Şimdi Ara

Tekneden balık avında kasnak mı - makina+kamış mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tekneden avda artık herkes kamış kullanıyor, benim gibi kasnak kullananların oranı oldukça düşük. Kasnak la avlananlar bazı tür balıklarda daha başarılı sonuç alıyorlar, ama kasnağın zevki ve hissiyatı başka. Kamış ta sen birşey yapmasanda kamış balığı yakalıyor, sana düzenli çekmesi kalıyor. Ama kasnak ta o zamanlamayı sen yapacaksın. Evet özelikle 40 metre ve üstü derinliklerde sarması yada kucakta toplaması zor oluyor ama zevkli bir zorluk. Belki hobiye sporu da katmış oluyoruz böylelikle biraz. Zor yanlarından biri de topladığında eğer kasnağa sarmıyorsan misina karışabiliyor. Bunun maalesef çözümü yok, ama tecrüben arttıkça daha az başına geliyor. Yine sonuç olarak benim kararım kasnak bu işten daha zevk almanı sağlıyor.

• Hocam,ikiside çok zevkli.Kasnakta balığı birebir hissedersiniz.Ben ikisindende kullanırken zevk alıyorum ama kamışla tutmak daha avantajlıdır.Büyük balıkları kalama vererek yorup kıyıya çıkarabilirsiniz makinenizden yapacağınız kısa bir ayar ile,ve kamışlar kendi kendine tasmalamaz onu hissettiğiniz zaman siz kamışı kaldırarak tasmalarsınız.O dediğiniz olayı yapan şey şamandıradır.Sonuç olarak 2 side balıkçılıktır aynı kapıya çıkar.İyi forumlar
  • Kasnakla sırtı çekerken el ile hissetmek veyahut rapalaya aksiyon vermek keyifli evet. Ama biz bot kullanıyoruz,o yüzden Daiwa GS-9 + Sert bir dolgu kamış olta tutucu ile yata yata geziyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.