< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ???? (2. sayfa)
-
-
hocam üstteki arkadaşın yazdıgı doğru mu bilgisayar müh. hakkinda olan? Siz hangi bölümdesiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
marmarda teknoloji fakultesı ceng okuyan bı arkadas var youtubeda ozgur uylas adı ısteyenın muhendıslık fakultesıne gecebıldıgınden bahsetmıstı detaylı bılgı ıstersen videolarını ıncele ya da ınstadan sor hocam kendısıne donus yapar mutlaka
-
Bilgisayarda hoca az 2019da açıldığı icin zamanla gelisir ben eemdeyim sorun yok tek sorun elektrik derslerinin cogunlukta olmasi sebebi de cogu hoca elektrik cikisli
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam normalde teknoloji fakülteleri sıfırdan açılıyor diye biliyorum yukarıda arkadaşın dedigine göre marmarada bu fakültede mühendislik dışı bir egitim verilirken isim değiştirilip aynı şekilde devam edilmiş bunu sormuştum
upotemi
up
-
Olayı tam bilmiyorum ama çıkan kişiler mühendis olacaksa neden mühendislik fakültesinde kontenjan arttırmak yerine yeni fakülte açıldı illaki bi farklılığı vardır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
meslek lise çıkışlı elemanlar geliyo fakültede bıç sallıyorlar aman dikkat edelim ahaahaha şaka şaka sadece meslek liseli kardeşlerimize öncelik veriliyor yerleştirme işleminde.
-
olabilir hocam bilemiyorum ama hocalar mühendislik çıkışlı değil beni korkutan şey bu, mezun olurken müh. fakültesi mezunu ile aynı seviyede oluyorsunuz ama eğitimde bi farklilik var mı acaba. tek bildiğim dersler daha uygulama odaklı ve daha fazla staj süresi var bu iyi bir şey ama eğitim sıkıntılı olabilir. meslek lisesinin bir üst versiyonu gibiymiş gibi geliyor bana
bazi hocalar mühendislik mezunu olsa da çoğu teknik bölüm mezunu, teknik öğretmenlik gibi bir şey yani meslek liselerindeki öğretmenler gibi
Dostum ünideki en önemli şeylerin başında gelir hocalar, eğer hocan kaliteli bi eğitimi varsa kendisini geliştirmişse sana da ona göre bilgi aktarımını sağlar ufkunu genişletir bence dikkat edilmesi gereken önemli bir husus
hocam katılıyorum bence teknoloji fakültesindeki hocalar iş kısmında mühendis hocalar kadar belki daha da donanımlı olabilirler ama sonuçta elektrikçi veya makinist değil mühendis olacağız o yüzden işin mühendislik kısmı da önemli diye düşünüyorum hocaların mühendis olmaması çok büyük bi dezavantaj bence siz ne düşünüyorsunuz
-
kardeş değil diyoruz hep aynı şeyi diyosun bu kadar eminsen okuma gören de derse veteriner giriyor sanacak
-
İngilizce bilmiyorsan Türkçe Bilgisayar mühendisliği okunmaz. Çoğu kişi sonra öğrenirim diyor yalan oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Caiman’a katılıyorum. Teknoloji fakültesinde okuyan biri olarak.
Daha önce de uzun uzun yazmıştım, tercih dönemimde inanılmaz araştırdığım bir konu, yarın burada anlatacağım:
https://forum.donanimhaber.com/sanal-sinif-tercih-soru-cevap-2-agustos-21-30-kou-bilgisayar-bilisim-yazilim-diger-bolumler--153497547
-
Göklerden gelen bir karar vardır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
knk daha yeni üniversite sınavına girmişsin bu sene ve bilip bilmeden konuşmak yakışıyor mu?bak karşılaştırma yapalım.ben gazi teknodayım.gazi teknoloji eem mezunu aselsanda çalışan birisinin görüşünü mü dikkate alayım yoksa bu sene üni sınavına giren liseliyi mi?biraz daha güzel yorum yapın.bi de birkaç yıl önce değil fakülte 2009da kuruldu belki eskiden olaylar ve kalitesizlik olabilir ama yıl 2023.yine de ikna olmadıysan şu linki bırakıyorum:Mezunlarımızdan Mesajlar | Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü | Teknoloji Fakültesi | Gazi Üniversitesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X