Selam arkadaşlar, Edit: İngilizce programda dönem itibari ile mezun. Ayrıca bir yazılım danışmanlığı firmasında iki yılı aşkın süredir SAP Finansal Uygulamalar Danışmanlığı yapmaktayım. Gerek bölüm gerek iş hayatı hakkında sormak istediğiniz ya da merak ettiğiniz konular hakkında konuşabiliriz. Bölüm hakkında çeşitli bilgilere ulaşabileceğiniz içerikleri aşağıya ekledim, kanalda daha da fazla içerik bulabilirsiniz. kiranselyoutube Bu video Marmara Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri öğretim üyesi Doç. Dr. Selçuk KIRAN tarafından 2022 tercih dönemi için çekilmiştir.
Sıkça sorulan sorulardaki kafa karışıklığını bir nebze olsun gidermek için YBS bölümü nedir, mezunları ne iş yapar anlatılmaya çalışılmıştır.
Bu ve diğer videolarda cevapları olmayan sorularınızı bana direk olarak sorabilirsiniz... https://www.youtube.com/watch?v=6IUT70uWNU0kiranselyoutube Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi altındaki İngilizce Yönetim Bilişim Sistemlerinin (Management Information Systems) 2022 yılında düzenlenen müfredatı anlatılmaktadır. https://www.youtube.com/watch?v=vWNMyiF-tPg< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi libertenm -- 22 Haziran 2024; 0:37:47 > |
Marmara Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri (YBS)
Marmara Üniversitesi'nin Yönetim Bilişim Sistemleri (YBS) bölümü, bilgi teknolojileri ve yönetim alanındaki bilgi ve becerileri birleştiren çok yönlü bir program sunar.
YBS programı, öğrencilere iş süreçlerini analiz etme, tasarlama ve iyileştirme konusunda sağlam bir temel sağlar. Ayrıca, öğrenciler veri yönetimi, bilgi güvenliği ve proje yönetimi gibi temel kavramları incelerler.
Marmara Üniversitesi YBS, Türkçe ve Almanca olmak üzere iki farklı dilde eğitim vermektedir. Türkçe programı, öğrencilere Türkiye'deki iş piyasasına girmelerine yardımcı olurken, Almanca programı uluslararası kariyer fırsatları sunar.
Programın müfredatı, sektördeki en son trendleri ve teknolojileri yansıtacak şekilde düzenli olarak güncellenmektedir. Öğrenciler, en son yazılım araçları ve tekniklerine erişimden yararlanırlar.
Marmara Üniversitesi YBS mezunları, BT sektöründe, finans, sağlık ve imalat gibi çeşitli sektörlerde yönetici, analist ve danışman gibi çeşitli pozisyonlarda çalışmaya hazırdırlar. Ayrıca, mezunlar kamu kurumları, uluslararası kuruluşlar ve araştırma merkezlerinde de kariyer yapabilirler.
Eğer bilgi teknolojileri ve yönetim alanına ilgi duyuyorsanız ve gelecekteki kariyerinizde başarılı olmak için sağlam bir temel arıyorsanız, Marmara Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri programı sizin için mükemmel bir seçim olabilir.