Şimdi Ara

teknomarketlerden kasa alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ofis için bir masaüstü bilgisayar bakıyorum. ancak masraf için yazılacak olduğundan dolayı tek kalem fatura geçirmem gerek haliyle vatan teknosa bimeks gibi firmalardan alınması kaydı ile bir rica aldım. o sebepten bu firmalardan birinden komple kasa almak istiyorum.

temel ihtiyaçlar ise bilgisayarda yüksek işlemci kabiliyeti gerektiren ters çözüm işlemleri yapıyoruz işte bu sebeple işlemciye ve ram e önem veriyorum.

ayrıca bazen mesaiye kaldığımda iş sonrası oyun oynamak istiyorum o yüzden ekran kartıda güncel oyunlarda sıkıntı çok çıkmarmasa yeter

bütçem 1.500 ve 1.600 arası haliyle çok yüksek bir sistem alamayacağım ancak olabilitesi en makul kasayı bilginiz dahilinde varsa rica ediyorum

teşekkür ederim

• Dewil_may_cry D kullanıcısına yanıt
    "bu sebeple işlemciye ve ram e önem veriyorum. "

"oyun oynamak istiyorum o yüzden ekran kartıda güncel oyunlarda"

"1500 TL"

alt alta yazınca bile uymadı değil mi ?

genede yaptık birşeyler buyrun.

MSI
    Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI ANAKART
    265 TL

INTEL
    Core i5 4590 Soket 1150 3.3GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    525 TL

GSKILL
    4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram
    135 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    154 TL

THERMALTAKE
    VERSA II 500W MidT ATX SİYAH KASA
    185 TL

Sapphire
    R7 260X GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran
    322 TL

Toplam : 1590 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 19 Ekim 2014; 0:40:55 >

• evet haklısın takımdaş ama naparsın ofis makinası üstüne cebimden para vermek istemiyorum

ortalama bişey düşünüyorum hani tutupta en son çıkan oyunları high level oynamak değil olayım bende şu anda kullandığım işlemci amd turion x2 bunda 1 saatte yaptığı çözümü 15 20 dk mertebelerinde yapan; ekran kartım hd 4650 bundan daha kalitede olan ve verim alabileceğim bir makina arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dewil_may_cry

evet haklısın takımdaş ama naparsın ofis makinası üstüne cebimden para vermek istemiyorum

ortalama bişey düşünüyorum hani tutupta en son çıkan oyunları high level oynamak değil olayım bende şu anda kullandığım işlemci amd turion x2 bunda 1 saatte yaptığı çözümü 15 20 dk mertebelerinde yapan; ekran kartım hd 4650 bundan daha kalitede olan ve verim alabileceğim bir makina arıyorum.

attım işte hocam bak bu paraya en iyisi büyük ihtimalle.
  • eyvallah hocam çok sağol eline sağlık güzel bir sistem. bunları komple alacağım bir tekno market biliyor musun peki
  • quote:

eyvallah hocam çok sağol eline sağlık güzel bir sistem. bunları komple alacağım bir tekno market biliyor musun peki

vatanda ücretsiz toplarlar.
  • hocam ters çözüm işlemlerinden kastın yerbilimleri ve madencilikte kullanılan programlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

"bu sebeple işlemciye ve ram e önem veriyorum. "

"oyun oynamak istiyorum o yüzden ekran kartıda güncel oyunlarda"

"1500 TL"

alt alta yazınca bile uymadı değil mi ?

genede yaptık birşeyler buyrun.

MSI
    Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI ANAKART
    265 TL

INTEL
    Core i5 4590 Soket 1150 3.3GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    525 TL

GSKILL
    4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram
    135 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    154 TL

THERMALTAKE
    VERSA II 500W MidT ATX SİYAH KASA
    185 TL

Sapphire
    R7 260X GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran
    322 TL

Toplam : 1590 TL

+1

Bunu al hocam, hayırlı olsun. Montaj yapılacağı sırada orada olmaya çalış, benden sana küçük bir tavsiye!

• Dewil_may_cry D kullanıcısına yanıt
    Ofis için orjinal Windows şart yoksa ceza yiyebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikinizde balıklama i5-4590 diye dalmışsınız ama bakın senju yukarda bir soru sormuş. eğer o sorunun cevabı evet ise 4590 değil 8320 veya 8350 alması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geri vites

ikinizde balıklama i5-4590 diye dalmışsınız ama bakın senju yukarda bir soru sormuş. eğer o sorunun cevabı evet ise 4590 değil 8320 veya 8350 alması gerekir.

Neden böyle bir çıkış yaptın anlayamadım :) ????

1. si tanımadığın insanlar hakkında balıklama atlamışsınız tabiri çok kaba. Kullanmamanı tavsiye ederim.

2. Birileri soru sormuş dedin bu sorunun cevabı HAYIR ise sen mi balıklama atlamış oluyorsun? Konuya neden böyle giriş yaptın hala çözemedim de neyse, problem değil :)
  • windows uyarınız için teşekkür ederim ofiste orjinal ürün kullanmaya dikkat ediyoruz aynen cezasını biliyorum ürünlerimiz orjinaldir :)

ayrıca işlemcisi şahane bunun birkaç test okudum internette öneren çok güzel bir öneri yapmış

son olarak da montajda neden orda olmam gerekir bi sıkıntısı var mıdır açıklayabilirseniz öğreniyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymnzey

quote:

Orijinalden alıntı: geri vites

ikinizde balıklama i5-4590 diye dalmışsınız ama bakın senju yukarda bir soru sormuş. eğer o sorunun cevabı evet ise 4590 değil 8320 veya 8350 alması gerekir.

Neden böyle bir çıkış yaptın anlayamadım :) ????

1. si tanımadığın insanlar hakkında balıklama atlamışsınız tabiri çok kaba. Kullanmamanı tavsiye ederim.

2. Birileri soru sormuş dedin bu sorunun cevabı HAYIR ise sen mi balıklama atlamış oluyorsun? Konuya neden böyle giriş yaptın hala çözemedim de neyse, problem değil :)

Hayır ise uyarmış, evet ise kurtarmış oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • senju hashirama kullanıcısına yanıt
    mesajınızı görmedim kusura bakmayın evet yer bilimleri sektöründe hatta jeofizik sektöründe kullanıyor olacağım :)
  • Açıklama için teşekkürler...
  • quote:

son olarak da montajda neden orda olmam gerekir bi sıkıntısı var mıdır açıklayabilirseniz öğreniyim

Montaj esnasında orada olursan (Rica edersen belki kabul ederler);

Ürünün nasıl montaj yapıldığını görürsün,
    Kutuların sıfır açıldığından emin olursun,
    Kablo saklama ve diğer isteklerin olursa montaj ekibini yönlendirebilirsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.