Şimdi Ara

Teklif edemeden reddedildim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Olmaması kesinlikle iyi olmus.karsilikli hoslanmazlık var.2 kiside hoslanmadıkca tek kisiyle de bu isler olmaz.
    yani mukemmel sonuç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya konuyu okumadım da benim başıma da bunun daha kötüsü gelmişti.

orta 2 de servisdeyken dünyalar çirkini kız gelip bana ben seni arkadaş olarak görüyorum demişti. ben de bir şey anlamayıp tamam demiştim. meğersem bizim şerefsiz servisci kıza gidip " bu cocuk seni seviyor " demis. kendince saka yapmıs. ilk ve tek reddedilişimdir teklif etmediğim hatta adını bile bilmediğim bir kızdan.

• kızla uzun süre oturman, uzun süre sohbet etmen sana görüşmenin iyi geçtiğini düşündürtmüş. ki normal insan da böyle düşünür. niye çünkü ulan beğenmese 1 saat sonra bahane uydurup çekip giderdi dersin değil mi. ama kazın ayağı öyle değil. türk kızlarını tanımaya devam ettikçe göreceksin ki 3 saat 5 saat oturup sohbet etmeniz, gidip bir yerde yemek yemeniz filan bir anlam ifade etmiyor. bedava kek dondurma yemeyi mi seviyolar artık bilmiyorum orasını. kız seni beğenmemiş. olabilir. üzerinde durma.
  • Aklıma fazla gelmiyor demişsin ama bence geliyor

Soruna gelirsek evet doğru yapmısşın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

hep böyle aşırı naiflikten ve muhtaç gibi görünmekten kaybediyonuz
    Sen adamın yerinde olsan ne yapardın peki ? Daha doğrusu neyi yanlış yapmış kız istemediği halde ama ben istiyordum mu demiş ?
  • MILWAUKEE BUCKS kullanıcısına yanıt
    Arada aklıma geliyor.Böyle olmasaydı diye üzülüyorum.Biz oraya ne umutlarla gidiyoruz ama sonu nasıl bitiyor. Senin gibi forumdaki arkadaşlardan yaptığımın doğru olduğunu duymam beni teselli ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpha06 -- 10 Aralık 2019; 17:7:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpha06

Arada aklıma geliyor.Böyle olmasaydı diye üzülüyorum.Biz oraya ne umutlarla gidiyoruz ama sonu nasıl bitiyor. Senin gibi forumdaki arkadaşlardan yaptığımın doğru olduğunu duymam beni teselli ediyor.
    Nickin alpha ama alfa gibi davranmıyorsun :)) Alfalar bunun için üzülmez
    Kızlar alfa malfa dinlemiyorlar. .Böyle reddediyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpha06 -- 10 Aralık 2019; 17:17:40 >
  • quote:

Kızlar alfa malfa dinlemiyorlar. .Böyle reddediyorlar
    Ne demek istedin ben alfayım ama yine de beni reddetti alfa malfa dinlemedi mi demek istedin ?
    Kendimce espri yapıyorum işte.Forumda alfayım ya.Gerçek hayatta forumdaki alpha (alfa) rumuzu sökmüyor kızlara demek istedim.
    Birde benim de onu reddetmekle doğru yaptığımı söylemişsin.Bunu hangi açıdan söyledin ? kız beni daha fazla ezemedi ? egosunu tatmin edemedi ? vb diye mi ? söyledin merak ettim.
  • quote:

Birde benim de onu reddetmekle doğru yaptığımı söylemişsin.Bunu hangi açıdan söyledin ? kız beni daha fazla ezemedi ? egosunu tatmin edemedi ? vb diye mi ? söyledin merak ettim.
    Yani hem öyle hem de nasıl diyeyim kız istemezse sen ise istersen 2 şey olur bunu geçmişte denedim birkaç kere

1-) Daha da ters teper iyice gözünden düşersin ve yine ret eder

2-) Birkaç denemeden, ısrardan sonra kabul eder fakat uzun soluklu olmaz (not: burada da yine beta erkek konumuna düşersin)

Yani ben sonradan kızın kabul ettiği bir ilişki görmedim (uzun soluklu ve mutlu olan) deneyimlemedim de
  • Olabilir... Bende çok insanla buluştum, kafa uyunca karşıdan geri dönüşü bekliyorum. Geri dönüş olmazsa bende atmıyorum öyle buluştuğumuz, ayırdığımız dakikalara bağlı olarak devam ediyoruz hayata.
  • Geçmiş olsun. Kızları anlamak çok zor bu yaptığınız daha iyi olmuş telefon ve sosyal medyalardan takipten çıkın boşa vakit kaybetmeye gerek yok.
  • berkaymurat B kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın. Takipten çıktım. Başka kızlarda şansımızı denemek daha doğru.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.