Şimdi Ara

TEKKEN 7 (PS4 / PS4 PRO ANA KONU) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
577
Cevap
12
Favori
46.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adam anime izleyip patlama ve ışık efektlerini tekken de denemeye çalışıyor. Bol ışık ve renk olursa daha iyi oluyormuş bir hurafeye göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun grafikleri baya sağlam olmuş bu sefer. Sağ taraftan diğer maçlarıda izleyin derim.

• tekken6'yla aralarında grafik dışında fazla fark yok gibi gözüküyor yinede heyecanla bekliyorum az oynamadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puma.XV -- 21 Haziran 2015; 6:53:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC/PS4/XBOXONE için Ağustos ayında çıkacakmış. Bu çok iyi oldu. Arcade sürümünden 3 ay sonra konsola ve PC'ye çıkıyor.
  • hala çıkış tarihi belli değil mi ya ? ön siparişte de göremiyorum
  • Tekken 7 | Announce TRAILER | #PlayStationPGW

• Asıl bombayi veriyorum, tekken 7yi alan psn nickini değistirebilecek (oha).

• Tekken 7'nin PS4 Exclusive İçeriği Göründü

http://www.gamesradar.com/tekken-7-ps4-exclusive-content/
  • Tekken 7 için Akuma duyuruldu !!

• quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

Tekken 7 için Akuma duyuruldu !!

Akuma mı Biz onu Street Fighter'a bekliyorduk

• Gameplay

• beklemedeyim

• Oyuna tecavuz etmisler.

• bir MKX olamaz .
  • akumaya ne cok benziyor :)

cok uzun zamandır profesyonel manada tekken oynuyorum. tekken 7 de buyuk yenilikler seziyorum rage arts, slow motion ozellikleri gibi... lakin bir sorun var ki cogu dovus oyununun dustugu ama tekkenin en az dustu bir hata olan eski karekterlere yeni oyunda yer vermeme hastalıgına bu kez tekken tam anlamıyla düsmüs. uzulerek belirtiyorum ama bu oyunda cok fazla eksik karekter var bunların bir kısmı dlc ile eklenecek oyuna ama hepsini eklemenin imkanı gozukmuyor. eger ki bu oyun gercekten final battle ise son bir oyun olarak tekken tag 3 ü beklemekten daha iyi bir alternatif gözükmüyor. nasıl mortal kombat x de noob ve rain gibi basat karekterler dlc ile bile eklenmedigi gibi tekkende de dlc ile gelen karekterler raven, eddy, bruce, nina, bob olur ama dlc ile butun eksik karekterleri ekleseler oyunun yarisindan cogu indirebilir icerik olur ki bu da mumkun degil, bu demek oluyor ki ganryu, kuma, zafina, roger gibi bircok karekter bu oyunun disinda kalacak. zaten bu oyunda bir tekken vs street fighter hazırlıgını sezinledim. tıpkı tekken revelutiona gelen elizada oldugu gibi. (o da street fighter yapısına bir hazırlık karekteriydi)...

Tekken genel olarak basarısını hareket ve karekter fazlalıgına ve oyunun renkli yapısına borclu. Akuma vb bilinen karekterler oyunu daha heyecanlı hale getirecegi kesin ama eski karekterler mi yoksa misafir karekterler mi derseniz tum tekkenciler icin cevap aynıdr galiba.

Bu arada en iyi kullandıgm karekterler law, king, paul, bryan... Lawla tekken 6 da ultra hardda tek bir raund tokezlemeden oyun bitirmisligim coktur

• MeTeCiK kullanıcısına yanıt
    Olamaz cunku ondan cok daha iyi olacak

• Tekken 7 street fighter dan yalnizca akuma gelecekms baska karekter gelmeyecekms sf den

• Tekken 7 , ps3 için çıkacak mı ? bir bilgisi olan var mı ?
  • bu kazumi jin'in babannesi değilmi?
    bu nasıl babanne yav?
    nasıl bu kadar genç olabiliyo?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon tr -- 24 Ocak 2016; 13:38:56 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.