Telefonda doğum tarihi nasıl facebook
Yeni hesap oluşturma ekranında Bugünün tarihini gösteriyor. İstediğim tarihi yazamıyorum
USB HDD ve USB BELLEK görünmüyor
sandisk USB belleklerden biri görünüyor ancak diğeri görünmüyor ve USB hdd de görünmüyor. Ancak ikisi de görünüyordu.
USB HDD’de pek çok dosya kopyalama işlemi yaptım.
Şimdi bir tane de seagate taktım onu da görmüyor
A68HM-E33 V2 anakart driver yükledim
ayrıca
c windows temp init vbs
bilgisayar açıldığında bu çıkıyor

facebook gönderiye birden fazla resim eklemek
sadece 1 tane resim ekleyebiliyorum
DC 5 volt 5 watt USB LED Lamba kaç amper çeker akım ölçen akıllı priz
DC 5 volt 5 watt USB LED Lamba nın şebekeden kaç amper çektiğini öğrenmek istiyorum. Ve 12 volt 14 amper lik bir jel akü bu lambayı ne kadar süre çalıştırır.
Konuya eklediğim video: bazı ampullerin şebekeden çektiği akım değeri ile ilgili bir video. bu videoda akım ölçen akıllı priz gösteriliyor aslında ben bu video altına yorumlara akıllı prizin marka ve modelini sormuştum ama yanıt alamadım ayrıca ben de tp-link hs 110 smart plug akıllı priz var watt değerini gösteriyor fakat amper değerini göstermiyor

Solar şarj cihazı kaç volt akü bağlanır (pwm şarj cihazı)
toprak burgu (matkap ile çalışan) deneyimler
18 volt şarjlı matkabım var sizin deneyimler nasıl. soğuk havaya dayanıklı genel olarak dayanıklı olsun yani her türlü çiçek bitki tavsiye edermisiniz önemli olan ektikten sonra yaşasın

çim tohumu ektim 3 ay sonra çıktı
Aralık ortasında Çim tohumu aldım marketten ektim öyle acemice baktım çimler böyle üste yüzüyor geziyor yani birkaç günde suladım baktım hiçbir hareket yok daha sonra sulamayı da bıraktım umudu kestim geçen haftalarda kar yağdı kar yağdıktan sonra baktım çimler çıkmış. 3 - 4 ay gibi bir süre geçti. bu süre zarfında bu tohumlar çürümedi mi nasıl oldu bu iş. çim ektiğim yerde hiçbir ot bile yoktu. deneme maksatlı ektim böyle çıkacağını bilseydim bütün bahçeye ekerdim
elektrikli bisiklet jel akü var jel akü 12 volt 14 amper jel aküler plastik kutunun içinde seri bağlı 4 tanesi 48 volt yapıyor böyle bir plastik kutunun içinde ve şöyle bir şarj soket yeri var resimdeki gibi ben buradan kablo ile LED lamba çalıştırabilir miyim ve telefon şarj etmek istiyorum. bu akü kutusunun şarj soketinden multimetre ile voltajını ölçtüm 51 volt gösteriyordu. akü kutusunun soket yerinden kablo ile çıkış alıp telefon şarj edebilir miyim ve LED lamba çalıştırabilir miyim. PC power türü kablolar var. PC power kablosunu akü kutusunun soket yerine bağlayacağım. led lambayı ise power kablosunun diğer 2 ucuna bağlayacağım. soket yerinde gördüğünüz gibi 3 tane uç var bunlardan ortadaki Toprak herhalde diğer ikisi de artı ve eksi uç oluyor diye düşünüyorum. bunun jel aküye bir zararı olur mu tabii jel akünün belli bir derin deşarjı var jel akünün derin deşarj olmaması için bunu nasıl anlayabilirim acaba

Akü ile powerbank arasındaki fark nedir
jel akü ile powerbank arasındaki fark nedir
powerbank şarj ediyoruz daha sonra telefon şarjında kullanıyoruz powerbank'in şarjı bitince powerbank'ı tekrardan şarj edip gene kullanıyoruz
aküyü de şarj ediyoruz örneğin akü ile LED lamba yakıyoruz diyelim jel akünün ve diğer akülerin belli bir kullanım voltajı var buna derin deşarj deniyor herhalde. örneğin elimizde 12 volt jel akü var bu akünün bildiğim kadarıyla derin deşarj voltajı 11 Volt yani akü voltajı 11 voltun altına düşmemesi lazım akü voltajı 11 volta düşünce LED lambayı aküden ayırmamız gerekiyor yoksa akü derin deşarj olur ve bir daha kullanılmaz. ya da akü zarar görür. peki bunun aynısı powerbank'ta yok mu powerbank'ta yani böyle bir derin deşarj olayı yok galiba. normal bildiğimiz kalem pillerde kullanıp atıyoruz onlar da öyle
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 137
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.734 (Bu ay: 1.558)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar