android 14 telefon ararken ekran kararıyor
android 14 deki yeşil renkteki telefon uygulaması çağrı görüşme kayıt özelliği de var iyi hoş da telefon çağrı sırasında ekran kararıyor hoparlörü açıyorum gene ekran kararıyor arka plana geçiyorum arka plana geçince ekran kararmıyor ancak tuş takımında rakam girmem gerekiyor bu sırada gene ekran kararıyor. bildirime bakmak istiyorum ekran gene kararıyor. bunun adı telefon mu nedir bu ya
store da uygulama ararken telefona reklam virus ne varsa yüklüyorum çünkü doğru dürüst uygulama yok. reklamlı viruslü ne kadar pis uygulanma varsa onları üstte gösteriyor iyi olanlarda kayıt özelliği yok. biz bu telefonu ne için alıyoruz acaba
android 14 phone apk android 14 deki telefon uygulaması
android 14 de varsayılan olarak gelen yeşil renkli telefon uygulamasının apk sini nereden bulabilirim. google store'da bulamadım. görüşme kaydeden sadece bu var.
edit 1:
SamFw tool telefon garantisi devam eder mi
Telefon android 14'de aramaları kaydetmiyordu. (android 14 call recording)
SamFw tool yöntemi ile CSC'yi ILO olarak değiştirdim. Samsung A15 ile varsayılan olarak gelen yeşil renkteki arama uygulaması ile aramaları kaydediyor artık. Peki telefon güncellemeleri almaya devam eder mi ve telefonun garantisi devam eder mi?
Konuyu okuyamıyorum
Bu resimdeki den dolayı konuyu okuyamıyorum sayfayı yeniliyorum gene aynı
Neden bunu zorla dayatıyorsunuz
foruma eklediğim resim silmek
yanlışlıkla eklediğim resmi silmek istiyorum. mesajı düzenlemek yetmiyor. resim hala görüntülenebiliyor değil mi
türknetten çok memnunum fakat fiyat yüksek
50 mb internet hız ev telefonu dahil bu ayki faturam 570 TL
kompresörler yani hava pompaları bildiğiniz gibi çakmaklık girişinden çalışıyor. bu da gücü akü den alıyor diye biliyorum.
volta vsm akü değerleri
- Akü Tipi Jel Akü
- Akü Voltajı 48 V.
- Akü Akımı 14 Ah.
volta vsm'ye kompresör çalıştırabilecek güçte bir çakmaklık girişi yapılabilir mi
elektrikli scooter lastik şişirme aparatı
elektrikli scooter ın ön lastiğinin havasını yanlışlıkla tamamen indirdim, lastiğe bisiklet pompası ile hava basılmıyor.
bisiklet pompası ile elektrikli scooter lastiğe hava basmak için internetten satılan aparatlar var bunlar işe yarıyor mu bunlardan kullanan varsa tavsiye edebilir misiniz.
Hızlı Şarj Cihazı
hızlı şarj için mutlaka gerekli olan hızlı şarj cihazı mı, kablo mu her ikisi de olmazsa olmaz mı
hızlı şarj cihazı ile powerbank ler dahil telefon,tablet ve usb den şarj olan tüm cihazlar şarj edilebiliyor mu
şu cihaz mesela
UGREEN 38W Çift Portlu USB-A ve Type-C PD QC Hızlı Şarj Cihazı Beyaz
GSM hotspot vs Cep Magnet 4G modem
Telefondaki GSM interneti hotspot (PC ve diğer cihazlarda) olarak kullanmak ile Cep Magnet arasında ne gibi farklar var her ikisi de GSM internet değil mi sonuçta
hotspot olarak kullanmak bakımından Cep Magnetin telefondaki GSM hotspota göre avantajı var mı?
Cep Magnet'de VDSL modeme benzer bir modem varmış şu konuda
ayrıca magnet deyince GSM firmaların cep magneti ve ayrıca Türk telekomun DSL alt yapısı olmayan evler için sağladığı diğer bir magneti var. ve bu ikisi aynı mı farklı mı bilmiyorum
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 112
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.608 (Bu ay: 488)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar