Şimdi Ara

Teknobiyotik'in taraflı facebook iletisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün teknobiyotik taraflı, haksız rekabette bir facebook iletisi yapmış önce sizle iletiyi paylaşayım:

quote:

Aerocool Xpredator X3 Devil Red kasamızı segmentteki rakibi olan Corsair Carbide 400R ile karşılaştırdık.

Fikirlerinizi Paylaşır mısınız?

şöyle de bir imaj hazırlamışlar

Teknobiyotik'in taraflı facebook iletisi

şimdi benim bu başlığı üşenmeden açmamda en büyük sebep bu iletiye düzgün bir yorum yazmama rağmen işlerine gelmediği için silmeleri oldu.

ben aerocool ve corsair markalarında kasa sahibiyim. iki markayıda kullandım bu yüzdende insanları bilgilendirmek için anlattım.

aerocool bütçem gereği aldığım bir kasaydı ve memnun kalmıştım ancak kalitesinin yüksek olmadığını söyledim. caf caflı modeller üretip satar dedim. ancak şu anda corsair 400r modeline sahibim ve çok daha fazla para vermiştim 1 sene evvel bu modele. ve inanılmaz memnun kaldım ne boyası dökülür ne vidası girmez ne kapakları açılmaz ne kurulum zorluğu vardır. kusursuza yakın olduğunu belirttim. eğer caf caflı bir model arıyorsanız aerocool alın ama sağlam kullanışlı kaliteli bir ürün arıyorsanız corsair kesinlikle çok daha iyidir dedim.

ayrıca 2.5inç hdd desteklediğini hatta bir tane değil tüm kızaklarının 2.5inçe destek verdiğini sadece bir ssd slotunun olmadığını belirttim. orada bunu vermemişler. ayrıca fiyat olarak 7 dolar fazla verip corsair almalarını söyledim.

5 dakika geçmedi mesajım kayboldu. 5 dakika sonra gene mesajı yeniledim gene sildiler. bunu paylaşmak istedim. bir kere böyle yaparak haksız rekabetle corsair markasını eziyorlar. aerocooldan çok daha kar ederiz diye insanları yanlış yönlendiriyorlar. ben bugüne kadar teknobiyotikten birden fazla alışveriş yaptım ama bu yaptıklarından sonra başka yerlerden alabilirim. bana çok ucuz geldiler.

• teknobiyotik aynı gün kargo ibaresi olan ürünleri hemen gönderiyor olabilir,hesaplı bir firma olabilir.Ürün İstanbuldan konyaya gelecek kargoya verilmiş.Yaklaşık siparişten 26 saat sonra elime geçiyor.Siteye girip bakıyorum daha kargo takip bilgisi falan girilmemiş.Çok büyük eksik midir, değil midir tartışılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.