Torbacı taktiği alıştırınca kazıkla < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TEKNO WIFI 100 GB 190₺ (TEKNOSACELL TEKNOBOX - ANA KONU - 2023) (5. sayfa)
-
-
Yıllık paket yüklesinler 1800 lira görünüyor şu an. Ben köydekiler için öyle yapıyorum iki yıldır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taahhütsüz yok mu? 3 4 ay kullanmak için.
Taahhütsüz kullanılır ama fiyat fark eder.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Peki taahhütsüz kullansak 3 4 ay sonra hattı iptal ettirmeden sadece paketi iptal ettirebiliyor muyuz?
Teknosacell taahhütüm ay sonunda bitiyor hattı iptal etmek en iyisi.
www.teknosacell.comTeknosacellhttps://www.teknosacell.com/tarifeler/yeni-musteri/faturali-tarifeler/Tekno-Mobil-Wifi-100-GB
-
Benim de önümüzdeki ay bitecek. olmazsa bu fiyattan devam ettireceğim gibi çünkü başka alternatif yok
Ya bu teknosacell mobil wifida da superbox gibi bazı yerlerde veremiyoruz diyorlar mı? 2 yıl olmak üzere adamlar şehir merkezinde altyapı getirmiyor. Magnet veremiyor.Turkcell superbox vermiyor. Normal sim kartın kullandığı baz istasyonuyla superboxtaki farklı diyor, telefon hattınızşa 4.5g bağlanıyordunuzdur ama superbox o bölge uygun değil diyorlar
Teknosacell de böyle bir durum yok, gidip alabilirsini direkt
hangi modem kullanıyorsunuz
-
Taahhütüm bitmişti, uygun teklifte gelmemişti. Faturasıza geçirdim ve 3 ay 50 gb 280 tl paketine geçtim. Yaz için çok mantıklı oldu. Hem her ay fatura ödeme meselesi de kalmadı. Kesinlikle öneririm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dolar artışı ile izah edilemeyen fiyat artışları
şu ürünün
TP-Link M7000
haziran 2023 fiyatı 600 TL= 24 dolar
haziran 2024 fiyatı 1639 TL = 52 dolar. dolar bazında 2 kat artış
fiyat 24 dolar olarak kalsaydı 800 TL
2023 haziran dolar kuru 25 tl
2024 haziran dolar kuru 32 tl
4G LTE denen modem geçen sene 24 dolar. bu sene nasıl 52 dolar oluyor. fiyatının dolar olarak aynı kalması gerekmez miydi
fiyatı çok yükselmiş. android telefonlarda zaten hotspot özelliği var fakat bu modem bu iş için tasarlanmış ve donanım olarak daha iyidir.
amazonTP-Link M7000, Dahili Pilli 4G LTE Taşınabilir Wi-Fi Modem/Routerhttps://www.amazon.com.tr/TP-Link-M7000-Mobil-Wi-Fi-Router/dp/B08BS3SHZV
-
telefondaki hotspota göre 4G LTE modemlerin daha hızlı internet, bağlantı kopmama gibi avantajları var mıdır
ve
kullananlar tecrübelerini paylaşabilir mi. VDSL hız yavaşlığından bu tarifeye ve magnete geçenler. magnet VDSL den bile daha iyi diyebiliyor musunuz
-
geçen sene nisan yada mayıs 500 tl'ye onu da faturaya 12 ay taksite bölerek almıştım. şimdiki fiyatları görünce inanamadım. model 1 sene daha eskidi ama tr'de dolar bazı 2 katına çıkmış.
çok bi farkı yok. bence tek olayı telefondan yaptıkça telefon ısınıp pili eskiyor ama bunda öyle bir durum yok. bana göre tek avantajı bu yoksa yaptıkları iş aynı.
Yaz geldigi icin sim kartla calisan modemlerde genel olarak bir kaziklama soz konusu.
Bende de 100GB paket var. Gecen sene Temmuz ayinda bunu aldim 999TL di. Simdiki fiyati 2900. Bu nedir arkadas acayip bir kaziklama soz konusu.
Ben bu Huawei B535-232 modemini aldim cunku bulundugum yerde telefonlar bant olarak tek bant a baglaniyodu ve hiz yavasti. Bu modem sayesinde manuel cift bant baglantiya zorlayip normalde herkes icin yavas olan interneti hizlandirabildim. Sonrasinda turk telekom bant 7 aktif hale getirdi. Simdi herkes icin hizli ve sorun kalmadi.
Ben de aldigim icin kullaniyorum artik modemi ama telefonda da benzer performans aliyorum hiz olarak.
Yani demek istedigim su ki eger telefonda internet hizi iyiyse bence hotspot olarak idare edilebilir modeme gerek kalmadan. Sonucta bu alacaginiz modemi de sarja takmaniz gerekicek habire.
-
3 aylık, yazlıkta kullanabileceğim böyle bir paket varmı?
Aslında ev adsl taahhütümde bitti. 35 mbit 270 tl İnternet kutusu kullanıyordum. Temmuzda devam etmicem.. Alternatif arıyorum..
Benimde 60 gb mobil wifi paketi bitmek üzere bende faturasiza geçiriyim en iyisi. 24 aylık 100 kusure 60 gb abineydim. Şimdi saçma sapan fiyat teklifi yapıyorlar 100 GB için. Hiç mantiklj değil. Faturasız a geçmek hiç aklıma gelmemişti teşekkürler. Faturasiza geçirmek için teknisacell müşteri hizmetlerini mi aramam gerekiyor acaba ?
Köydeki yerimizde kullanabileceğimiz türktelekom veya Türkcell altyapısını kullanan mobil Wi-Fi internet bakıyoruz. Şuna en uygun fiyat hangisini önerirsiniz? Eski fiyatları görünce insan alası gelmiyor.
Rica ederim, faturasıza teknosecell müşteri hizmetleri aracılığıyla geçebilirsiniz. Tek seferlik faturasıza geçme bedeli 80 tl mi ne alıyorlar sonra faturasıza direkt geçebiliyorsunuz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X