Şimdi Ara

Teknoloji fakültesi mi? Mühendislik fakültesi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meslek liseliyim. sıralamam 97bin. afyon, karabük gibi üniversitelerde müh. fakülteleri tutuyor. meslek liseli olduğum için MTOK kontenjanından gazi,sakarya, selçuk üni gibi teknoloji fakültelerine de girebiliyorum. sizce hangisini daha üste yazmalıyım

• Muhendislik fakultesini tercih etmelisin doğal olarak .
  • mühendislik fakültesi kazandığım üniversitelerin biraz geri kalmış olması korkutoyor beni açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: wonderworker

Muhendislik fakultesini tercih etmelisin doğal olarak .

Kardeşim mühendislik fakültesi öğrenciler doğal olarak fazla o yüzden anti reklam yapmaları çok normal sen git teknoloji fakültesinin veya mühendislik fakültesinin öğrenci işlerini ara ordan gerek bilgiye ulaş.

Öyle mühendis fakültesi öğrencileri gördüm ki sanırsın aldıkları eğitimle(ki aldıkları eğitimin kötü olduğunu kabul etmezler) keşfetmedikleri,tasarlamadıkları
    bir şey kalmadı.

Yahu git piyasaya çık 5 hatta 6 sene önce teknoloji fakülteleri kurulmamıştı ağızlarda hep ne vardı mühendisler okulu işi bilmeden bitiriyorlar.

İş bulmakta zoruluk çekiyorlardı.(bazı üniversiteler hariç onlarda üçü beşi geçmez)

ŞİMDİ KALKMIŞLAR SAĞDAN SOLDAN DUYDUKLARI BİLGİLERLE TEKNOLOJİ FAKÜLTESİNİ ELEŞTİRİYORLAR YAHU ADAMLAR TEKNOLOJİ FAKÜLTESİNİN T SİNDEN ANLAMIYOR KALKMIŞ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DAHA İYİDİR DİYOR.

GERÇEKLERİ ÜNİVERSİTELERİN ÖĞRENCİ İŞLERİNİ ARAYARAK ÖĞRENİN GELECEĞİNİZİ GARANTİ ALTINA ALIN FORUMLARDAKİ BİLGİLERE İNAN MAYIN BUR DA MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLER TAKIM TUTAR GİBİ FAKÜLTELERİNİ TUTUYORLAR.

SON OLARAK TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ MEZUNLARI MÜHENDİS(ki aldığı eğitim zaten mühendis eğitimiydi) OLARAK MEZUN ETTİ VE İŞ BULDULAR BİLE BİRAZ ARAŞTIR GÖRÜRSÜN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.e.m -- 30 Nisan 2015; 15:44:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.