Şimdi Ara

TEKNİK RESSAMLAR FUN CLUP (şu anda 1 kişiyiz) :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TEKNİK RESSAMLAR FUN CLUP (şu anda 1 kişiyiz) :D
  • AutoCad adlı üye kesin gelir bura
  • quote:

Orjinalden alıntı: FinaL_İmPacT

AutoCad adlı üye kesin gelir bura

Geldim bile kardeşim :)

- Benide ekleyin arkadaşlar, ben İnşaat Teknisyeniyim. İmzam'daki programları işim gereği kullanıyorum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

quote:

- Benide ekleyin arkadaşlar, ben İnşaat Teknisyeniyim. İmzam'daki programları işim gereği kullanıyorum :)

hoş geldin. bi ara kayıt olan üyeleri sayıp başlığı değiştiririz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arigatogozaimasu

quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

quote:

hoş geldin. bi ara kayıt olan üyeleri sayıp başlığı değiştiririz.

Tamam hocam :) Birde kendimize güzel bir imza yaparız :)

• Autocad. ( çok iyi ve hızlıyımdır. mimari çizim yaparım ) 3d studio max de de o kadar iyi değilim. modelleme pek bilmem .ama yine iç mimari kendime yetecek kadar bilirim.
  • bu çizim konularıyla ilgilenen arkadaşlar bir araya geldikten sonra burada bilgi paylaşımına başlarız. bende bayağı kaynak var. zaman zaman ihtiyaç duyulması durumunda burada paylaşırım. sizlerinde paylaşımlarını bekliyorum.

imzaya gelince, hazırlayabilecek bir arkadaş olursa buraya koyabilir. eğer birden fazla örnek olursa oylama yaparız ve ona göre seçeriz.
  • bu günkü solidworks dersini veriyorum. 1 adet video. her gün bir vidyo paylaşacağım. umarım bu programı öğrenmek isteyen arkadaşlara bir faydası olur.

http://www.4shared.com/file/109183937/5073be5/10004.html
    (en büyük paylaşım, karşılıksız yapılandır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thytechnic-_- -- 1 Haziran 2009; 18:53:47 >
  • bu günkü yeni solidworks eğitim vidyosu. umarım işinize yarar.
    http://www.4shared.com/file/109454572/2d919eb1/10005.html
  • Eğer teknik ressam dediğin mimari falansa bilmiyorumda dijital resim sanatçısı olarak diyosan ne ararsan var 3ds max, maya, photoshop, ai, corel..

Yardımcı olabilirim
  • Biraz autocad biraz sketchup biliyorum. İnşaat müh. öğrencisiyim.
  • Autocad biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Capt. Jack Sparrow

Eğer teknik ressam dediğin mimari falansa bilmiyorumda dijital resim sanatçısı olarak diyosan ne ararsan var 3ds max, maya, photoshop, ai, corel..

Yardımcı olabilirim

tabiki senide aramızda görmekten memnuniyet duyarız. burada yapmak istediğimiz yararlı bilgileri aynı çatı altında toplayabilmek. ben şu sıralar 3D max öğrenmeye başladım. sanırım vereceğin kaynaklar benim ve bu gibi programları öğrenmek isteden arkadaşların işine yarar.
    bir diğer amacım ise bu çizim, tasarım benzeri konularda insanlarda bir eksiklik oluyor. aslında eksiklik olması doğal. asıl sorun bu eksiklikleri giderecek kaynağa ulaşmanın oldukça zahmetli ve güç olması. birnevi bu forum altında bunu giderebiliriz.

diğer yorum yazan arkadaşlarıda aramızda görmekten menuniyet duyduğumu belirtmek isterim. hepiniz hoş geldiniz.

• KESİNLİKLE BENİ YAZ PHOTOSHOP SANAL TUNİNG VS YAPABİLİYORUM

GOOGLESKETCHUP İLE YAPTIĞIM ÇİZİMLERİMİ PS İLE DEĞİŞTİRİP DAHADA GÜZELLEŞTİRİYORUM BENİ KESİN YAZ
  • yeteri kadar üye formumuza katıldıktan sonra sayım yapılacak ve ona göre ana başlıkta kaç kişi olduğumuzu yazacağım. photoshop bilen arkadaşlarda rücam, eğer yapabilirlerse bizim bu foruma uygun bir resim yapabilirler mi? imzamızda kullanmak istiyoruz. birden fazla resim gelmesi durumunda, oylama yapılacağını belirtir, resim hazırlayacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • 10. Sınıfda Elle Çizdik ve Autocad Ögrendik.
    11.'de Yani Bu Sene Solidworks'u Ögrendik.

• quote:

Orjinalden alıntı: One Step CLoser

10. Sınıfda Elle Çizdik ve Autocad Ögrendik.
    11.'de Yani Bu Sene Solidworks'u Ögrendik.

keşke render atsaydın yaptığın çizim daha hoş dururdu.
    kullandığın solidworks programı 2008 veya 2009.
    ben 2009 kullanıyorum.

• 2008 Kullanıyorum ben aslında şey olayına kılım msla bi line attık ve direk uzunluğu yazamıyoruz ilk parametreye tıklamak gerekiyor 2009'da direk yazabiliyorsak onu indireyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: One Step CLoser

2008 Kullanıyorum ben aslında şey olayına kılım msla bi line attık ve direk uzunluğu yazamıyoruz ilk parametreye tıklamak gerekiyor 2009'da direk yazabiliyorsak onu indireyim

2009 dada aynı. değişmedi bu olay. galiba sen autocade alıştın. bu yüzden solidworks de bu olay sana biraz garip geliyor.

bu günkü solidworks dersini vermek istiyorum. umarım yararlı olur. vidyoyu izleyenler yorumlarını esirgemez ise forun daha canlı olur.
    http://www.4shared.com/file/109889452/635d4a13/10007.html

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.