Şimdi Ara

TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
3
Favori
2.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar teknoloji fakültesinde, müh. fakültesindekiyle aynı dersleri gördüğünü ve daha fazla staj yaptığını biliyorum ama başka özellikleri neler, marmarada mesela aynı bölümün ingilizcesi mühendislik, türkçesi teknoloji fakültesinde. sanki daha kıytırıkmış gibime geliyor öyle midir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teknoloji fakültesi sıkıntılı bence mühendislik okunacaksa

• Hocam teknoloji fakültesi genellikle meslek lisesi çıkışlılar için açılmış oluyor meslek yüksek okulu ile mühendislik fakültesi karışımı gibi bi şey imza yetkileri de olmuyordu sanırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İsmini de recep tayyip erdoğan yapıyorlar.abdullah gül üni gibi olabilir onun sıralamalar da düsüste 3 yıl önce 20k ile ceng alıyordu 50kya düştü .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ????

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • somyx kullanıcısına yanıt

hocam bunun teknoloji fakültesiyle alakası yok ya marmara üniversitesinin bazı fakülteleri taşınıyor yeni kampüsün bi kısmı bu, teknoloji fak. özel değil yani

• Kagansiii kullanıcısına yanıt

hocam imza yetkisi oluyor, dersler aynı, mühendis unvanıyla mezun olunuyor ve kontenjanın %20si meslek liselilere ayrılıyor geri kalanı normal bizim gibi öğrenciler için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neden hocam? ben de müh. fakültesinden ayrı oldugu için çok çekiniyorum yazmaya ama marmara teknoloji fak. mezunu bir tanıdığım iyi bir firmada mühendis olarak çalışıyor emin olamadım o yüzden

• https://www.youtube.com/watch?v=9r4symuXM2s&feature=youtu.be

son zamanlarda dikkatimi çeken bir yanlış anlaşılmaya değinmek istiyorum.komik gelebilir ama, marmara üniversitesinde bir değil iki bilgisayar mühendisliği bölümü var..
    --mühendislik fakültesine bağlı olan bilgisayar mühendisliği bölümü.
    --teknoloji fakültesine bağlı olan bilgisayar mühendisliği(!) bölümü..

mühendislik fakültesine bağlı olan bilgisayar mühendisliği türkiye'nin nispeten eski, yerleşmiş ve yüksek puanlı bilgisayar mühendisliği bölümlerinden biridir. öğretim dili 100% ingilizcedir. hocaların çoğunluğunun doktorası ya yurtdışından ya da boğaziçi ve bilkent gibi üniversiteledendir.

teknoloji fakültesine bağlı olan bilgisayar mühendisliğine gelince.. bundan birkaç yıl öncesine kadar burasının ismi "elektronik ve bilgisayar eğitimi bölümü"ydü ve bağlı olduğu birim de teknik eğitim fakültesi idi. teknik liselere öğretmen yetiştiriyordu. daha sonra yök'ten gelen bir kararla ismi "bilgisayar mühendisliği" olarak değişti, bağlı olduğu birimin ismi de "teknoloji fakültesi" olarak değişti. ancak isim değişikliği tabii ki niteliği değiştirmedi, ve bölüm yeni ismine rağmen öğretmen okulu düzeyinde kaldı. bu bölümde eğitim kalitesi ve hocalar vasat düzeydedir. hocaların hemen hemen hepsi "marmara üniversitesi teknik eğitim" diplomalıdır, çoğu mühendis ünvanına sahip değildir. eğitim dili türkçedir.

bilgisayar mühendisi olmayı planlayan arkadaşlara teknoloji fakültesindeki bilgisayar mühendisliğini önermiyorum. burası makyajlanmış bir öğretmen okulundan fazlası değil. eğer puanları yetiyorsa mühendislik fakültesindeki bilgisayar mühendisliğine girsinler. eğer yetmiyorsa diğer alternatifleri araştırsınlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

hocam sadece bilgisayar değil tüm muhendisliklerde aynı şekil, çok şüpheliyim doğrusu

hocam ceng dışı bölümlerde de durum böyle mi?

bir de bu teknoloji fak. olayı gazi gibi üniversitelerde de varmış orda da durum böyle mi?

• doldurirfoiçek kullanıcısına yanıt
    Diğer bölümler için nasıldır bilmiyorum. Gazide'de aynıdır diye düşünüyorum

üstte dediğim gibi marmara teknoloji fak. mezunu bir tanıdığım iyi bir firmada mühendis olarak çalışıyor ama sizin dediğiniz o isim değiştirme olayını ben de duymuştum o yüzden çok kararsızım hocam. siz ne okuyorsunuz?

Genel yüzdeye bakmak lazım. Kıbrıs'ta 300 binlik mühendislik okuyan birisi de çok iyi bi yerde çalışabilir.

Ben bu sene gireceğim üniversiteye bir yerde okumuyorum.

• UP yardım arkadaşlar

• Kagansiii kullanıcısına yanıt
    Hiçbir bilgim olmadan sallıyorum yorumu

• Kıytırık falan değil onu nereden çıkardın

• CaimaN C kullanıcısına yanıt

hocam siz tek. fakültesinde mi okuyorsunuz

Evet

• CaimaN C kullanıcısına yanıt

hangi uni

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.