Aynen kardeş böyle dediğime göre kesin ben de lutiyimdir. Maaşallah zeka fışkırıyor. Dünya üzerindeki bütün müslümanlar adına şunu söyleyebilirim sana: livata Allah'ın lanet ettiği bir şey. Bizim dinimizde yasak. Doğru bulmuyor legalize edilmesini ve toplum nezdinde normalleştirilmesini son derece tehlikeli ve zararlı buluyoruz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Interpreter Extraordinaire -- 22 Temmuz 2020; 17:30:22 > |
Teklif Meclis'te: Sosyal medya düzenlemesine uymayan şirketlere 5 aşamalı yaptırım geliyor (6. sayfa)

-
-
-
yaşadığın ülke din kurallarıyla değil anayasal sistemler, hukukla, evrensel insan hakları kurallarıyla işliyor, yönetiliyor. eğer ki, şeriat ilan edildiyse, söyle de bilelim. ayrıca tekrar yazayım, kimsenin cinsel tercihi, cinsel organı beni ilgilendirmiyor. sabah akşam onun bunun şeyini hayal edip durmuyor, sürekli aklımda cinsel organlar düşüncesiyle gezmiyorum. sen de yapma öyle şeyler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 22 Temmuz 2020; 18:38:32 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
korkutarak kimleri kaçırdın bugüne kadar. senden korksak işimiz bitmiş demektir zaten. kocadık ama henüz ona buna maskara olmadık.
Akp komünist parti hayırlı olsun.
-
çok değil rahat ettiğimiz bir sosyal medya vardı ( tabi ne kadar rahatsak) buna karışmayın işte
-
forumlarada bi çeki düzen gelsin
-
Ya sabah akşam onun bunun şeyini hayal ettiğimi falan nereden çıkarıyorsun? Hani insan saçmalar da dozu kaçınca da hiç olmuyor. Ülke din kurallarıyla yönetilmiyor diye benim de dinsiz mi olmam gerekiyor?
-
Şu anda da biri sana hakaret etse yasal yaptırımlarda bulunabilirsin. Biri RTE'ye veya bir yakınına hakaret etse saatler içinde evinden aldırırlar. Boş yapıyorsunuz.
Konuya gelirsek mevcut hükümeti ve tutumlarını bilmesek bu ülkede tarafsızlık, hukuk, adalet olmadığını bilmesek deriz ki "Aa ne güzel, iyi bir yasa getirmişler tabi ki hesap versinler, muhattap olsun". Amaç belli; muhalifleri fişlemek, yok etmek, hükümetin yediği ya da sebep olduğu nanelere sansür uygulamak. AKP interneti de A Haber haline getirmek istiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 22 Temmuz 2020; 19:4:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burası da sosyal medya ve yasak olsaydı sen bu düşünceni buradan yazamazdın. Devletin her dediğini kabul etmek zorunda değilsin tepki göstermek en doğal hakkın bunun yasal sınırlarını daraltmak istediklerinde buna tepki göstermezsen sittin sene sonra çemberimde gül oya diye diye tv başında o dönemin liderinin propagandasını izliyor olabilirsin (1984)
-
Aynen yunamlıların aydının dibindeki adayı işgal etmesi gibi devlet sınırlarını bilmeli. Koruyorum adı altında kendi vatandaşını köle etmemeli cebini boşaltmamalı 10milyar$a yapılacak olan 30milyar dolara yapılmamalı 30yıl hastane parası dolar bazında ingiliz mahkemeleri ile ödetmemeli. Devlet kendi milletine kapitülasyon uyguluyor !!! Dışarıdan yemedi içeriden deniyorlar !!! Halbuki şu söz "egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" (milletimiz sözü hatırlayıp anlarsa ki değişken nesil). Bugün alkışlar yarın gömer. Milletimizde pek inançlı ve iyi kalpli. Fazlası kendi için tersine zararlı olarak geri dönünce milletin canı yanar yumurtanın geldiğini anlar uyuşturucu sözlere bağışıklık gelişir ve kendine bunları yapana karşı döner. Hep zaman alıyor dışarısı ileri giderken bu şekilde geri kalınıyor. Neden gerici faaliyet dedikleri de bu sözlerle biraz açıklandı gibime geldi. Ne diyor? bütün umudum gençliktedir.
-
Yaptıkları insanlık dışı işlerle ihtilalin bile bunların varlığını temizleyebileceğini düşünmüyorum, gençlik diye de bir şey yok, çoğu annelerinin babalarının sağcı, sünepe kopyaları...quote:
Orijinalden alıntı: Sıçuruk Kedi
Türk Ihtilali bangır bangır geliyor . Nasıl 1789 da kral kraliçe hepsini giyotine yolladılarsa aynı şeyleri burda da dar ağacına yollayabilirler . Esrası da , Sümeyye di de , beratı da Bilali de eminesi de ve saymadığığım hepsinin sonu böyle giderse dar ağacı olur .
Genç nesil ayaklanırsa önüne kimse çıkamaz bu ülkede .
Dışarıyla (özellikle İngiltere ve İtalya ile) yapılan işler bir düzenin (sanırım Masonik düzenin) devamını sağlamaktan öteye gitmiyor, bir gün bir hafta sonra hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam edip yine aynı sindirilme sürecini başlatırlar. Hiçbir şey değişmez dedikleri budur...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 23 Temmuz 2020; 19:29:24 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
forumlar ve sözlüklere de el atsalar tamam nefes alma demek oluyor bu
-
buralara ulaşmayacaklarını düşünmek saflık olur. adamlar muhalefet istemiyor ve seslerini kısmak için yapmayacakları yok.
Karşı çıkanların hepsi küfür mü etmek istiyor küfür yemek istemiyorum ben savcılığa gidince o küfür eden yumurtanın içine saklanmayacak milletin anasına bacısına ulu orta yerde etmeyeceksin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ülkenin bir sürü sorunu var, 600 tane 25000 lira maaş alan insan oturmuş neyle uğraşıyor.
Sorun olmasa zaten kimsenin küfretmeye yüzü olmaz.
Ama işsizlik, dış borç, yükselen doviz kuru, hayat pahalılığı, bunları çözemezler.
Sosyal medya düzenlemesi, e düzenledin, ne işe yarayacak? Bir anda dünyanın en büyük ekonomisi mi olacağız?
Maksat gündem değişsin. Yeşil topu inşaata kaçanlara yazacak bir şey olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
*Burda aKP eleştirilmiş silin.
*Burda Din eleştirilmiş silin.
*Burda cHP övülmüş silin.
*Burda kız çok tahrik edici giyinmiş silin.
*Bu haberin yayılmasını yasaklamıştık zaten hemen silin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 1234Rambo
buralara ulaşmayacaklarını düşünmek saflık olur. adamlar muhalefet istemiyor ve seslerini kısmak için yapmayacakları yok.yapıyorlar işte herşeyi daha ne
-
tiktok da kaldırılacak mı acaba
-
Zaten mimliyim istinafta 3 tane dosya yatıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X