< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
benden hoşlandığını düşündüğüm kızı eve davet ediyim mi?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
🧐
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hollandaya gidin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Erkek arkadaşı vardır muhtemelen eğer onun haberi olursa işte o zaman başına x2 kombo bela alırsın.
Seni polise, savcıya şikayet eder. Hele feminanzilerdense eyvah sosyal medyaya düşersin.
Sevgilisi deliyse seni benzetip sağlam döver.
-
Okulda sonradan biriyle çıkan bir kız vardı. Ara ara konuşurduk. Benim için istenbula gelmişti ve güzel bir akşam yaşamıştık. Çekinme hocam da direk eve gelmesini beklemekte ne bileyim.işin yoksa bir akşam bereber birşeyler yapalım de dışarda biraz gezin tozun. OSnra olay eve dönüşür kendiliğinden
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bana gelsene konuşalım biraz demenin hukuki olarak neyi yanlış acaba ? hukukçu arkadas varsa açıklasın
sevgilisi varsa anlatır hukuki yanlışları
Kızın karakterini bilmiyorsun deli mi arsız mı yüzsüz mü yalancı mı iftiracı mı hiçbir fikrin yok.
İnsanlar yeri geliyor 4-5 senelik kız arkadaşlarını tanıyamıyor, gerçek yüzünü sonradan görüyor.
Sen kalkmışsın 10 dakika bile diyaloğun olmayan bir insanın eline koz veriyorsun. Normal bir kız düşünür ulan bu çocuk birlikte olurken ya kayıt alırsa sonra escobarda rezil olursam diye
-
sevgilisi yok
hocam direkt eve falan cagirma sinemaya gidiyorum sen de gelmek ister misin gibisinden bir aktiviteye davet et
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nerden biliyorsun hocam kız seni kesiyor diye de eve çağırma hemen bir yerde oturalım mı falan de bence eve direkt gelmez
şöyle bir risk var şimdi kız gram ilgimi cekmiyor yani hiç ona karşı hoşlanma belirtim bile yok şimdi ben bunu sinemaya felan davet edersem bi de kabul etmezse o ve çevresi o kızdan hoşlandığımı sanacak hoşlanma kriterimi düşüremem bu kadar malesef :d saçma gibi geldi ama
o zaman bu konunun bir anlam yok ki kiz her turlu oyle dusunecek zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
:d
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben bunu birkaç kez yaptım birkaç ay içinde.
tanışıklığın ve biraz ilerlemiş arkadaşlığın yoksa kabul etmez. çünkü böyle bir teklif kızlara kendini hafif meşrepmiş gibi hissettiriyor ve gururları kırılıyor. pek tanımadığın bir kıza 'bu akşam boş musun' dersen kız kendini eskort gibi hisseder.
yine de yaz. ben kabul etmeseler bile yazdığıma gram pişman olmadım. hatta sonradan arkamdan yapılan dedikodulardan olsa gerek daha çok ilgi görmeye başladım
istediğin gibi saçmala, seni reddetsinler. içinde kabul edilme umudu olduğu sürece sünepe ve korkaksındır. koçum benim.
-
neredeydin paşa uzun zaman oldu seni görmeyeli
burdaki tipler minibüsten inerken müsait bir yerde demeye utanan tipler. direkt olarak akıllarına hukuki korkular, ya sevgilisi varsa, ya dedikodumu yaparsa gibi kaygılar gelmesi normal. sen benim gibi toplumsallığını ve toplumsallıkla ilgili kaygılarını belli düzeyde kaybetmiş birisin. bunun hakkını ver. merak etme bir şey olmayacak
-
Hocam konuşalım demek belki biraz garip olabilir de bana gelsene sana yemek yapayım ya da kahve yapayım kahve içelim tarzı bir şey diyebilirsiniz
knk hiçbir yönden garip olmayan yanı yok bu teklifin zaten vazgeçtim gibi bi daha gözümün içine 2-3 saniye baktığını görürsem o gün içinde yazacam instadan bana gelsene vs diye gidip yüzüne diyemem yanında 2-3 arkadaşı oluyor hep
Tut kolundan çek götür onu.
Hüp diye içine çek onuu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
sevgilisi varsa anlatır hukuki yanlışları
|
Benzer içerikler
- jandarma astsubay zorlukları
- kaş kaç günde uzar
- bilinmeyen numara nedir
- yıllardır xanax kullanıyorum
- desyrel kullananlar yorum
- suudi arabistan
- google çizim yap
- prompt mühendisliği nedir
- dünyanın en büyük vinci
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X