< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vomitory -- 21 Aralık 2019; 13:10:36 > |
Bildirim
Bahçeye Koruma Köpeği Alıcam ! Kangal mı Presa mı Rott mu Malinois mi Dogo mu ? Yardım Lütfen ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vomitory -- 21 Aralık 2019; 13:10:36 > |
aksaray malaklısı
|
Hocam kangal 120 metrede ne yapsın?
Bence kangal alıp onu orda hapsetmeyin. Dediğiniz diğer köpekleri bilmiyorum. |
Dogo al bırak hırsızı eve sen bile giremezsin.
|
1.Senin istediğin köpek alan koruma iç güdüsü olan bekçi köpekleri lazım Rot,doberman,cane corso gibi, kangal akbaş filan gezmek isteyen ve ihtiyaç duyan köpeklerdir bir bahçeye hapsetme, dediğim gibi alan koruma iç güdüsü olan köpekler i alanını benimsedikten sonra serbest bıraksan bile alanını terketmez
2.si bu saydığın köpeklerin hepsi büyük irk köpekler bu köpeklerde yetişkinlik doneminde sahiplenilmesi önerilmeyen köpeklerdir köpek seni tam anlamıyla kendisine sahip olarak görmeli maazallah istemeden köpeğin istemediği bir şey yaparsin. Bu iki durumu göz önüne alarak kesinlikle rot diyorum daha 4 aylık sizi mutlak sahibi olarak görür ve ona gözünün kapalı güvenebilirsiniz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 21 Aralık 2019; 22:5:58 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBirds34 -- 21 Aralık 2019; 21:58:2 > |
|
|