Şimdi Ara

Teknosa' başıma gelen çok ilginç olay... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ERKUTCN

Sana şunu söyleyeyim dostum. Eskiden mascom teknik servisten çalıştım. Teknosanin ürünleri geliyordu servise. Kontrol ediyorduk çalışıyormu diye ürün çalışsa bile değişim veriyorduk. O ürünü rafa kaldırıyorduk. Sadece bunu teknosaya yapıyorduk. Ne ürünler kaldırıyorduk ordan

Sadece pc aparatlarina bakıyorduk. Kulaklık, mouse, webcam gibi.

Saygılar esen kalın. Arkadaşların dedikleri doğruysa güzel uygulama.

O rafa kalkan ürünler ne oluyor du ?El altında

• quote:

Orijinalden alıntı: 15

yıl 2012 hala daha dvd player alanlar var

Benimde bu dikkatimi çekti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha benim dvd'yi sana kakalamışlar, salak kuzenim iade ettiğimden 5dk sonra arayıp cd'sini bizim evde bulamadığı söylüyordu
  • Teşhir ürünü olması muhtemel . Bende bugün laptop aldım uzun süredir kovalıyordum daha yeni girdi turuncu indirime hemen aldım . Adama 100 kez sordum teşhir ürünü mü diye hayır dedi başka bir mağazaya yönlendirdiler orada ki adama güzelce izah ettim teşhir ürünüyse boşa getirmeyin almam diye adamda sinirlendi galiba kutunun açılmadığını özellikle gösterdi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TimeBoy

quote:

Sana şunu söyleyeyim dostum. Eskiden mascom teknik servisten çalıştım. Teknosanin ürünleri geliyordu servise. Kontrol ediyorduk çalışıyormu diye ürün çalışsa bile değişim veriyorduk. O ürünü rafa kaldırıyorduk. Sadece bunu teknosaya yapıyorduk. Ne ürünler kaldırıyorduk ordan

O rafa kalkan ürünler ne oluyor du ?El altında

Onlar büyük ihtimal fabrikaya gidiyordu. Son zamanlar tonlarda psu kablolarindan ayırdık. Yurt dışına yolladık japonyaydi sanırsam geri dönüşüm için. Ama teknosanin bu tutumu beni baya etkilemişti. Şimdiki aklım olsa oraya zincirle kendimi bağlardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: 15

yıl 2012 hala daha dvd player alanlar var

Benimde bu dikkatimi çekti

siz buraya yazı yazabildiğinize göre 2nizde şimdi yazacağımı anlarsınız herhalde..
    yıl 2012 temmuz ayı, ben film izlemek isliyorum, seçeneklerim blu-ray vırt zırt herşey dahil player ve dvd player cüzdanımda 60 tl var sizce ne yapmalıyım ???

lütfen hayatınızda 1 kere beyninizi kullanın süs değil o ve cevap verin

• quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Oha benim dvd'yi sana kakalamışlar, salak kuzenim iade ettiğimden 5dk sonra arayıp cd'sini bizim evde bulamadığı söylüyordu

cd 5 lira elden teslim az da olsa pazarlık payı var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

quote:

Sen de bir gün iş kurabilirsen senin de arkandan seni bir güzel kaldırırlar. İlahi adalet.

Hoş senin gibi sefiller kim iş kurmak kim, anca onun bunun malını çalın..

Sorunun ne ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.