Ve teknik yönden oyun hakkında eksiklerim var...Bu topicde, yardımlaşma ve teknik destek olsun diye açıyorum...
Sadece benim için değil, benim gibi acemi oyuncular içinde geçerli ve yararlı olması temenni ediyorum...
Soru 1)Auctions anladiğim kadarıyla açık artırmayla alim satim işlemi... karşilaştiğim sorun şudur ki oraya bir itemimi koydugumda geriye gelmeyişidir...yada belli bir süre sonra mı geliyor anlamadım... ama öyle olsa gelirdi dimi..gelen birşeyde yok... Ayrıca buyoutla bir item aldım itemde gelmedi...
Soru 2)Nightelf druid karekterini seçtim... "talents" isminde yetenekler kısmı var...buralar de yer alan özellikler var... iyi güzel... Buradaki yeteneklerin kullanılışı ne şekildedir?? Mesela beast mastry den imroved revive pet diye bir özellik var...Bu özellikde mana cost un azalacağini söyluyor...yeteneğe skill verince göruyorum ki mana cost un azalmasında eser meser yok..sonra başka özellik armor'u arttırır diyor ,skill verince bir gözlem alamıyorum...
Soru 3)Quests sorusudur...FAmily and fishing pole adlı bir quest var...Bu questi nasıl yapcam... sinir oldum arkadaş...baliği nasıl tutcam??
Soru 4)Gene bir quest sorusudur...Hunter questi, "taming the beast" bu quest de silah gibim bir şey veriyor...ne yapacağimi anlamadım???
Soru 5)Oyunda professions adlı bir bölüm var...Wow da 8 ayrı bölümden oluşan bu bölümün işleyiş tarzı nasıldır?? niçin konmuş olabilir ne anlamlar ifade etmektedir...Ben kimyager(simyaci) ve iksirci olmayı düşünüyorum...bu yetenekleri aldıktan sonra nasıl geliştircem???
UStalar için bazı sorular komik gelebilir fakat kimse anasının karnından bilmiş doymuyor demi?? Bilmemek suç değil öğrenmemek suçdur...oyunu öğrenmek içinde yardımlarınıza ihtiyacım var...
İlgilenenler için şimdiden tşkler , SAYGILAR...
1) evet açık arttırma gibi biryer o bölüm o bölümde koyuğun temler satılırsa bir süre sonra parası posta olarakgeliyor oyunda
daha sonra sen sanırım druid değil hunter seçmişsin:S talentlerine coğu kişi Beast mastery (BM) der ama bence marksman (mm) git:)
alchemyde kötü seçim değildir:)
Koydugum item gelmiyor...Aldiğim ve parası şak diye inen itemde gelmiyor....bi item koyup sonra cancel e basıncada gelmiyor ??
ordan aldıgın itemler mail kutuna gelir en yakın posta kutusundan temin edebilirsin
cewap 1: auctionsa item koydugun halde gelmiyorsa birisi bid yapip itemi almistir. cewap 2: druid karakteri ile ilgili cok fazla iblgim yok dicem ama bu kdarda deil.. abi hunter secmissin.. revive pet huntera has bi ozellliktir.. cewap 3: yapamadigin her queste kafayi takarsan bitmez bu is .. cewap 4: class questleri onemlidir.. guid kullanmani oneririm.. wowhead.com ya da thottbot.com gibi.. ing.ceyi anlamadiysan burda sorarsan cewaplayan cikacaktir. cewap5: meslekler icin isleyis tarzlari irklara we siniflara gore degisir. mesela bi priestin tailoring secip kendine item yapmasi ya da feral tank specli bir druidin leather working - skinning secip kendine item yapmas gibi...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme