Şimdi Ara

TEKNIK DESTEK ARIYORUM (YARDIIMMMMM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar emuleyi yeni kurdum hicbise indiremiyorum hemen hemen.sadece cok basit ve kısa seyleri.neyapmam gerekiyo.yalnız basit bır dilde anlatırsanız sevinirim.cünkü bilgisayar konusundada yeniyim.şimdiden teşekkürler

• port açmayı biliyomusun ? emulede high id şart. higd id için port açmalısın. açmayı bilmiyosan forumda bi iki küçük aramadan sonra port açmayla ilgili bi sürü konu bulursun .. kolay gelsin..
  • eMULE ID icin TCP 4661 ve UDP 4672 Portlarının acılması gerekir. acmak icin yardım istiyor isen modeminin markası ve modelini yazarsan seviniriz.eDonkey^2000 Pro icin ise TCP 4662 ve UDP 5737 Porları acılmalıdır.
  • yakınlara bi bak belki işne yarayacak bi site bulursun bu konuda ama fazla uzaklaşma mesajın hemen altına bakabilrisin mesela orada resimli anlatımla açıklanıyor herşey....
  • port açmalısın yüksek id olayı falanda var...

ve daha sonra emuleyi sürekli kullanmak gerekir
  • port açmalısın yüksek id olayı falanda var...

ve daha sonra emuleyi sürekli kullanmak gerekir
  • arkadaslar ılgınıze tesekkurler.sole soleyım gercekten ben bu konuda hıcbıse bılmıyorum.yanı port acma gıbı.emule plus v1.1c yukledım fark edermı dıgerlerıyle bılmedıgım ıcın yazdım bunu.baglantım adsl 256 k ve modem d-link marka dsl-500g.freedcoder verdıgın sıteye gırdım free angel ve ice-mod var once bunlardan bırınımı kurmalıyım.geercekten bırı bunu tam ve sırasıyla ne yapmam gerektıgını yazarsa cok sevınırım.sımdıden tesekkurler.bıde edonkey mı yoksa emule mı tercıh etmelıyım.edonkeyse aynı yardıma yıne ıhtıyacım var sanırım.tekrar tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    harita konusunda yardım plsss.
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş sunun gibi dedigim portları ac bu linke bakarak www.portforward.com/dlink/dsl-500g-portforwarding.htm
  • baba saolasın bı bakayım verdıgın yere umarım ordan cozebılırım olayı.tekrar saol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.