Şimdi Ara

Teknosa - Arzum Ar 198 Presto Blender Seti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
6
Favori
3.290
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    120 TL'den aşağı nerede varmış?
  • Kullananlara soruyorum:
    -Hız kademesi var mı?
    -Buz kırabiliyor mu?
    -Bu fiyata alalım mı? 10-20TL daha pahalısına şu çok çok daha iyi dediğiniz bir ürün var mı?
  • Ben de aldım 1 tane Teşekkürler
    Dislerimde sorun var meyve yiyebilecegim sonunda :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

10 kuruş daha ucuz, 120 liranın altında mı ? evet, altında
    http://urun.n11.com/mikser-ve-blender-set/arzum-ar198-presto-max-multi-blender-seti-P120219723
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

10 kuruş daha ucuz, 120 liranın altında mı ? evet, altında
    http://urun.n11.com/mikser-ve-blender-set/arzum-ar198-presto-max-multi-blender-seti-P120219723

Ambalaj hasarlıymış ama görmezden gelinebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞAKACI

yav daha geçen homend den blender almadıkmı 40 tl ye niye insanı kışkırtıyonuz :) bumu daha iyi şimdi homend den fiyat performans açısından

dediğiniz ürün bu ise http://www.homend.com.tr/blendsetter-1911-blender

Baya bi fark var çünkü bunda rondosu da var 40-50 tl sadece rondo zaten+watt farkı var,sizdeki sadece el blenderı ..marka farkı da var diyecem ama o tartışılır.
  • master21 kullanıcısına yanıt
    o belli zaten dayanamadım aldım :) bakalım hayırlısı
  • alınır mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat iyiymiş. Geçen ay teknosadan 200 liralık philips blender setini 98 liraya almıştım, almamış olsam bunu alırdım.
  • ben de kaptım bir adet... uzun ömürlü çıkar inşallah....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakir, Arzum v.b. Çin-Türkiye karma üretim yapan bu tarz ürünleri deneyip iade ettik, Philips ürünümüzü kendi hatamızla bozunca. Hele şu kırmızı, siyah renkli v.b. olanlar oluyor bu markalarda, spreyle boyanmış gibi. Fakir'in ürünü boyanırken altında etiket alanı gibi bir kısımda boyanmış. Altındakiler okunmuyor.

Ürünü elinize alıp birleşim yerlerindeki plastiklerin adi ve zorlayınca beyazlayarak darbe alan plastiklerden olduğunu görüyorsunuz. Isınınca devre yanığı ve ısınmış plastik gibi kokabiliyor. Plastik kalıbının birleşim yerlerinde pılçıklar kalmıştır.

En son Braun aldık plastiği kaliteli ve metal kullanılmış yeryer. Philips ucuz bir modeldi ama plastiği kaliteli bir plastikti. Medimarkt, HB v.b. siteler bu tür ürünleri bolca indiriyorlar zaman zaman. Küçük ev aletlerini uzun zamana yayıp bekleyin derim. 220 lira gibi fiyatı vardı sanırım, 130'a almıştım ürünü. Kenwood mutfak robotunu da herkes 320 lira'ya satarken Mediamarkttan 149'a almıştım. Piyasada bu fiyata robot bile yoktu o zaman.

Tavsiyem bu şekilde bu tür ürünlerde.

• alınır mı arkadaşlar ne diyorsunuz?
  • http://m.n11.com/felix-fl180-crushmix-uclu-blender-seti-P118695792

İkisi arasında bariz fark olacağını sanmam
    Aynı marka

• quote:

Orijinalden alıntı: teknoturk

Fakir, Arzum v.b. Çin-Türkiye karma üretim yapan bu tarz ürünleri deneyip iade ettik, Philips ürünümüzü kendi hatamızla bozunca. Hele şu kırmızı, siyah renkli v.b. olanlar oluyor bu markalarda, spreyle boyanmış gibi. Fakir'in ürünü boyanırken altında etiket alanı gibi bir kısımda boyanmış. Altındakiler okunmuyor.

Ürünü elinize alıp birleşim yerlerindeki plastiklerin adi ve zorlayınca beyazlayarak darbe alan plastiklerden olduğunu görüyorsunuz. Isınınca devre yanığı ve ısınmış plastik gibi kokabiliyor. Plastik kalıbının birleşim yerlerinde pılçıklar kalmıştır.

En son Braun aldık plastiği kaliteli ve metal kullanılmış yeryer. Philips ucuz bir modeldi ama plastiği kaliteli bir plastikti. Medimarkt, HB v.b. siteler bu tür ürünleri bolca indiriyorlar zaman zaman. Küçük ev aletlerini uzun zamana yayıp bekleyin derim. 220 lira gibi fiyatı vardı sanırım, 130'a almıştım ürünü. Kenwood mutfak robotunu da herkes 320 lira'ya satarken Mediamarkttan 149'a almıştım. Piyasada bu fiyata robot bile yoktu o zaman.

Tavsiyem bu şekilde bu tür ürünlerde.

bu ürün mü hocam http://urun.n11.com/dograyici-ve-rondo/braun-multiquick-5-mq-535-sauce-blender-seti-P105632788?cid=604001&gclid=Cj0KEQjw_qW9BRCcv-Xc5Jn-26gBEiQAM-iJhRgO_ehFa0P51qwT6Sh_MsDlbetTp2A2yT-GgvNdSWcaAmHE8P8HAQ&gclsrc=aw.ds

• master21 kullanıcısına yanıt
    Mq 7 serisi siyah olacak. Sizin verdiğiniz de iyidir. 7 de üstte güvenlik tuşu var.tuş kilidi gibi, cocuklar kullanamasın diye üst tuşa dokunup 3 saniye içinde blender çalıştırma düğmesine basmanız gerekiyor. Bir de matkap gibi tuşa basma şiddetine göre devirleniyor.

• Mağazadan aldım az önce. Malzeme kalitesi pert. Bıçaklar haricinde neredeyse her yeri plastik. Ana gövdeyi biraz sıkı tutunca birleşim yerlerinden esniyor. Güç aktarım elemanları da çok basit yapılmış. Bosch, Braun gibi üzerinde kafa yorulan, mühendis eli değmiş dizaynlardan eser yok. Eğer hamarat bir ev hanımı kullanacaksa 1 senede çöpe gider.

Diyeceksiniz ki neden aldın. Basit işlerde nadiren kullanacağım için evde bulunması amacıyla 77 TL uygun geldiğinden aldım. 1-2 smoothie, fıstık ezmesi falan yaptıktan sonra performansını da sevmezsem iade ederim. Hediye çeki vericez falan derlerse kavga da ederim.

• Aldım ürün gayet başarılı. Havuç attim bi tane denemelik, patates etti valla.. tak tak tak paramparça yaptı

• Ürünü internetten alıp , eline ulaşan var mı?
    Yoksa herkes mağazadan mı aldı?
  • trace- kullanıcısına yanıt
    var ben internetten aldım ve dün kargo elime ulaştı
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    hangi kargo ile geldi. birde nette kargo durumu ne yazıyor sizde
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.