Bildirim
Teknika'nın sistemini sonunda dinledim!!! (46. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Sa ustatlar
1/2 aydır kendime dolby atmos sisitemi kurmak için internette herşeyi arastırıyorum tesadüfen burayı buldum
ve formu baştan aşaga okudum herkezin çok bilgili ve elinden geldigi kadar yardımcı oldugunu gördüm
banada yardımcı olur ve yönledirirseniz cok sevinirim
öncelikle bu sistemi kurmayı düşünüyordum
http://www.pelinltd.com.tr/Magnat-Cinema-Ultra-THX-724-ev-sinema-sistemi-indirimli-set,PR-380.html
bu sistemde tek sub ve yanlarsız bi sekilde kullanmak istiyorum yani 5.1.4 şeklinde iki yanı sonra eklemeyi düşünüyorum neden derseniz evim salon ve mutfak bir yanları koycak yerim yok
http://www.eu.onkyo.com/en/products/pr-rz5100-132641.html
yanına bu thx destekli bu anfiyle konbin etmek istiyorum
formun başında bu sisteme hic para vermem diyen bi arkadaş vardı moralim bozuldu
bana onerisi yada bu sistemin yerine daha iyi bi sistem için önerilerinizi bekliyorum
şimdiden teşekkür ederim
-
bunlar outdoor sistem mi demek istiyorsunuz siz? -
quote:
Orijinalden alıntı: aykutx
bunlar outdoor sistem mi demek istiyorsunuz siz?
aynen daha çok seslendirme hoparlörü gibi geldi bana siz ne düşünüyorsunuz bu konuda -
-
Hayırlı Olsun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim Joven. 👍
Cromartie konunun nerelere getirilmek istendiği belli. Bırak kendi kendilerine, eğlensinler. Beni de güldürüyorlar bu halleriyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sistemin hayırlı olsun,güle güle kullan teknika
Bunların hepsi bir maddi manevi bir emek.
İki gün evvel 4312SE leri İstanbul-dikmende dinledim stereoda çok başarılılar gerçekten.Zaten 43'lü serileri sahne (Sr ve SRX serileri)ve stereo düzenlerinde jblin başarılı serileridir.(Audiophile 4355 ler gibi)
Yamaha 2100 yada 3000 ile süper olacağını düşünüyorum. -
Hayırlı Olsun Emeğine sağlık. Güzel günlerde kullan
Teşekkürler Babiş62.
Teşekkürler kardeşim. Seninkiler de hayırlı olsun!
-
-
Sistemin hayırlı olsun teknika
ufak bir inceleme beklemekteyiz artıları eksileri vs
ve sizce pio a-70 ile uyumlu olurumu -
Teşekkür ederim
4312se'ler de orta frekanslar bariz olarak çok açık ve detaylı seviye de. Bu kiminin hoşuna gidebilir, kiminin de hiç hoşuna gitmeyebilir. Gerçi kolonların önünde üst ve orta ferekans trim ayarları var ve siz kayda, zevkinize veya ihtiyaca göre ayarlayabiliyorsunuz.
A70 ile hiç bu kolonlarla hiç denemedim. Nasıl bir performans vereceğini bilemem. Ama ilk fark edilen şey, bu kolonlar kolay kolay doymuyor.
Satın almadan önce de demo da açık ve bağlı olan ürünleri bolca denedim. Zaten iki arkadaşımda da ilk versiyonundan var. Kolonları çok eskilerden yani ilk versiyonlarından beri iyi bilirim. Yıllardır bol bol değişik mapli kombinasyonlarıyla dinliyorum. Bu kolonları, ya eski güçlü şapkalı transistörlü Vintage amplilerle ya da yeni nesil 150 Watt üstü ve damping faktörü iyi seviye de olan amplilerle sürmek gerekiyor. Ya da iyi bir lambalı ampliyle. Özellikle Mcintosh ile birbirlerini çok seyor keratalar. Ama bende biraz zor görürler Mcintosh'u güzel koloncuklarım.
Yüksek desibelli kolon olmasına rağmen, her ampli ile doymadıklarını uygun olmayan ampli ile, eşleştirildiğinde hemen farkedebiliyorsunuz. Aşağıdaki fotoğraflara bakıldığında Woofer arkasındaki mıktatıs ve bobinlerin neredeyse Woofer'in önü gibi olduğu ve sürücü kaliteleri net bir şekilde görülecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Biraz konudan bağımsız olacak ama:
Hocam yeni definitive bp9040 kule ve onun centeri ayrıca svs sb13 ile test etme imkanım oldu.
Svs zaten başarılı onu geçiyorum da; bu definitive lere hayran kaldım hocam.
Neredeyse en alt serisi olmasına rağmen ufak oda ayarlarında olan sbs 13 ün altında kalmadı ve kibar cılız gibi gözüksede cüssesinden çok daha fazla iş yapan sahnesi geniş bir hoparlör olarak buldum.
Siz yıllar evvel kullanmıştınjz eski serilerini..
Dediğiniz kadar varmış..
Arkadaşlar Yeni bir Stereo sisteme geçtiğim için tüm sinema sistemi satılıktır!
Tüm ürünler ana distribütörlerinden sıfır kapalı kutu ve faturalı garantili olarak alınmıştır ve garantileri de devam etmektedir.
Jbl Studio 2 Serisi 290 Bk kule 6 Adet
235c Center 1 Adet
220 Bookshelf 2 Adet
260 P Subwoofer 2 Adet
Yamaha 3060 Avr 1 Adet
Harman Kardon 3770 Stereo Ampli 1 Adet
3700 Cd 1 Adet
Tamamı sıfır konumda.
Nokta kusursuz naylonları etiletleri bile sökülmemiş. Kutularında.
Bazılarının ilanları sahibinden de var. Ya da bana mesajla ulaşabilirsiniz. Kesinlikle takas yoktur. Tek tek ya da takım olarak da satabilirim. Herkese iyi forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknika -- 15 Eylül 2018; 0:20:42 >
Tek tek özenle toplanmış ve biraraya getirilmiş gibi harika cihazlar, JBL sinema soundundada gayet başarılı ürünler ile karşımıza çıkıyor , birdaha birarada bulmak zor , keşke satmasanız ama ihtiyaca binaen ise saygı duyuyorum kaçırılmayacak bir sistem alacak olana hayırlı olsun.quote:
Orijinalden alıntı: teknika
Arkadaşlar Yeni bir Stereo sisteme geçtiğim için tüm sinema sistemi satılıktır!
Tüm ürünler ana distribütörlerinden sıfır kapalı kutu ve faturalı garantili olarak alınmıştır ve garantileri de devam etmektedir.
Jbl Studio 2 Serisi 290 Bk kule 6 Adet
235c Center 1 Adet
220 Bookshelf 2 Adet
260 P Subwoofer 2 Adet
Yamaha 3060 Avr 1 Adet
Harman Kardon 3770 Stereo Ampli 1 Adet
3700 Cd 1 Adet
Tamamı sıfır konumda.
Nokta kusursuz naylonları etiletleri bile sökülmemiş. Kutularında.
Bazılarının ilanları sahibinden de var. Ya da bana mesajla ulaşabilirsiniz. Kesinlikle takas yoktur. Tek tek ya da takım olarak da satabilirim. Herkese iyi forumlar.
-
Teşekkür ederim. Aynen öyle performans mükemmel diyebilirim. Fiyatları da çok uygun yazdım ve gerçekten hepsi sıfır 20 saat bile kullanılmadı. Tek tek veya hepsini beraber alan kişi gerçek anlamda sıfır cihazları almış olacak.
Ama üst sınıf Stereo sistem kuruyorum şu an ve bazı cihazları aldım. Bazılarını da almaya uğraşıyorum Bu sebeple sinema işini komple bırakıyorum. Gençlerin önünü açmak lazım. Belli bir yaştan sonra sinema içinde kafa kaldırmıyor.
Yamaha 3070 Avr'nin bile 23.500.- Tl olduğu şu dönemde, gerçekten çok uygun fiyatlar istiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknika -- 15 Eylül 2018; 20:28:5 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X