karakterlerdeki kasılmalar azalmış direk cevap verebiliyorsun rakibine.

Onun haricinde arka plan grafikleri gelişmiş, yeni karakterler var herkez biliyor zaten , bir tekkenci olarak Tekken 6 o kadar hoşuma gitmedi, en son version cilalanmış sunulmuş.

Street fighter çok hoşuma gittiğini söylemek isterim, yeni nesil grafik motoru ile hareketler çok hızlı ve değişik bir hava katmışlar oyuna.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN

Hocam öyle diyorsun da. Street fighter yıllardır aynı şekilde oynanıyor.
    Yarım daire: büyü, İleri aşağı ileri: aparkat, İki yarım daire: süper.
    Hep aynı. Hele bu street fighter 4'de mekanların 2 boyutlu olmasına uyuz oldum.
    Zaten oyunda bi şe yok. Grafikler çizgi
    Ama tekken her seride yeni karakterler, eski karekterlere yeni hareketler, yeniliklerle geliyor.
    Tekkeni bin defa street fighter'a tercih ederim

• quote:

quote:

Bağlansa bile acayip lag oluyor. Sanırım modemden. Modem de telekomun verdiği dandik tek portlu modemden
    Bi tane alacam aklımda Airties Rt-211 var. Hocam sen ne kullanıyorsun, bağlantında sorun oluyo mu, adsl mi kullanıyosun, hızın nedir?

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Bende Zoom X6 Wireless modem var ilk başta PS3 modemin yanındaydı kablolu bağlıyordum PS3'ü sonra LCD alınca eve PS3 ile modemi ayırdım PS3'ü nete Wireless bağladım yine herhangi bi sorun olmadı. Ofiste kullandığım modemde tek portlu Telekom'un verdiği modem herhangi bi sorun yaşamıyorum bu modem ile hatta bana Zoom X6 gibi kaliteli geliyor baya. Net hızım 1MBit bu arada.

• quote:

quote:

quote:

Bende Zoom X6 Wireless modem var ilk başta PS3 modemin yanındaydı kablolu bağlıyordum PS3'ü sonra LCD alınca eve PS3 ile modemi ayırdım PS3'ü nete Wireless bağladım yine herhangi bi sorun olmadı. Ofiste kullandığım modemde tek portlu Telekom'un verdiği modem herhangi bi sorun yaşamıyorum bu modem ile hatta bana Zoom X6 gibi kaliteli geliyor baya. Net hızım 1MBit bu arada.

Alıntıları Göster
    Bende de hız 1 mbit. 2. hat için başvurduk ve 4 mbit bağlayacaktık ama 2 haftadır telekomdan telefon hattını çekmeye gelmediler
    Diğer oyunlarda sorun olmuyor. Burnout ve gt5 oynarken pcden torrent bile açık olsa (50 kb'a sınırlı) sıkıntı takılma filan olmuyor.
    Ama tekken'de diğer kabloları çıkarsam bile lag oluyor. Çoklayıcı ile bağlıyorum ondan olabilir mi? Modemin modeli airties rt-111.
    Airties'in sitesinden baktım üretimi bitmiş Bazen saatte 2-3 defa kilitleniyor.
    Bazen saatlerce kilitlenmiyor. Neyse tekken'de denk gelirsek sorun olmaz inş.

• quote:

Bende de hız 1 mbit. 2. hat için başvurduk ve 4 mbit bağlayacaktık ama 2 haftadır telekomdan telefon hattını çekmeye gelmediler
    Diğer oyunlarda sorun olmuyor. Burnout ve gt5 oynarken pcden torrent bile açık olsa (50 kb'a sınırlı) sıkıntı takılma filan olmuyor.
    Ama tekken'de diğer kabloları çıkarsam bile lag oluyor. Çoklayıcı ile bağlıyorum ondan olabilir mi? Modemin modeli airties rt-111.
    Airties'in sitesinden baktım üretimi bitmiş Bazen saatte 2-3 defa kilitleniyor.
    Bazen saatlerce kilitlenmiyor. Neyse tekken'de denk gelirsek sorun olmaz inş.

Alıntıları Göster
    Kendi aramızda oynarız sorun olmaz çünkü aynı ülke içindeyiz. Yabancılar gelirse zaten onlarda lag olur öyle yeneriz onları. Gerçi yensekte ardından küfür mesajları gelir. :)

Çok iyi oynayanlar var valla hele bazıları King ile kaptımı öldürene kadar kapma kombolarını yapıyor tam sinir bir durum.

Bende Tekken save'lerimi sildim Beginner'dan başlayacam gibi tekrardan... :(

Normalde rank seviyem 1st DAN falandı sanırım. Neyse. Amaç zaten keyifli dakikalar geçirmek yemişim rank olayını. Gerçi sabahtan akşama kadar oynasak iyi rank kasarız ama gözüm yemiyor o olayıda valla vücut iflas eder. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 12 Kasım 2008; 15:30:36 >

• quote:

Kendi aramızda oynarız sorun olmaz çünkü aynı ülke içindeyiz. Yabancılar gelirse zaten onlarda lag olur öyle yeneriz onları. Gerçi yensekte ardından küfür mesajları gelir. :)

Çok iyi oynayanlar var valla hele bazıları King ile kaptımı öldürene kadar kapma kombolarını yapıyor tam sinir bir durum.

Bende Tekken save'lerimi sildim Beginner'dan başlayacam gibi tekrardan... :(

Normalde rank seviyem 1st DAN falandı sanırım. Neyse. Amaç zaten keyifli dakikalar geçirmek yemişim rank olayını. Gerçi sabahtan akşama kadar oynasak iyi rank kasarız ama gözüm yemiyor o olayıda valla vücut iflas eder. :)

Alıntıları Göster
    Niye sildin hocam. Yazık savelere
    Ben de hd değiştirmiştim allahtan backup yaptım sonra yeni hdyi takıp restore yaptım ve olduğu gibi her şey duruyor
    çünkü ghost battle'da 11 adamı dark lord yapmıştım.
    Bu da en az 3000 round ediyor. Bi de bu tekken niye saveyi kopyalatmıyorsa anlamıyorum. En azından usbye falan yedeklerdim arada.
    Ben daha yeni başlıyorum online'a ama yabancılarla oynayınca genelde yeniyorum ve hemen kickliyolar
    Zaten zor bağlanıyom. Aynı ülke dedin de benim memleketten bi arkadaşla dün uğraştık en az 50 defa ama bi türlü kapışamadık.
    Ben oda açıyorum o giremiyor o oda açıyor ben giremiyorum hata verip duruyor. Çıldırdık dün

• quote:

Niye sildin hocam. Yazık savelere
    Ben de hd değiştirmiştim allahtan backup yaptım sonra yeni hdyi takıp restore yaptım ve olduğu gibi her şey duruyor
    çünkü ghost battle'da 11 adamı dark lord yapmıştım.
    Bu da en az 3000 round ediyor. Bi de bu tekken niye saveyi kopyalatmıyorsa anlamıyorum. En azından usbye falan yedeklerdim arada.
    Ben daha yeni başlıyorum online'a ama yabancılarla oynayınca genelde yeniyorum ve hemen kickliyolar
    Zaten zor bağlanıyom. Aynı ülke dedin de benim memleketten bi arkadaşla dün uğraştık en az 50 defa ama bi türlü kapışamadık.
    Ben oda açıyorum o giremiyor o oda açıyor ben giremiyorum hata verip duruyor. Çıldırdık dün

Alıntıları Göster
    PS3'e format atmak zorunda kalıyordum bi ara neyse ya artık bok götürsede umurumda değil zaten. :)

Geceye müsait olursan bi deneyelim Tekken olayını mağlum Live'dan fırsat bulamıyorum PS3'ü açmaya...

Olmadı ekle beni sen PSN nick ile aynı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.