Şimdi Ara

Teknobull.com'da Kampanya Günleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
9.889
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar firma dfi anakartlarda %15, Team Group bellek ve flash bellek ürünlerinde %25 indirim indirim olduğunu yazmış. Buraya tek tek ürünleri yazmak yerine hangi markalarda ne kadar indirim olduğunu belirtmiş. Sorun yok
  • Socket AM3 formunda DDR3 destekli DFI anakartları görmek isterük. Ne zaman gelecekler?
  • quote:

Orjinalden alıntı: showstopper41

Socket AM3 formunda DDR3 destekli DFI anakartları görmek isterük. Ne zaman gelecekler?

Sayın showstopper41,

DFI markalı yeni anakartlar için Boğaziçi bilgisayarla görüşmeniz doğru olacaktır. Teknobull olarak artık DFI ürünleri ithal etmiyoruz. Şuanda yetkili ithalatçı Boğaziçi bilgisayardır. Başka marka ürünleri kısa bir süre sonra sitemize ekleyeceğiz.

Saygılarımızla
    Teknobull
  • Haftanın Fırsatı: DFI LP JR P45-T2RS Sadece 120$ + kdv.

Saygılarımızla
    Teknobull
  • quote:

Orjinalden alıntı: TeknoBull

Haftanın Fırsatı: DFI LP JR P45-T2RS Sadece 120$ + kdv.

Saygılarımızla
    Teknobull

yok artık! muhteşem fiyat. kendim aynısından kullanıyorum ve çok memnunum. ayrıca anakartı Teknobull'dan aldığım için de memnunum. gidebilen arkadaşlar Teknobull'a gitsin görsün tanışsınlar. teknobull'da kibar, saygılı, ilgili insanlarla karşılaşacaklar.
  • Bu sitede şu sıcak fırsattır deyip tavsiye edebileceğiniz hesapta %25 indirimli bir flash bellek var mı?
    resmen piyasadaki 8 gb fiyatına 4 ve 2 gb lık ürünler var
  • bana Bu DFI 'nın Diger anakartlardan Ayıran Ozellgini Yazarmısınız .

Neden Asus almayalımda DFI alalım ? [Asus Deilde Başka bi modelde olabılırGenelleme olarak Yazarsanız Sizin acınızdan kolay olur]
    Kartların fıyatları diger kartlara gore bıraz daha pahalı

Ben tumlesık Onboard Kullanıyorum ama Artık Dahılı ses ve Dahılı Vga Iceren kart almak ıstemıyorum hem Bosuna dahılı olup kullanmadıgım halde hemde fıyatını arttıgını dusunuyorum .

bana oyunlarda ustun performans'a Zemın saglıyacak bır kart onerırmısınız .İleride Almayı dusunuyorum Bır fıkır sahıbı olurum .Birde sitenızde Cardfinansa uygun taksıt secenegı bulamadım Ilerde CF Ile anlasmayı dusunuyormusunuz. dusunursenız almamda kolaylık saglıcaktır.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: showstopper41

Socket AM3 formunda DDR3 destekli DFI anakartları görmek isterük. Ne zaman gelecekler?

Sayın showstopper41,

DFI markalı yeni anakartlar için Boğaziçi bilgisayarla görüşmeniz doğru olacaktır. Teknobull olarak artık DFI ürünleri ithal etmiyoruz. Şuanda yetkili ithalatçı Boğaziçi bilgisayardır. Başka marka ürünleri kısa bir süre sonra sitemize ekleyeceğiz.

Saygılarımızla
    Teknobull

peki sizin getiriginiz zamanlarda aldıgımız üründe sorun yaşarsak kime başvuracagız?

• Sayın ersyno,

Piyasaki diğer satılan ürünler ile bizim sattığımız ürünlerin markası aynı olsaydı dediğiniz doğru olurdu.
    Bizim sattığımız flash bellek ürünler kalite ve performansı kanıtlanmış Team Group Inc.'nin ürettiği ürünlerdir.

Sayın simoney,

DFI markasının kullanıcılar tarafından beğenilmesinin asıl nedeni hız aştırma (Overclock) performasıdır.
    Dünyada kanıtlanmış performans rekorlarına imza atan bir markadır. Genelde yüksek performans arayan, hız aştırma seven kullanıcılar tarafından tercih edilen veya extrem sistemlerden hoşlanan kullanıcılara hitap eden ürünlerdir. Genelde ürünleri 'High End' olarak tamımlanan üst seviye ürünler olsada, yüksek performanslı orta seviye ürünleride bulunmaktadır.
    DFI ürünleri artık yeni arayüzleri sayesinde kullanıcı dostu kullanımlar sunar. Karışık BIOS ayarları ile uğraşmaktansa yeni 'ABS' (Otomatik Hızlandırma Sistemi) ile ürünün kutu içeriğinde mevcut olan bir CD ile hiç bir BIOS ayarını değiştirmeye gerek kalmadan hız aştırmalar yapabilir, Bellek hızınızı yüksek seviyelere çıkartabilirsiniz.
    Oyunlarda size yüksek performans sunucak bir sistem için en ideal anakarttır diyebiliriz.

Sayın ÇaPaNOğLu66,

Biz sattığımız bütün ürünler ile ilgilenmeye devam ediyoruz. Bütün ürünlerimiz üreticinin bize tanıdığı garanti koşulları içerisinde olup, 24 ay garantilidir.

Sayın UzunERdem,

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    Teknobull

• quote:

Sayın ersyno,

Piyasaki diğer satılan ürünler ile bizim sattığımız ürünlerin markası aynı olsaydı dediğiniz doğru olurdu.
    Bizim sattığımız flash bellek ürünler kalite ve performansı kanıtlanmış Team Group Inc.'nin ürettiği ürünlerdir.

Sayın simoney,

DFI markasının kullanıcılar tarafından beğenilmesinin asıl nedeni hız aştırma (Overclock) performasıdır.
    Dünyada kanıtlanmış performans rekorlarına imza atan bir markadır. Genelde yüksek performans arayan, hız aştırma seven kullanıcılar tarafından tercih edilen veya extrem sistemlerden hoşlanan kullanıcılara hitap eden ürünlerdir. Genelde ürünleri 'High End' olarak tamımlanan üst seviye ürünler olsada, yüksek performanslı orta seviye ürünleride bulunmaktadır.
    DFI ürünleri artık yeni arayüzleri sayesinde kullanıcı dostu kullanımlar sunar. Karışık BIOS ayarları ile uğraşmaktansa yeni 'ABS' (Otomatik Hızlandırma Sistemi) ile ürünün kutu içeriğinde mevcut olan bir CD ile hiç bir BIOS ayarını değiştirmeye gerek kalmadan hız aştırmalar yapabilir, Bellek hızınızı yüksek seviyelere çıkartabilirsiniz.
    Oyunlarda size yüksek performans sunucak bir sistem için en ideal anakarttır diyebiliriz.

Sayın ÇaPaNOğLu66,

tmm ozaman siz hatta kalın bana yuksek performanslı bı urun tavsıye edermısınız genelde FPs tutkunuyum Ekran kartım atı 3870 kullanıyorum ıntel pentıum d ıslemcı kullanırım ılerde yuksek performanslı bır ıntel ıslemcı alıcam ona gore bır yuksek performanslı anakart onerırmısınız ?

Biz sattığımız bütün ürünler ile ilgilenmeye devam ediyoruz. Bütün ürünlerimiz üreticinin bize tanıdığı garanti koşulları içerisinde olup, 24 ay garantilidir.

Sayın UzunERdem,

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    Teknobull

• Haftanın fırsatı; DFI Lanparty Ultra X48-T3RS KDV Dahil 450 TL.

Saygılarımızla
    Teknobull
  • Benim mesajımda anlaşılmayacak bir şey yokki, alenen hızlı bellek fiyatlarınızda %25 indirimle alakalı ürün yok yazdım, piyasadan size bir çok link toplayıp, yazabilirim buraya , gerek var mı?? Fiyatlarınız Ankara'daki bilgisayarcıların normal fiyatları... :)
  • Sayın KaraKanarya,

Bizim anlatmak istediğimiz, ürünlerimizin piyasadaki ürünlerden farklı olduğu, performansı ve kalitesinin kullanıcılar tarafından bilindiği ve en önemlisi markasının 'Team Group' olmasıdır. Piyasadan başka 'Team Group' flash belleği satan firma var ise ve fiyatları bizim verdiğimiz indirimli fiyattan düşük ise lütfen ekleyiniz.

Saygılarımızla
    Teknobull
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • TEKNOBULL! UN HALA DFI X58 SERILERINI GETIRMEMİŞ OLMASI İLGİSİZLİK BENCE.. NUMUNELİKTE OLSA BİR KAÇ TANE GETİRMESİ GEREKİRDİ..
  • Sayın EcZaNeT,

X58 serisinin gelmemiş olması ilgisizliğimiz nedeniyle değildir, yeni distribütörün Boğaziçi bilgisayar olmasıdır.

Saygılarımızla
    Teknobull
  • 14 Şubat 2009 tarihli mesajım o gün ilk mesajınıza yerleştirmiş olduğunuz bellek fiyat tablosu için geçerli, anlamazdan geldiğinizde ne oluyor acaba, ne kazanıyorsunuz merak ediyorum.....
  • Team Group Team Extreem 2x1 GB 1066 mhz bellekler tükenmiştir. İlginize teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    Teknobull
  • quote:

Orjinalden alıntı: EcZaNeT

TEKNOBULL! UN HALA DFI X58 SERILERINI GETIRMEMİŞ OLMASI İLGİSİZLİK BENCE.. NUMUNELİKTE OLSA BİR KAÇ TANE GETİRMESİ GEREKİRDİ..

http://www.eksenbilgisayar.com/catinfo.asp?mrk=587&cid=390&typ=&brw=&offset=&src=&stock=&kactane=16
  • quote:

Orjinalden alıntı: renitecy

quote:

Orjinalden alıntı: EcZaNeT

TEKNOBULL! UN HALA DFI X58 SERILERINI GETIRMEMİŞ OLMASI İLGİSİZLİK BENCE.. NUMUNELİKTE OLSA BİR KAÇ TANE GETİRMESİ GEREKİRDİ..

http://www.eksenbilgisayar.com/catinfo.asp?mrk=587&cid=390&typ=&brw=&offset=&src=&stock=&kactane=16

hocam o alt serisi UT serisi istiyoruz.. DK ( kırpılmış ucuz seri) . UT (performans) serisi.. normal kullanıcı herhangi bir marka model anakart alabilir.. DFI alacak kişi en üst performans için alır..

• sesli neon siparis edecektim ama stokta yokmus...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.