Şimdi Ara

Çıkma teklif ettiğim kız Anneme küfür etti ne yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 Gün önce çıkma teklifinde bulundum ret etmişti , bugün kararında bir değişim varmı falan yazdım aşırı tepki gösterdi ve anneme küfür etti baya açık açık ne yapmalıyım ?

Gidip dövecektim kızın 2 erkek kankası var döverler beni dayak yerim ayrıca kadına el kalkmaz falan

Savcılığa şikayet etmeyi düşünüyorum ama benimde abaza olduğumu falan sanmasın insanlar sonuçta ifşa olacak tüm mesajlar ne yapmalıyım ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Komünistadam -- 14 Aralık 2018; 22:20:30 >

• Kız anana küfretti haksız ama sen niye soruyorsun tekrardan bitmiş bitmiştir .
  • Özür dilemesini lafını geri almasını iste yoksa savcılığa gideceğini söyle lafını geri almazsa şikayette bulun.
  • Ona bunun çok onur kırıcı bir durum olduğunu söyle.
  • kardeşim o kızı unut sil hayatından yapman gereken en mantıklı şey bu.

yok savcılığa vercem falan dersen boşuna vakit kaybı yaşarsın belliki kızın niyeti yok niye uğraşıyosun elin kezbanıyla?
  • bu utanç bana yeter...
  • Kızın yaşı kaç 18 mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes13mes

kardeşim o kızı unut sil hayatından yapman gereken en mantıklı şey bu.

yok savcılığa vercem falan dersen boşuna vakit kaybı yaşarsın belliki kızın niyeti yok niye uğraşıyosun elin kezbanıyla?
    Hiç sevgilim olmamıştı buda pek güzel değil di ne bileyim pişman olur falan sandım
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    13 de olabilir.
  • Kadına şiddete karşı değilim böylesinin ağzını yüzünü kırıcasın kızlarımızın totosu çok havada
    Ayrıca korkanın cocugu olmaz arkaşlarınıda döversin en kötü sende arkadaş çağırırsın bu karar dar yıkık olmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ingilizanahtari -- 14 Aralık 2018; 22:52:30 >
  • Annesine yaz.
  • benimde olmadı kardeşim evlilik niyetin yoksa sevgili işleri boş işler götürüsü getirisinden fazla hem manevi hem maddi yönden o yüzden boşver
  • "kızın 2 erkek kankası var"

Sende kıza çıkma teklifi ediyorsun öyle mi? :)

Ne kankası dostum? Kız ve erkekten kanka olmaz.
  • güzel konu
  • Ya başta niye kararın değiştimi yazıyon? reten sonra uzaklaşçaktın reis zaten annene küfreden biriyle çıkmadığın için dua et
  • Küs ona
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes13mes

benimde olmadı kardeşim evlilik niyetin yoksa sevgili işleri boş işler götürüsü getirisinden fazla hem manevi hem maddi yönden o yüzden boşver
    Getirisi olurda malesef ommuyoe yapamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.