Bildirim
Teknosa bingo hediye çeki (3000/250-3000/500)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
- Çek satış yeri değil burası. Burada satmaya çalışanların tepki görmesi normaldir.
- 250'lik çek kazanmak için bir telefon numarasına sahip olmak gerektiği düşünülürse, bu çeki satanlar keriz arıyor diyebiliriz.
-
kuponu almayı zorlaştırarak aa kazandım deyip alcağımızı sanıyorlar, yemez dh bebesi bunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runo487 -- 28 Aralık 2021; 21:12:25 > -
Saymadım ama 12-13 oyunda falan aldım sanırım. Evet öyle 1-2 oyunda kolayca vermedi. 500 lira güzel indirim, tv, telefon, bilgisayarlarda (monster hariç) geçerli. Genelde gidecek ürünler bunlar zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raziel82 -- 28 Aralık 2021; 23:5:39 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu nedir ya bir tek anne kızlık soyadı istememiş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Önce çinko yaptım onun ödülü geldi,bingonun gelmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
telefonda geçseydi iyiydi
-
Telefonda geçerli. İlk mesajda yazdım geçerli olamayan yerleri. Sanırım 2. Cevabımdan dolayı bir karışıklık oldu. Düzelttim o msjı sa
Edit: şartlarda bir kez kazanılır yazıyormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raziel82 -- 28 Aralık 2021; 23:24:12 >
illa mouse macro yaptıracaklar
-
bingo da yaptık 250 nin üstüne birşey vermedi.
-
Apple watch 7 de gecer mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayatımda bukadar saçma oyun görmedim
tamamlanamıyor ki 1. aşama
saniyesinde kaçırmadan karta tıklıyorum ama imkansız tüm kartları tamamlamak, çok random olmuş
-
Hilesi var bunun geçen sene bulmuşlardı süreyi yavaşlatıp yapıyolar ben bilmiyorum bana yazmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tebrikler! TeknoClub Bingo kampanyasından 250TL indirim kazandınız! İndirim kodunuz: 68ACEA7FDF73FFAA Kodunuzu kullanabilmek için TKNS 68ACEA7FDF73FFAA yazıp 7889'a SMS göndermeniz yeterlidir. İndirimden 15 Ocak 2022 tarihine kadar faydalanabilirsiniz. (Hayatınız para olmuş)
|
|
Benzer içerikler
- nokia 8010
- zoomer batum
- sinbo espresso makinesi
- seg scm 10e14 inv 10 kg çamaşır makinesi
- tcl 58p733 yorum
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X