Şimdi Ara

Teknosa com 'da SAMSUNG 40ES7000 2300 liraya geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknosa com 'da bugün ve yarın SAMSUNG 40ES7000 world karta 200 lira puanla 2300 liraya geliyor.Bence süper fiyat.

Teknosa.com’dan yaptiginiz alisverislerinizde, ürünlerinizi isterseniz magazadan da teslim alabiliyorsunuz.

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/led_tv/1053/110012284/samsung_40es7000_fhd_3d_led_lcd_tv_2_gozluk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkas -- 19 Haziran 2012; 14:14:36 >

• yanlış alarm sanırım. ben mağazayı aradım 2999 dediler. teknosada ki yetkililer..
  • Mağazada farklı olabilir,ben Teknosa com diye belittim ve linkide verdim zaten.
  • Bu ürün sadece Teknosa Mağazalarındadır
    Haberdar Et

Bu üründe hediye çeki kampanyası geçerli değildir.

...... vs vs yazdığı için aradım zaten mağazayı.

ama gerçek fırsat değil. zira bende arıyorum bu fiyatlara bu tv yi.
  • http://resim.donanimhaber.com/m_62151817/mpage_1/f_/key_//tm.htm#msglink_62154975

linkteki

18 Haziran 2012; 0:52:21

tarihli mesajımı okuyunuz,

bu konu ile ilgili aynı şey benim başıma gelmişti.

Teknosa yanlış yapıyor. Bizi boşu boşuna sevindirip uğraştırıyor.
  • İnternet sitesinden sepete atın,sonra ödemeye geçin farklı fiyat çıkarsa ödeme yapmazsınız.Kabul ederse de mecbur göndercek çünkü elinizde sipariş belgesi olacak.
  • Bu arada 15-20 gün önce Bimeksden 2780/12 takside aldığım için ve bu kadar kısa süre içinde 500 lira zararda olduğum için (world kartım da var)üzülüyordum.Dediğin doğruysa biraz rahatlarım
  • Bende alamadım malesef galiba internet için ayrılan stokta bittiği için böyle oluyor.
  • ben dün 2499 TL 12 taksit'e world card ile teknosa.com' dan aldım. ups kargo ile eve gönderecekler.26 hazirana kadar da kartıma 200 tl wordlpuan yüklenmesi gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erosmarcos -- 21 Haziran 2012; 8:11:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erosmarcos

ben dün 2499 TL 12 taksit'e world card ile teknosa.com' dan aldım. ups kargo ile eve gönderecekler.26 hazirana kadar da kartıma 200 tl wordlpuan yüklenmesi gerekiyor.

Sitede satınal butonunu göremedim, alamadım, artık beleyeceğiz bidahaki seferi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.