biraz sadelikte lazım sandalye ve o koltuk hiç hoş durmamış daha değişik birşeyler yapılabilir onun dışında hoş duruyor biraz daha özenilirse çok daha güzel şeyler çıkacaktır
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
@rachadell evet hocam.
Xbox'a şunun FAT versiyonu için olanından aldım. Çarşambaya kadar gelecek.
_________
Koçtaş'dan geliyorum, bir kaç masa beğendim fakat yemek masası bunlar. Normal PC masası adı altında istediğim tip bulamadım.
Uzun bir aradan sonra odayı adam etme çalışmalarını başlatmış bulunuyorum.
IKEA'da beğendiğim bir PC masası vardı, yarın onu gidip alacağız. Parlak kırmızı bir masa. Siyah ve griler içinde gayet hoş olacak. Aklımda bir konsept oluşturdum.
Masam geldikten sonra Samsung S27a950ds siparişini vereceğim.
En kısa sürede ise Philips LivingColor ışık aydınlatması alacağım. 16 milyon farklı renk verebiliyor. Bunu kumandası ile ayarlıyoruz.
Özellikle karanlıkta odanın büyüsüne girmek için bu gerçekten çok iyi olacak.
Para var huzur var arkadaş
takip. arkadaş parayı iyi değerlendiriyor
Bekliyoruz çalışmanın devamını güzel olacak -bu haliyle de güzel ama :)-
Tasarımda hazır yapılmış ürünlere bağlı kalmak bana mantıklı gelmiyor , belli bir concept oluşturduysan kafanda orasını bilemem tabiki.
güzel
quote:
IKEA'da beğendiğim bir PC masası vardı, yarın onu gidip alacağız. Parlak kırmızı bir masa. Siyah ve griler içinde gayet hoş olacak. Aklımda bir konsept oluşturdum.
En kısa sürede ise Philips LivingColor ışık aydınlatması alacağım. 16 milyon farklı renk verebiliyor. Bunu kumandası ile ayarlıyoruz.
philips living color nerden alicaksin acaba? turk sitelerinde yok stoklar
quote:
Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar
quote:
philips living color nerden alicaksin acaba? turk sitelerinde yok stoklar
Koctas ve praktiker de var fakat mini boylari mevcut. Buyuk boylarini bulursan bana da haber ver lutfen. :)
Fiber internetim için gigabit destekli ASUS N56U model router aldım. Masamı oldukça şık gösterecek.
IKEA'dan siyah 160x80cm PC masası siparişi verildi. O da bu hafta içerisinde gelecek.
Takip
TAKİP
Baba parası olunca ne kadar da kolay harcanıyor Kendi çalışmış olsa bu kadar harcayabilcek mi merak ediyorum
Vay be. 4-5 yıl sonra ben de bu tarz bir oda yapmayı düşünüyorum.