Şimdi Ara

Teknik Dırektor Adaylarınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murathan34

Gelir hocam gelir.Kimler kimlerle yan yana geldi bunlar mı gelemeyecek.

Yalnız F.T gelirse net olarak yanına Taffarel, Albayrak, Hasan Şaş gibi isimleri alması gerekiyor.Taffarel'in kesin olarak gelmesi gerekiyor.Muslera'nın performansı çok düştü.

Aynen öyle bu akşam yediği goller basitti bence. Dursun Özbek kendini kurtarmak istiyorsa bulunmaz bir nimet. Ben inanıyorum imparator geri gelecek..
  • Eski Muslera olsa o penaltıyı çıkartırdı ve Frei golünü yemezdi.Performansı düşük derken bunlardan bahsediyorum.Goller basit falan değildi bu arada.
  • 2 maç kazan şampiyon gs
    2 maç kaybet tudor gitsin
    Tipik gsli.

Aspordaki kabzımal şimdi ağlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murathan34

Eski Muslera olsa o penaltıyı çıkartırdı ve Frei golünü yemezdi.Performansı düşük derken bunlardan bahsediyorum.Goller basit falan değildi bu arada.

Basit derken onu kastetmedim aslında ama neyse. İmPARAtor diyoruz ama onsuzda olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

2 maç kazan şampiyon gs
    Tipik gsli.

Sizde aynen şöylesiniz: Maç kazanırsanız "İşte Şenol Güneş yeaaa", kaybederseniz "Hocanın suçu yok oyuncular oynamıyor". Yani ne olursa Şenol Güneş'i eleştirmek yok.

• Fatih Terim'den başka başarılı olamıyoruz resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

2 maç kazan şampiyon gs
    Tipik gsli.

Ben Tudor'u en çok savunanlardan birisiyim.Tabi bu olay genç t.d ve uzun süreli başarı için takımın emanet edilmesi gereken t.d hayallerinden dolayı böyle.

Tudor'un çok büyük hataları var ki bunları biz görebiliyorsak onun görmemesi hatadır.Rodrigues net olarak kadroya yazılması gereken bir isimdir.Yaptığı en büyük hatalardan birisi budur.Diğeri ise her maç farklı sistem farklı oyuncu mevkileri deniyor olması ve camianın büyüklüğünden haberdar olmamasıdır.Bu ülkede böyle skorlar alırsan ipe götürürler adamı ki sen bir kere o ipten inmişsin takımı havaya sokmuşsun, istediğin oyunu oynatıyorsun.Macera aramak nedir? 3'lü defans oynatma hayalperestliği nedendir?Her maç fantezi aramak nedendir?

@Dreamless Dream F.T ne yaparsa yapsın bu kulübün hatta bu ülkenin en başarılı t.dsidir.Şu an bu dönem tam F.T'liktir, hani diyoruz ya federasyon ve hakemlere baskı yapabilecek birisi lazım diye, tam olarak bu kişi F.T'dir.

• Birde bu takıma Melo gibi oyuncu lazım. YD'nin elini sıkmayan tek baba yiğit oydu.

• Tudor gidiyorsa belhandayi da yollayip snejderi de geri alalim bari

• Melo değilde daha çok saman altından su yürüten bir tip lazım.Bugünkü Visca gibi veya q7 gibi birisi.Melo çok göze batıyor.O kadar çok batıyor ki ülke futbolunun rezilliğini Melo'ya bağlayan beyin özürlüleri türemeye başladı.
  • Fatih Terimin hayat döngüsü

Teknik Dırektor Adaylarınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

Fatih Terimin hayat döngüsü

Teknik Dırektor Adaylarınız?

/>

Git la bu konudan.

• İgor Tudor devam etsin ve ya Riekerink bey gelebilir

• Allah Kerim Fatih Terim
  • Ciddi manada Ersun Yanal diyorum. Başka da birşey demiyorum. Bu takımı sabit düzene Ersun Yanal koyar.

• GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    Gelsin sıkıntı yok para çok.

• Ulan liderlikte bile takımı beğenmiyoruz Gs taraftarı olmak böyle bir şey. Liderlik tatmin etmiyor güzel futbol istiyoruz. Konudaki renksiz arkadaşlar bulunduğumuz konumda olsalar hocaların heykellerini dikiyorlar
  • Benim en bastan care terim yazmistim

riekerink ile sezona basladigimizda yazmistim

https://forum.donanimhaber.com/care-fatih-terim--120222417-11

Ama suan getirmek dogru degil cunku lideriz bir kac mac daha beklemek gerek

• Fatih hoca gelse de muslerayı yedeğe çekse keşke

• - Riza Calimbay bu sezon basinda Antalya ile Galatasaray'a karsi tek kale futbol oynadi. Sonra Trabzon'a gecti. Yine ayni futbolla Tudor'a ders verdi. Maclari izleyin, rakibin oynadigi futbol birebir ayni.

- Abdullah Avci gecen sene 4-0 yendi. Bu sene gitti 5-1 yendi. Yine ayni futbolla. Kadrolar farkli ama sahadaki futbol birebir ayni.

- Aynisini 2 hafta sonra Senol Günes yapacak. Simdiden kafasinda oynayip bitirmistir maci. Tudor ise büyük ihtimalle mac saatine kadar sistemine karar veremez.

Demek ki bu adamlar Tudor'u rahatlikla yenebiliyor. 10 kere oynasinlar 10 kere yenerler. Cünkü ders almayan, futboldan anlamayan bir teknik direktör var basimizda Riza hocanin, Avci'nin futbol bilgisi Tudor'dan cok daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.