Şimdi Ara

Teknika'nın sistemini sonunda dinledim!!! (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
941
Cevap
21
Favori
57.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rgokdemir

Her zaman söylemişimdir.
    Forumdaki yazı dile ile yüz yüze konuşmak her zaman farklıdır.
    Buradaki yazınızda mimikleriniz yoktur , göz göze anlaşma yoktur ,vücut dili yoktur. Dolayısıyla yanlış anlaşılmaya çok müsaittir.
    Negatif kullandığı sanılan küçücük bir kelime kavgaya yol açabilir.
    Burada hakaretlere varacak şekilde yazışan birçok arkadaş yan yana geldiğinde bal kaymak olabilir. Herkes değerli. Kimse diğerine üstün değil.
    Paylaşalım ama kırmayalım. Yaptıklarımızla övünmeyelim ,yapıcı olalım. BEN demeyelim BİZ diyelim. Zaten gerisi gelir.
    Boş verin kalp kırmayı, geride bir hoş sedanız kalsın.
    Selametle.

+100

Tufan ne olmuş ortalık yine beyrut kampına dönmüş

Refik kardeşimizin söylemlerine %100 katılıyorum.Burda yazı dili ile anlaşmak gerçekten çok zor!

Her insanın meşrebi farklı.İfadesi farklı,yazıtı farklı,görüşler izafi...

Lütfen saygı! Saygı! (Ünlem işareti koyduğum bile yanlış anlaşılabilir.Sadece cümleye ve kelimeye dikkat anlamındadır.Emir kipi değil yani.Bunu bile izah edelim çünki yüz yüze olmayınca ters anlaşılıyordur.)

Burda formda bu hobide çok insan çok arkadaş ömür gibi emek vermiştir.Bazı şeyler kolay kazanılmıyor.Bilgi,beceri,tasarım vs.. Zaman istiyor,kullanım istiyor,takip istiyor,araştırma istiyor...

Kısadan keseyim; Emek istiyor emek!

Dışardan gazel çekmek basit.Bunun tahsili,kültürlüsü elit düşüneni olmuyor malesef."Ben attım tutan tutsun" modeli kimsenin itibarını almıyor! Ancak saha dışından hakeme yada oyunculara hakaretle içindekileri kusar sonra çeker gider.

Yapmayın etmeyin! Hiç bir cihaz insan kalbini kırmaya egoları tatmin etmeye değmez! Geçici üstünlük sağlama çabalarına gerek yok.

Tufan kardeşimiz diğer kardeşlerimiz hepimiz hobidaşız,emekçiyiz,hasbel-kader bilgi ve ürün kullanımlarımızı paylaşıyoruz.Ki Gerçekten diğer arkadaşlar gibi Tufan'ın bu hobiye kattığı emekler kablo tasarımları,tweaek çalışmalar, alıp kullandığı ürünler gamında fikirleri,önerileri çok kişi tarafından benimsenmiştir yeri gelmiş eleştirilmiştir de.Meşrep olarak biraz agresiv yanıda vardır kendisinede herzaman söylerim! Bundan daha doğal ne ola?Bizde yeri geldi pay ettik,fikir beyan ettik,sorduk paylaştık..Ki 34 yıllık müzik adamıyım işin içindeyiz yani.(Yıllardır tanışanlar olarak.Sizde yazın herkes tanışsın birbiriyle kırmadan dökmeden..Yalnıız ukelalık yapmadan,bilgiçlik taslamadan,bir adım önde bu işlerden kullanmışlığı ve tecrübesi olanları dinleyerek saygı duyarak.Burası bunun için.Lütfen.) Bizde birbirimizden öğreniyoruz.Bizde yeri geliyor agresivleşebiliyoruz.Kalbini kırdığım kimse olduğuna inanmıyorum ama yinede olaki bir emare varsa özür dilerim kendi adıma! Bunda komplex aramak nicedir?

Aşmak lazım! Karşılıklı Dinlemek lazım!..Sağlıcakla dostlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teknika atmos tecrubelerini yazacaktin.
  • Bir de DTS X
  • asukrumercan A kullanıcısına yanıt
    Fırsat verilmedi ki.

• Şimdi ses güzel dese bı dert demese başka dert

Şakası bir yana da bölümün huzurunu kaçırmaya cidden gerek yok. İsteyen istediğini yazsın. Kişisel bir cevap olmadıkça zaten umursamayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 25 Ekim 2017; 14:37:28 >
  • JBL Monitor ler yüzünden mi diyeceğim ama.. Ondan mı AT-mos kenarda bekliyor AT-ıl AT-ıl..
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

Şimdi ses güzel dese bı dert demese başka dert

Şakası bir yana da bölümün huzurunu kaçırmaya cidden gerek yok. İsteyen istediğini yazsın. Kişisel bir cevap olmadıkça zaten umursamayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Delerıum

JBL Monitor ler yüzünden mi diyeceğim ama.. Ondan mı AT-mos kenarda bekliyor AT-ıl AT-ıl..

Evet.

Kablolar da geldi. Kolonları tavana en uygun şekilde delmeden montaj yapabileceğim çok iyi bir fikir buldum ve aparatlarını herhalde yarın yapacağım artık bu hafta sonu tamamen sistemi atmoslu olarak devreye almış olurum.

Bir de Stereo için şu yeni kolon takımı bu hafta sonuna yetişirse güzel olacak.

• Bu üslupla çok tartışma yaşarsın abi Zeki Müren Türkçe'sine dön biraz bak sorun nasıl çözülüyor.

Bu biçimde yerme insanları bak brezilya dizisi gibi oluyor başlık sonra genel izleyici kitlesi beni neden beğenmiyora gidiyor olay şahsileşiyor. Sen herkesten eskisin birçok forumda tecrübeyi senin yansıtman lazım.. Hani bilgiyi yansıtma şeklin değişik seninde az çok biz biliyoruz ama

Hala söylüyorum forumdaki en vasıflı başlıklardan.. o 'Aktif Subwooferlar' başlığı birinci sayfası hep böyle şeyler görmek ister insan..

O ilk sayfaya emeği geçen sen ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim kendi adıma

• O gün çok özel ve güzel bir gündü Yüce.
    Emek vardı. Özveri vardı.
    Her günümüz böyle olsun.
  • teknika kullanıcısına yanıt
    Mesaj yazıyoruz yayına girmiyor.Topik efsunlandı mı ne?
  • Neyse sabah uğraştım copy-paste falan yapmıştım gene uğraşamayacağım.Sanırım ben hariç yazdığım mesajı görenler olmuş. Bu geçen son tartışmayı biraz takip etme fırsatım oldu.Tufan'ın foruma katkılarını bildiğimden yazdıklarını ve önerilerini takip ederim.Bir arkadaşın Tufan'ın değerlendirmelerine istinaden kendi 3060 AVR 'sine HK 3770 eklersem ne kadarlık bir iyileşme sağlarım sorusuna Hoparlörlerin Paradigm Studio 100 şeklinde belirtmesine hatta ikinci ele de bakabilirim gibi bir öneri de getirmesine rağmen Tufan'ın yok HK 3770 çok iyi harika sihirli gibi cümlelerle övmesi ve hiçbir ikinci el amfi bundan daha iyi olamaz demesi garibime gitmedi değil.Ancak olabilir tabi ki sorun burada değil ancak hemen akabinde bir arkadaşın benim ve eminim forumdaki onlarca yüzlerce kişinin de düşündüğü bir öneriye tercüman olması sonrasında ''işte gene basmakalıp ezbere ve hiç tecrübe etmeden yapılan bir yorum . Ben anca gülüyorum bu yorumlara'' şeklinde bir reaksiyon gelince konunun bu noktalara geleceği belli olmuştu. Bu şekilde kim olsa polemik çıkardı.Şimdi arkadaş uzaklaştırılmış bu sebeple mi bilmiyorum kendisini de tanımıyorum avukatlığını yapıyormuşum gibi de görünmek istemem. Ancak bu durum benim gücüme gitti. Halen kendisi hakkında yapılan değişik şeklindeki yakıştırmaları da uygun bulmadığımı belirtmek isterim.Sevgili Tufan biraz öz eleştiri yap lütfen. Bak bizim yaşımız neredeyse 50 belki de tartıştığın kişi 20'li yaşlarında bir delikanlı olabilir.Senin düşündüğünün aksine bir düşünceyi savunanlar beni sevmiyor zaten bunlar çete ben ne yazsam hep ters cevaplar verirler diye düşünme böyle stresle yaşanmaz.

• HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Bir şey zoruna gitmesin. Dışarıdayım. Akşam gayet detaylı şekilde cevap vereceğim.

• Ama işin en güzel tarafı ne biliyor musunuz? Sizin hepinizi bir araya getiriyorum ya o bile bir başarıdır.

• Kıyağımı unutmayın!

• quote:

Orijinalden alıntı: teknika

Kıyağımı unutmayın!

bende sana bir kıyak yapayım acil o tv yi değiştir
  • bowers wilkins kullanıcısına yanıt
    Kıyak öyle olmaz. Fark parasını ver ki adı kıyak olsun. Ayrıca Projeksiyon işini seneye erteledim buçuk fiyatlarla 4K projeksiyon a geçiş için erken. Aslında ben gene alacaktım ama Aticus da caydırdı.

• teknika kullanıcısına yanıt
    Seneye kısmetse. Bu sene yazlık sistem falan biraz sıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bowers wilkins

quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

quote:

quote:

Görende B&W 801 falan kullanıyorsun sanacak.

ben bıraktım yazmayı nasıl zoruna gitmiş hala yazıyor

bu arada 801 i rüyanda göremezsin sen

Ben 802 düşünüyorum..seneye de kullanırım.

seni biliyorum abi inşallah alırsın hayırlısıda olsun benim lafım jblci arkadaşa

Bir de arçelik fırın pardon tv mi alsam acaba?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Görende B&W 801 falan kullanıyorsun sanacak.

ben bıraktım yazmayı nasıl zoruna gitmiş hala yazıyor

bu arada 801 i rüyanda göremezsin sen

Ben 802 düşünüyorum..seneye de kullanırım.

seni biliyorum abi inşallah alırsın hayırlısıda olsun benim lafım jblci arkadaşa

Bir de arçelik fırın pardon tv mi alsam acaba?

802 leri ona bağlarsın burn in yapar 200 derece 30 dk

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.