Şimdi Ara

Teklif edemeden reddedildim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeri geldi bu forumdan çok şeyler öğrendim,öğrenmeye çalışıyorum.Bende foruma birşeyler katmaya çalıştım.Forumu ve forumdakileri seviyorum. Bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Daha önce tanımadığım bir kızla buluştum.Buluşma iyi geçti yada ben iyi geçtiğini sanıyordum. Bayağı uzun süre oturduk, sohbet ettik. Fiziksel olarak çok çekici gelmedi (zaten çok baktığım yok, karakterininin iyi olması yeterli) Ortak noktalarımızın çok olduğunu onun dışında bazı yönlerden farklı olduğumuzu gördüm. Neyse Görüşme bitti.Akşam eve gittiğimde görüşmeyi düşündüm. Buluşma sırasında hissettiğim çekimi sonradan hissedemedim ama kızın karakterinden dolayı tekrar görüşmeyi bunu da ertesi gün ona söylemeyi düşündüm. Ertesi gün kız benden önce davranarak görüşmek istemediğini, kabul etmediğini söyledi.Ben de onun beni reddetmesi nedeniyle ve tepki için o sırada bende ona tekrar görüşmek istemediğimi, kabul edemeyeceğimi söylemek zorunda kaldım. Kız beni reddederken kendinden o kadar emindi ki bana nazlanıyor gibi gelmedi.Benim başka yapacağım birşey yoktu. Benim düşüncemi bile öğrenmeden ilk kendinin reddetmesi de bunu gösteriyor. Ben doğru yaptığıma inanııyorum. Yoksa o beni reddederken ben görüşmek isterdim diye doğruyu söylesem acaba bir şansım olur muydu diye düşünüyorum. Ret yediğim telefon konuşmasından sonra bir daha görüşmedik. Şimdi ikimizde birbirimizi reddetmiş olduğumuzdan artık bu işin olması imkânsız gözüküyor. Olsaydı iyi olurdu ama olmamasıyla da çok şey kaybetmedim. Aklıma fazla gelmiyor gelse de birşey hissetmiyorum.Sadece davranışımın doğru olup olmadığını öğrenmeye çalıştığım için buraya yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpha06 -- 10 Aralık 2019; 14:13:57 >

• ya zaten hoşuna gitmemiş. abazalıktan böyle düşünmüşsün. hoşuna gitmeyen kızla ne görüşeceksin? belki yatağa atarım umudu seni yiyip bitirmiş. ama gerek yok. kız sana düşünmüyorum dediğinde fark etmez kafana göre yazıp diğerine geçeceksin. dışarda hatundan bol bişey yok ya amma kafayı takıyorsunuz şunlara
  • Kız senden korkmuş hocam ödü patlamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana önemli gelen bir konuyu yazıyorum.Sen nasıl cevap yazıyorsun.
  • hep böyle aşırı naiflikten ve muhtaç gibi görünmekten kaybediyonuz
  • Bende olsam aynısını yapardım.Beni istemeyeni bende istemezdim.Çok kafaya takma bence doğrusunu yapmışsın.Alttan alsan kız iyice şımarırdı.
  • İyi yapmışsınız hocam.Eğer ben aksine senle görüşmek istiyorum deseydin bir zaman sonra seni yedek kulübesinde görüp,arada kendini eğlendirmek için sizi kullanabilirdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alpha06 kullanıcısına yanıt
    Onu ciddiye alma, kendisi işsizlik konusunda rekorlar kitabına girmiş birisi, blokla geç.

• DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam.Desteğin için sağol.
  • ya zaten hoşuna gitmemiş. abazalıktan böyle düşünmüşsün. hoşuna gitmeyen kızla ne görüşeceksin? belki yatağa atarım umudu seni yiyip bitirmiş. ama gerek yok. kız sana düşünmüyorum dediğinde fark etmez kafana göre yazıp diğerine geçeceksin. dışarda hatundan bol bişey yok ya amma kafayı takıyorsunuz şunlara

• sioux kullanıcısına yanıt
    İlla fiziksel olarak düşünme.Karakterinin ağır bastığı mesajımda var.Kız çok güzel ama karakteri bana uygun değil bunu ben zaten başlangıçta istemem. Uzun süreli ciddi bir arkadaşlık için buluşmuştuk, kendisi de bunu biliyordu. Yani senin yazdığın gibi düşüncelerim yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpha06 -- 10 Aralık 2019; 14:36:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpha06

Bana önemli gelen bir konuyu yazıyorum.Sen nasıl cevap yazıyorsun.
    Nasıl yani hocam ben ikinci sınıf vatandaşım ve cevap yazmaya hakkım yok falan mı anlamadım?

• Ben sana öyle birşey demedim.Tabi sende cevap yazabilirsin.Bundan memnun olurum.Ama cevabında öcü, korkmuş vb yazmandan bana dalga geçiyormuşsun gibi geldi. Benim yazdığım konuyla senin yazdıklarının ilgisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpha06

Ben sana öyle birşey demedim.Tabi sende cevap yazabilirsin.Bundan memnun olurum.Ama cevabında öcü, korkmuş vb yazmandan bana dalga geçiyormuşsun gibi geldi. Benim yazdığım konuyla senin yazdıklarının ilgisi yok.
    Seninle dalga geçmiyorum hocam estafurullah. Mantıklı gelmediyse ciddiye almana gerek yok.

• nickname-konu uyumsuzluğu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anladım.
  • İlk başta kızı reddetecektim diye konuya girdin.
    Sonra kız seni reddetti.
    Sonra şuanda ikimizde birbirimizi reddetti dedin
    Son satırda "olsaydı iyi olurdu ama olmamasıyla çok şey kaybetmedim".
    Bu ne yaman çelişki

• Cavşırı C kullanıcısına yanıt
    Ben yazdıklarımda bir çelişki görmüyorum.Dikkatli okursan sende olmadığını görürsün.Yine de açıklayayım.Mesajımda senin yazdığın gibi reddecektim diye birşey de yok. Fiziksel olarak çok çekici gelmediğini (ortalama) karakterinin ağır bastığını bu nedenle olmasını istediğimi belirttim. Yaptığımız konuşmada ikimizinde tekrar görüşmek istemediğini söylemesi nedeniyle birbirimizi reddetmiş olduğumuz doğru değil mi ? son satırdaki de benim açımdan söylenmiş bir söz.Reddedilmeden önceki düşüncelerimi ifade ediyor.Onunda beni reddetmemesini, karşılıklı birbirimizi tanımamız dileğiyle söyledim.Ama reddelince ve kızın bana böyle yaptığını düşününce davranışımdan ve cevabımdan dolayı pişman olmamam anlamında bunları yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpha06 -- 10 Aralık 2019; 15:9:2 >
  • kız senin reddedecegin havasını alıp önce davranmak istemiş olabilir. görüşmek istiyorsan işi yoluna koymanın yolları var

• sioux kullanıcısına yanıt
    Kız reddetmeden önce benim düşüncemi öğrenseydi yada sessiz kalsaydı.Ondan sonra kendi düşüncesini söylese daha iyi olurdu.Görüşmek istediğimi öğrenmiş olurdu, reddetsede bundan sonra reddetseydi hiç değilse benim gerçek fikrimi öğrenmiş oldu diye o kadar üzülmezdim. Şimdi ikimizde redettiğimiz için yapılacak birşey gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpha06 -- 10 Aralık 2019; 15:32:39 >
  • Teklif edemeden reddedildim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.