|
Teknoloji devleri Nvidia’nın yeni AI donanımı Blackwell için kuyruğa girdi
-
-
Sende yargilanacaksin Jensen Huang!
-
NVIDIA'nın sayesinde TR'deki teknoloji ve yazılım şirketlerinin hisseleri de değerleniyor, sağol Jensen Huang portföy'e REEDR, MIATK, SMART'ı arada ekleyip kazanıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 22 Mart 2024; 14:31:41 > -
Bağlantısı nedir dostum?
-
Bağlantısı şu BOFA yani Bank of America Şubat ayındaki borsa endeksi ve teknoloji yazılım hisselerindeki artışda büyük pay sahibi oldu. Örneğin REEDR hissesi 3 kat FONET 5 kat yaptı şimdi hisseler düzeltmeye girdiği için düştü ayrı mevzu, hisseyi altdan alıp yüksekden satanlar karlı çıktı. NVIDIA'nın yapay zeka çipi üretimine önem vermesiyle birlikte, yabancı yatırımcının Şubat ayında bu hisselerde yüklü alım yapmasına sebep oldu deniyor.
Asllında yaptığım yorum konu ile alakasız biliyorum, kendi açımdan yorum yaptım sadece, bazen hisse tavan yaptığında para miktarına göre günde 40-50.000 TL kazanıdığım olmuştu. Borsada para kazanmak güzel, tabi bu işlerden anlayan için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 22 Mart 2024; 15:9:5 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X