Şimdi Ara

Teknik Dırektor Adaylarınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tudor ile bu maçtan sonra yollar konuşulup değil, tekme tokat dalınıp ayrılmalı. Hazir ligden kopmadan kim gelebilir sizce? Fatih Terim diye düşünüyorum ben ama hiç olmadık zamanda bıraktı Yıldırım Demiroren denen varlığın emrine girdi. Sizce kim gelmeli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kim ne derse desin fatih terim.Kaprisleri falan beni ilgilendirmez yönetici değilim ben taraftar olarak terimin oynattığı futbolu istiyorum.
  • Yılmaz Vural çok ciddiyim.

• Terim net olarak geldi.
  • Fatih Terim fanteziye gerek yok bizim lig federasyon hakem taraftar futbolcu dilinden anlama varken fatih Terimdir çare yok kondisyon yok koşuyor yesinler geldik tudoru Tolga ile maç sonu koşsun

• sorun hoca değil her seferinde bi öncekinden kötü hoca bulmayı başarmıyor mu yağlı surat
    bu herif defolup gitmeli ama bu kadar rezilliğe rağmen tek başkan adayı bile yok
    uzak ara en aciz camiayız 3 büyüklerde
  • Her başımız sıkıştığında Fatih Terim' e gidiyoruz ama bu sefer harbiden başka çaremiz yok. Fatih Terim in çıktığı son maç Beşiktaş' ı olimpiyatta yenmiştik düşünün o kadroyla şuanki kadro kıyas dahi edilemez. Bu kadro Terim in eline geçsin ligi tarumar eder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Terim gelsin ardayi da direk veto eder bu takim da bir mac dahi kaybetmeden sampiyon olur.

• Terime olan bakışımı bilen bilir bu Tudor olacağına artık zamanının geçtiğini düşündüğüm, uzun süredir başarılı değil dediğim FT takıma hoca olsun daha evladır bizim için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabredelim arkadaşlar besiktas uzerimizden tir gibi gectikten sonra fatih hoca gelecek

• Net Fatih Terim

• Herkes Terim'de hemfikir. Ama şunu gözardı edemeyiz. Çok iyi giderken, rakipsizken Terim ile birlikte bir anda adam ortadan yok oluyor Galatasaray'da çöküş başlıyor. Bu takımda devamlı böyle inişli çıkışlı devam ederse seneleri boşa geçirmiş, onca yapılanmayı boşa yapmış oluyoruz. Terim gelirse eğer ne olursa olsun minimum 5 sene takımdan ayrılmaması gerek. Zaten koca yapılanma 3 seneyi aşmadan gelmiyor.
  • Vitor Pereira göreve
  • cevap bellidir aramaya gerek yok terim.
  • ipodnano1 kullanıcısına yanıt
    aynen, bir taşla iki kuş vururuz:)

• Tudor gönderilirse getir abi Ersun Yanalı uçurur bu takımı.

• quote:

Orijinalden alıntı: murathan34

Terim net olarak geldi.

Bu yönetim varken gelir mi dersin ? Ayrıca Florya'da Mehmet Özbek var.
  • Vitor pereira da çok iyi olur

• Gelir hocam gelir.Kimler kimlerle yan yana geldi bunlar mı gelemeyecek.

Yalnız F.T gelirse net olarak yanına Taffarel, Albayrak, Hasan Şaş gibi isimleri alması gerekiyor.Taffarel'in kesin olarak gelmesi gerekiyor.Muslera'nın performansı çok düştü.
  • Çapsız dursun milli takımdan kovulacak lucescu'yu ve üstüne Arda'yı getirir ne beklersiniz ki?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.