Şimdi Ara

teknoloji marketlerinde iş arıyorum fakat !!!1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hiç bir şekilde tecrübem yok exel felan da bilmiyorum. belki aranızda çalışan veya daha önce çalışmış birileri vardır.

bir kaç ihtiyacımı gidermek için ( xperia z5 - marshall kulaklık - sıvı soğutucu) gibi ürünleri hem satın almak adına hem de elimde bir kaç kuruş olsun diye çalışmak istiyorum. öğrenci olduğum için bunları alıcak param yok vatan teknosa gibi firmalara başvuru yapıcam ama hiç bir koşula uymuyorum bir şekilde kendimi nasıl işe sokabilirim ?

mesala haftanın 3 günü yarı zamanlı çalışmam lazım - exel felan çat pat biliyorum, askerlik yapmadım ama okuyorum. bu durumda işe girmem çok zor ama girmenin bir yolu varmı ?

• Torpil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

Torpil.

evet oda bizde yok :D
  • nasıl yane? o tarz yerlerde çalıştığın zaman istediğin telefon bedava mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

nasıl yane? o tarz yerlerde çalıştığın zaman istediğin telefon bedava mi?

tabi ki hayır :). sadece yapabileceğim bir iş olarak düşündüğüm şey teknoloji marketlerinde çalışmak ve ihtiyacım olan şeylerde teknolojik ürünler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilocan Göklerde

quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

nasıl yane? o tarz yerlerde çalıştığın zaman istediğin telefon bedava mi?

tabi ki hayır :). sadece yapabileceğim bir iş olarak düşündüğüm şey teknoloji marketlerinde çalışmak ve ihtiyacım olan şeylerde teknolojik ürünler

sen kimi kandiriyon.adresini versene sen bana

• quote:

hiç bir şekilde tecrübem yok exel felan da bilmiyorum. belki aranızda çalışan veya daha önce çalışmış birileri vardır.

bir kaç ihtiyacımı gidermek için ( xperia z5 - marshall kulaklık - sıvı soğutucu) gibi ürünleri hem satın almak adına hem de elimde bir kaç kuruş olsun diye çalışmak istiyorum. öğrenci olduğum için bunları alıcak param yok vatan teknosa gibi firmalara başvuru yapıcam ama hiç bir koşula uymuyorum bir şekilde kendimi nasıl işe sokabilirim ?

mesala haftanın 3 günü yarı zamanlı çalışmam lazım - exel felan çat pat biliyorum, askerlik yapmadım ama okuyorum. bu durumda işe girmem çok zor ama girmenin bir yolu varmı ?
    Düşündürücü.

• alacagın para 900 tl bu kadar nıe kasıyon kendını
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

alacagın para 900 tl bu kadar nıe kasıyon kendını

hocam sıfırı tüketmiş biriyim ve çok ihtiyacım var. beni bu kadar vasıfsız halde 2 bin liradan çalıştırcak bir yer biliyorsan orada işe girmeye çalışayım.
  • quote:

quote:

hocam sıfırı tüketmiş biriyim ve çok ihtiyacım var. beni bu kadar vasıfsız halde 2 bin liradan çalıştırcak bir yer biliyorsan orada işe girmeye çalışayım.

2000 Lira

• quote:

quote:

2000 ne hocam iyi misin

• Bu konuda her şey sakat

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kaan

quote:

quote:

2000 ne hocam iyi misin

hayır arkadaş 900 lira için bu kadar kasma diyor. bende kasmak için iyi bir sebeb olarak 2 bin lira veren bir yer bulmasını istedim sen biraz farklı anladın :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kaan

quote:

quote:

2000 ne hocam iyi misin

hayır arkadaş 900 lira için bu kadar kasma diyor. bende kasmak için iyi bir sebeb olarak 2 bin lira veren bir yer bulmasını istedim sen biraz farklı anladın :)

Kusura bakma hocam yanlış oldu iyi forumlar
    Ins ise girersiniz

• Ülkeyi ben yönetirsem bütün işçiler hakkı olan parayı alacak.

Sanayide çalışan bir büyüğünüz olarak söylüyorum.

Sanayiden köşke.

• bu devırde kım verıyor 2bın tl maas :D
  • ben size ne sordum ? ne cevaplar atıyorsunuz. ayıptır, ihtiyacım olan bir iş ve sizden bilgi istedim dalga geçmenizi değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.