SANSÜR yasası... muhalefeti susturmak için yasa hazırlamışlar... kuzey korede bile böylesi yok... |
Teklif Meclis'te: Sosyal medya düzenlemesine uymayan şirketlere 5 aşamalı yaptırım geliyor (5. sayfa)

-
-
Peki iktidar devletin millete karşı işlediği cezalara karşı da yurtdışı 5 aşamalı yaptırım uygular ise ne olur? kaç yıldır wikipediadan mahrum bıraktın. insan hakları kaç defa ihlal edildi? milyonlarca hatan var. Açlıktan sürünüyor millet borç içinde. Üretmek yerine milletimizi dışarıya müşteri edip borçlandırdın. Şimdi ise dolar kuru tepelerde onu baskılamak içinde merkez bankasını erittin. Demek ki bir daha böyle partiler 100yıl daha gelemez. 100yıl içinde ise dinler tamamen kalkacak. Yok türbanmış vs. gelinen hale bak. 2002lerde millet devlete para verecekti bileziğini bozacaktı borçları kapasın diye o gitti onun yerine devlete cumhuriyete(millete) ait olan tüm yerleri sattı. Sattığı kişiler ise 100yıl önce ki rothshield ailesi ve iç işbirlikçiler. Düşman askerinden beter içeriden yıkım işi. Göremeyen körler dikkatli ibret ile baksın. 18yıldır göremeyenin gözleri zaten ama'dır. Her türlü zilleti hak ediyorsunuz. Fazla iyilik kendi kötülüğüne dönüşür. Kutla kör gözlerini. Ne haliniz var ise görün hemde dibine kadar. Uyanıncaya kadar. Zaten hep kurtuluş savaşında yumurta gelince uyanırsınız !!! U dönüşü yapmayı iyi bilirsiniz. Sizin gibilere Bilge Kağan okusun öğüt alsın diye Bengü Ebedi taş bırakmış siz gidin arap çöllerinden çıkan sözlere inanın. Atalarına ihanet eden bir topluma Bilge Kağanın yazıları çok iyi yapışıyor !!! kırılma m.s.734 - m.s. 750 arası. Tarihten anlarsın belki... Anlamıyorsan daha çok kafayı taşlara çarpar dua edersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 22 Temmuz 2020; 1:26:33 >
-
Sosyal medya öyle ya da böyle çığ gibi büyüyen bir şey. Zamanında gerekli müdahale edilmezse daha büyük sıkıntılar çıkabilir. Şu ana kadar bile gecikilmiş bir düzenleme. Yasa içeriğinde fake hesaplara yer verilmemiş bu beklentimi üzdü. Bu yasa söz konusu sosyal medya tacizliğini engellemekse, seçim öncesi veya sonrası yalan yere haberleri gerek hükümeti gerek muhalefeti veyahut ülke ile ilgili yalan heberleri engellemekse, insanları kandırarak dolandırıcılık yapanları engellemekse burda hiç kimsenin problem yaşayacağını düşünmüyorum. Bu ülkede adalette ne zaman problem yaşanmadı ki! Bu yasa ile bahsettiğim pembe tabloyu gerçekleştirebilecek mi zaman içerisinde yaşayacağız. Benim ümidim pek yok. Lakin beni düşündüren asıl şey, yasada istenilen talepler. Hadi temsilci açabilirler, problem yaşayan muhattap da kurabildiğini hayal edelim. Ancak hangi sosyal medya yazılım şirketi bu ülkeden elde ettiği verileri yine Türkiye Cumhuriyeti'nde tutsunlar. Bu ülkede sunucular kurup veri depolayacak olmaları bana zor geliyor. Zamanında bunun örneğini Rusya yaptı. Peki biz Rusya Federasyonu gibi ağırlığımızı koyabilecek miyiz? Peki sosyal medya hızları düştüğünde alternatif olarak, çok sevdiğimiz iki kelime olan, yerli ve milli bir yazılımımız var mı? Sonuçlarını merakla bekliyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Adamların bulaşmadığı bir Spotify kaldı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaklaşan şeçim sancıları.
1) Sosyal medya yı sansürle, kapat
2) Muhalif kanalları ilk etapta cezaya boğ, seçime doğru kapat. Halkın gerçek haber alma yollarını tamamen engelle.
3) Seçim gecesi oylar %30 olsa dahi çıkıp kazandığını açıkla.!
Adil bir seçimi KESİNLİKLE KAZANAMAYACAKLARININ FARKINDALAR.Bunu yerel seçimlerde haber almayı engellemeden yapmaya kalktılar, beceremediler,milletin oylarına “hiçbirşey olamasa bile birşeyler oldu!” diyerek çökmeye kalktılar olan biteni gören millet oynuna sahip çıktı.
artık tecrübeliler!
Ince bütün chp li siyasetçilerden benim nazarımda ayrışır. Chp seçmen ve siyasetçilerinin ruh halini nokta tespiti yapabilen tek chp lıdır. Şu yazıya bakınca bir kez daha alkışlayasım geldi inceyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Teklif metni. Bakmak isteyenlere:
https://www2.tbmm.gov.tr/d27/2/2-3050.pdf
Netfilixim yok. Sende var mı? Bi müşteirmde vardı. Orada gördüm kendi email vs si ile bağlanıyordu. netfilixi 18den ufaklar alamaz herhalde. 18den sonra ne olduysa zaten o olanı ilgilendirir. G tedavi merkezi diye bir şey duymadım. Olay böyle gözüküp iktidar hakkında (kişilik hakları hesabından doğru) belgeli fotolu fetölü fotoları haberleri vsleri silmeye varacak seçim öncesi hazırlık. sosyal medya oy kaybında büyük rol oynuyor. Orayıda zincirle bağladım mı bi 20yıl daha gider mi dersin?
-
netflix izleyip gay olmuş, burada konuya yorum yazmış anlaşılan. o kadar basit ve hızlı bir dönüşüm nasıl olmuş, meçhul.
"Netflix aktif olarak livata ve bilimum sapıklığın yaygınlaşması için uğraşmaktadır." bu cümle netflix avukatlarının hoşuna gidecektir.
Toplam 8 imza // 5 AKP - 3 MHP. Bu 8 kişi istediği için mi geldi? yoksa 8 imza atında şunu verin mi dendi? Tahminen 2ncisi. Bazı millet vekillerinin hangi partiden olduğunu yazmamışlar tek tek isim isim aradım. Önce kendilerini (kişilik hakları adı altında) fotolarını fetölerini ... kaldırtırlar. Ama bu organlar üzerinde para kazananlarda var şirketler var onların reklamları var kullanıcılar var youtubedan geçinenler var. 2013te neden emine erdoğana diktörün psikolojisi kitabını amerikada hediye edip bir de fotosunu çekmişlerdi diye taşlar şimdi oturmaya başlıyor. gmt +3 oturmaya başlıyor..... zaman her şeyi gösteriyor.
-
Ya bence akp için bu mevzu hem tabanı konsolide etmek hem de insanları internette muhalefet etmekten (daha da) korkutmak.
-
Bazen unutuyorum senin gibi insanlarla dolu olduğunu buranın. Sen beş on sene sonra göreceksin o zamanın ergenlerinin bu sapıklıkları nasıl normal şeyler olarak karşıladığını. Cinsel kimliği tam olarak oturmamış insanların homoseksüelliğe maruz kalmasının nasıl sonuçları olabileceğini düşünebilmen için çocuk sahibi olman lazım senin.
Burada "özgürlük yeaa" diye hezeyanlara kapılan tipleri çocuk sahibi olduktan sonra görmek lazım. Bekara avrat boşamak kolay.
Not: çocuğum yok ama sağduyu sahibiyim.
-
Kişisel verileri işliyor diye Zuckerberg'i öttürdüler mahkemelerde. Bizde niye olmasın ? Herkes kafasına göre takılıyor nasıl olsa sanal ortam..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Temsilcileri de siz secin amcaoglu hala oglu kel badem biyikli kari duskunu kisileri de temsilci atayip sirketlerden o personele 20bin tl odemesini isteyin yoksa ceza da verin tamammi ? Pislik herifler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gun
Almanya kanunlarında yaşamak zor tabii. Kuzey Kore filan istiyorsunuz sanırım.Alamanya kanunlarında işçinin kıdem tazminatına göz dikmek de mi var? Ondan mı gündeme getirildi bu da?
Ekleme: Her şeyimiz alamanya gibi bir tek sosyal medya kanunu eksikmiş gibi konuşuyorsunuz.
Öncelikle şu 10-11 yıllık pasif durumdaki üyeliklerin bir anda yeniden hortlaması hakkında işlem başlatın forumun hali içler acısı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 22 Temmuz 2020; 16:8:20 > -
bu homofobinin altında kesin bir şeyler gizli. neyse saygım var, kendin açılırsın.
not: kimsenin cinsel tercihi beni ilgilendirmiyor. ama seni herkesin şeyi ilgilendiriyor. ne ilginç.
Pasif üyelikler her zaman canlanıyor. Bu bizde hep olan bir şey şüpheli bulduğunuz hesap varsa şikayet ile bildirebilir incelenebilir.
Türkiye’de kıdem tazminatını alabilenlerin oranı sadece %40 bunu bir kere %100’e yaklaştırmak gerek.
Ancak ne yazık ki AB’ye göre Türkiye en yüksek yasal kıdem tazminatı kanunen ödeyen ülkelerden biri.
Bizde her yıl için 30 gün ödeniyor.
İngiletere’de 41 yaşından küçük birisi 1 yıl için bir hafta alıyor.
Fransa’da her yıl için 3 gün ödeniyor.
ABD yıl başına 1 hafta veriyor.
İspanya 20 gün maksimum 12 yıllık birikiyor.
Almanya 10 kişiden azsa hak yok fazla ise 15 gün yılda bizim yarımız. 15-20 yıl çalışırsan aynı yerde anca 1 aylık doğuyor.
Bencede Almanya gibi olabilir ama her halükarda size göre hak kaybı olacaktır.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Türk Ihtilali bangır bangır geliyor . Nasıl 1789 da kral kraliçe hepsini giyotine yolladılarsa aynı şeyleri burda da dar ağacına yollayabilirler . Esrası da , Sümeyye di de , beratı da Bilali de eminesi de ve saymadığığım hepsinin sonu böyle giderse dar ağacı olur .
Genç nesil ayaklanırsa önüne kimse çıkamaz bu ülkede .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X