Şimdi Ara

TEKNOSA 1 Microsoft Ürünü Alana 1 Bedava (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.750
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu kampanya ne zamana kadar devam edecek ve arkadaşımla soğutucu almayı düşünüyoruz. Buradakini önerir misiniz? İyi mi yani bu kampanya, sonra daha iyisi olur mu?
  • sogutucuyu süs olarak alacaksanız alın. yoksa bi ise yaramaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

sogutucuyu süs olarak alacaksanız alın. yoksa bi ise yaramaz

Kaliteli değil mi buradaki soğutucu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnconnor92

quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

sogutucuyu süs olarak alacaksanız alın. yoksa bi ise yaramaz

Kaliteli değil mi buradaki soğutucu?

Genel olarak piyasadaki birçok fan yetersiz ve gereksiz bence. 5 voltla çalışan fanın o bilgisayarı soğutmasını beklememek lazım. Ben bi ara Thermaltake in 3 fanlı olanini kullandım. O bile istediğim performansı veremedi. Ben de gittim 12 cm lik kasa Fanı taktım 12 voltluk adaptörle. Kısacası böyle bir ürün alacağına bilgisayarın arkasına 5 cm lik bir kitap koyup hava almasını sağlamak aynı etkiyi yarayacaktır.

• usb den çalışsada, mümkün olduğunca büyük fanlı ve ısıyı yayan malzemeden yapılan ürünleri almakta fayda var.
    bu ürünün youtube da incelemesi vardı. ararsanız bulursunuz.
  • http://www.teknosa.com/urunler/125200265/microsoft-m7j-00011-2000-kablosuz-klavye-blutrack?term=microsoft1alana1bedava

bu üründen alacak arkadaş varsa benimle irtibata geçsin.
    beraber 1 tane alabiliriz.
  • notebook soğutucusu düşünenler şuna da baksın bence :) ama sıfır mı gelir bilinmez :)

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Notebook-So-utucular-/MICROSOFT/Z3C-00008-MS-NOTEBOOK-COOLING-BASE-S-YAH-p-68617-c-000000.htm
  • stokta yokmuş o ürün zaten bişey kalmamış zaman kaybetmeyin boşa.
  • Hiç biryerde yazmıyor 1 alana 1 bedava diye ya da ben göremedim. Soğutuca alıcam. 39 liraya 2 tane mi gelicek şimdi ?

Edit: Buldum. Altta ekle paneli çıkıyor, aynı tutarda ürünü bedava ekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dik Otur -- 15 Mayıs 2013; 19:47:25 >
  • notebook soğutucu alacaklar birleşip alalım.
  • ohoo bitmiş şeyleri koymuşlar
  • Arkadaşlar ben alırken ekle diye uyarı geldi ekle dedim sepetimden alışverişi tamamladım fakat böyle gözüküyor normal midir?

TEKNOSA 1 Microsoft Ürünü Alana 1 Bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Arkadaşlar ben alırken ekle diye uyarı geldi ekle dedim sepetimden alışverişi tamamladım fakat böyle gözüküyor normal midir?

stokta olmayan ürün eklemişsiniz.İkinci ürünü stokta olan bir şey seçin..(yada sepette aynı ürünü 2 adet yapın yoksa kampanyanın bir anlamı kalmaz)

• quote:

Orijinalden alıntı: nirvanha

quote:

Arkadaşlar ben alırken ekle diye uyarı geldi ekle dedim sepetimden alışverişi tamamladım fakat böyle gözüküyor normal midir?

stokta olmayan ürün eklemişsiniz.İkinci ürünü stokta olan bir şey seçin..(yada sepette aynı ürünü 2 adet yapın yoksa kampanyanın bir anlamı kalmaz)

hocam işlem tamamlandı ama tek ürün mü almış oldum :S

• Maalesef öyle olmuş hemen iptal edin.
  • quote:

Maalesef öyle olmuş hemen iptal edin.

nasıl yapacağım hocam iptal seçeneği yok

• Parayı yatırdıysanız , yarın müşteri hizmetlerini arayıp iptal edin.(yatırmadıysanız sorun yok zaten :)
    Yok ürün yola çıktıysada yine gelince teslim almayıp iade hakkınızı kullanın.internetten alışverişlerde yanılmıyorsam 7 gün içinde iade hakkınız var ürünü açmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanha -- 16 Mayıs 2013; 4:08:11 >
  • quote:

quote:

Maalesef öyle olmuş hemen iptal edin.

nasıl yapacağım hocam iptal seçeneği yok

V- ALICI'NIN CAYMA HAKKI

1- ALICI, sözleşme konusu ürünün kendisine veya gösterdiği adresteki kişi/kuruluşa tesliminden itibaren 7 gün içinde cayma hakkına sahiptir. Cayma hakkının kullanılması için bu süre içinde SATICI'ya bildirimde bulunulması şarttır.
    Bu hakkın kullanılması halinde, üçüncü kişiye veya ALICI'ya teslim edilen ürünün ve fatura aslının iadesi zorunludur. Fatura aslı geri verilmez ise KDV ve varsa sair yasal yükümlülükler iade edilemez. Cayma hakkı nedeni ile iade edilen ürünün kargo bedeli SATICI tarafından karşılanır.

mailinize gelen satış sözleşmesinde bu var lütfen okuyun.

• Dün sipariş bugün teslimat haber verene tekrar teşekkürler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Hiç biryerde yazmıyor 1 alana 1 bedava diye ya da ben göremedim. Soğutuca alıcam. 39 liraya 2 tane mi gelicek şimdi ?

Edit: Buldum. Altta ekle paneli çıkıyor, aynı tutarda ürünü bedava ekliyoruz.

quote:

erde yazmıyor 1 alana 1 bedava diye ya da ben göremedim. Soğutuca alıc

Altta nerede 10 dakikadır onu arıyom bulamadım :) bi yardım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.