Şimdi Ara

Teknoloji Fakültesi mi Mühendislik Fakültesi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum. Bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum. Yazılım mühendisliğinden başka meslek düşünmüyorum. Babamın da bilgisayarcı olması ve bana tanıdık çevresinden iş ayarlayabilmesi için yazılım mühendisliğini kazanmamı söyledi. Yazılım mühendisliği puanlarına bakarken teknoloji ve mühendislik olarak 2 fakülte gördüm. Bi yorumda her zaman mühendislik fakültesi daha avantajlıdır diyeni gördüm. Babama söylediğimde artık aralarında fark olmadığını söyledi. Ama ben yinede kuşkuluyum. Mühendislik diyorsanız Elazığ Fırat Üniversitesi'ni Teknoloji diyorsanız KTÜ tercih edeceğim. Yorumlarınıza detayıyla ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yazılımda farketmez . diğerlerinde teknoloji fakültesi öneririm.

not:mühendislik fakültesi öğrencisiyim
  • Fırat Üniversitesi 2 sene eğitim verdikten sonra Amerika'nın Texas eyaletinde Sam Houston State adında bir üniversitede Adli Bilişim Mühendisliği eğitimi veriyor.Sonuçta 2 diploman birden oluyo. Fakat fiyatları biraz pahalı geldi. Senelik 7000$ fazla hele de bu zamanda. Sizce parayı gözden çıkarıp Fırat'a mı yoksa Teknoloji fakültesinde eğitim veren herhangi bir üniversiteye mi gitmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sam Houston'da eğitim gördükten sonra sana ayrı bir tercih edilme sebebi kazandırıp verdiğin 7000 doları iki ayda kazanmanı sağlayacaksa, kredi bile çekilip okunması gerekir bence...
  • selçuk teknoloji fakültesinde bilgisayar mühendisliği okuyorum, tavsiye ederim. Mühendislik fakültesinden bana göre daha iyi, tabi yazılım da iş kendini geliştirme çünkü herhangi bir dili hoca olmadan da internette ki kaynaklarla da öğreniyorsun.

Eee neden o zaman teknoloji fakültesi daha iyi dersen, mühendislik fakültesine göre daha fazla pratik yapıyoruz ve bu dönem 5 dersim vardı 4 ü bölüm dersiydi. Mühendislik fakültesinde ise inkilap edebiyat gibi saçma sapan dersler var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.