Şimdi Ara

Teknik bilgisi iyi olan yardım edebilecek var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda detaylı teknik bilgisi olanlar kimler bilen var mı? Veya çoğu kişinin bilmediği teknik konuları moderatörlere PM atarak mı sormalıyız?

Dün PC games forumuna GTA Vice City ile ilgili bir soru yazdım, ilgilenen olmadı. Daha önce DX Tweaker programı ile ilgili bir soru sormuştum, onunla da ilgilenen olmamıştı. Acaba sorduğum soruları yanlış forumlarda mı soruyorum. Çok teknik bilgi isteyen sorular olabilir bunlar, yanlış anlaşılmasın, bunları cevaplayamıyorlar diye kimseyi küçümsüyor değilim. Çünkü bu konular biraz daha teknik bilgi gerektiren konular. Herkes bilmek zorunda değil. Fakat bilmek istediğim şu; bu forumda biraz detaylı teknik bilgi gerektiren meseleleri çözmek için kime başvurmamız gerekiyor? Google'da araştırdığım zaman istediğim gibi sonuçlar bulamıyorum.

• teknik bilgi gerektiren sorular diosun gta vice city falan diossun gozunu seviyiim yapmaa....ayrıca sen illakii her sorumaa cevaap versiin forum burasıı milletin işine tarzından yazıda yazarsan kimse ilgilenmz.bence sen soru sordugunda hmn cevap vericek birilerinii arıyacağınaa teknik bilgii edinmek adına biraz arastırma yap sağda solda dolaas oku bişeyler öğrenmeye calıs.senin için en yararlısıı budur bence..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuReL

teknik bilgi gerektiren sorular diosun gta vice city falan diossun gozunu seviyiim yapmaa....ayrıca sen illakii her sorumaa cevaap versiin forum burasıı milletin işine tarzından yazıda yazarsan kimse ilgilenmz.bence sen soru sordugunda hmn cevap vericek birilerinii arıyacağınaa teknik bilgii edinmek adına biraz arastırma yap sağda solda dolaas oku bişeyler öğrenmeye calıs.senin için en yararlısıı budur bence..

arkadaşa katılıyorum bi insanın hangi oyun oynarken teknik bilgiye sahip olması gerekiyor benim yegen var 9 yaşında onun msn sini vereyim sana her şeyi biliyor sen onunla konuş olurmu senin soruna bu cevap en mantıklısı olur sende bizi yanlış anlama.
    He bu arada her soruna illa biri cevap vercek diye bi kuralda youk senin yazı tarzına göre bile insanlar cevap vermeye bilir mesela bu sorunda kullandığın kelimeler gibi
    İyi günler

• GTA Vice City sadece bir örnekti. Benim bahsettiğim bu oyundaki Directsound ile ilgili bir problem. Aynı problem yarın Winamp veya farklı programda da çıkabilir. Oyunlardaki ses veya grafik problemleri ile ilgili sorulardan alacağım cevap, benzer bir problem daha önemli bir programda da çıkarsa uygulayabilirim. DX Tweaker programı da DirectX'in ulaşılamayan ayarlarını değiştirip kullanmaya yarıyor. Bu konularla ilgili teknik bilgiyi paylaşabilecek biri var mı diye soruyorum sadece. Yoksa eğer oyunlarla ilgili sorularım olursa bunu tabi ki PC Games forumuna yazarım. Orada teknik bilgiden ziyade daha çok "şu bölümde takıldım, şunun hilesi ne" gibi teknik dışı konulardan bahsediliyor.

Teknik bilgi adına araştırma yapmama rağmen istediğim soruların cevabını hiçbir yerde bulamadığım için foruma yazıp birebir olarak cevap almak istedim.
  • konuda kullandığın cümleler yalnış kardeş sen en iyisi tam olarak yaşadığın sorunları yaz ona göre cevap veririz sana ben anlamazam anlayan cıkar ama gta falan yazma teknik yardım istiyorsan teknik bi şekilde yaz
  • Teşkkür ederim rich_boy.

O zaman şöyle yaziim. Directsound kullanırken problem yaşayan varmı? Directsound hardware acceleration ayarının tam ivmede olması seslerin kesik kesik veya cızırtılı gelmesine sebep olabilir mi? yada directsound hardware buffer yönetimine el atıp bununla ilgili ayarları değiştirebilecek bir program var mı? veya eski windows kurulumunda sesle ilgili bir problem yokken harddiske format çekip yeniden windows kurunca niye sesle ilgili kalitesizlik veya cızırtı problemi oluyor olabilir? bu konuda bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.
  • soruuu okdr sacma olmuski windows kullanan herkes direct sound u kullanır zaten teknik olmak için herseyinn ingilizcesini yazmak gerekmez.ses le ilgili ne problemin var donanım ivmesini arttırırsan o aygıt için işlemci ve ramden yersin daha ii kalitede ses alırsın.(ses kartı için) ama ben sendeki sorunu anlamıs değilim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sürücülerini kontrol et.yanlış yada eksik kurulum olabilir.Fazla derinlere dalıp sorunu gidermek adına yanlış yerde cevap arıyo olabilirsin.Bende ses titremesi bir tek oyun'u frapsla kaydederken bölüm geçtiğimde oluyor.Bu ne donanım ne yazılım hatası.Daha güçlü bir bilgisayar gerektiği için oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.