Şimdi Ara

Teknolojik gelişmeler insanlar arası ilişkiyi Olumlu Mu Olumsuzmu Etkilemiştir? (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Teknolojik gelişmeler insanlar arası ilişkiyi Olumlu Mu Olumsuzmu Etkilemiştir?
    Bizim Münazarada Savunmamız Gereken Maalesef Olumlu Olduğudur.

Olumlu Olduğuna Dair Yorumlarınızı , Örneklerinizi Merakla Bekleyeceğim
    Yardım Etmek İstemesenizde ufacık yorumunuz bile yetecek...
    Ne Olur,Lütfen

• Teknoloji Allah'ın rahmetidir. ama insanoğlu maalesef kötüye de kullanmıştır.

mesela uçaklarla çok uzun mesafeleri kısa sürede alma nimetine kavuştuk. ama aynı teknolojinin savaşlarda kullanılması, savaşları daha da acımasız hale getirmiştir.

örnekleri çoğaltmak mümkün.
  • evet haklısınız olumlu olduğuna dair bir örnek bulunması zordur ama maalesef olumlusu lazım bana
  • yahu allah rızası için yardım lütfennn çok çok önemli dünyalar kadar önemli diyorum
  • aklıma gelenler
    -e-bay vb. siteler sayesinde insanlar evden satış yapıp para kazanabiliyorlar-türkiyedeki örneği gittigidiyor mesela kullanmadığın neyin varsa satabiliyorsun.mikro ekonomi bir bakıma.insanlar gittigidiyorda dükkan kurup para kazanıyor.ebayden dünyanın öbür ucuna bir şey satabilirsin.
    -almanyada akraban varsa eskiden binde bir telle görüşüyorsan şimdi her gün kamerayla görebilirsin.
    -haberleşme açısından çok önemli bir kaynak internet artık dünyanın bir ucunda olan bir şey hemen duyuluyor.gün içinde olan şeyler anında haber sitelerine düşüyor.
    -internetten -yeteneğin varsa- blog yazarak, resim çekerek, resim yaparak satıp para kazanabilirsin.bireysel olarak.
    -ve internetten her türlü bilgiye ulaşabilirsin.dünyanın en önemli üniversitelerinin podcastlerini dinleyebilir.bir sürü kitap vs. şu bu bulabilirsin.
    saatten heralde aklıma başla bir şey gelmiyo.

• soyle dusun buna hemen karar verilmez mesela demir madeni

bu maden tipta kullanildigi zaman insanin hayatini kurtarir ama savasta kullanirsan silah gibi insan hayatinin oldurur falan filan yani %50 faydalidir zararlidir tamamen insan iradesine kalmis bir sey
  • sen şu an burda konu açıp türkiyenin dört bir yanındakilerden yardım isteyebiliyorsan bu teknolojinin sayesindedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGentum#47 -- 28 Ekim 2008; 14:58:57 >
  • Teknoloji sayesinde yapay kalp kulak vs organlar geliştirilmiştir bir çok ilaca deva bulunmuştur mikroskop sayesinde artık insanlar daha uzun ömürlü vs vs vs örnekler çoğalabilir
  • iletişim konusunda...

msn veya görüntülü konuşma yapılabilinen telefonlarla daha kolay iletişim sağlabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.