Şimdi Ara

Teknosa.comdan Alışveriş Yapmayın Yaptırtmayın !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta önce teknosa.com alışveriş sitesinde bir ultrabook aldım Maltya'da oturuyorum 3500 tl parayı yatırdım ne malı gönderiyorlar ne geri paramı veriyorlar siparişiniz paketlendi yazıyor sipariş durumunda ne yapacam bilemiyorum arayıp 25-30'a yakın talep oluşturdum o da nafile. Günlük arayıp 1 saat sıkıştırıyorum ama telefondakilerde bişey yapmıyor çağrı merkezine vermişler işi diyorum bi numara ver arayayım müdürlüğü fln onlarda vermiyorlar dedimki oraya yaz dönüş yapmazsanız savcılığa gidecem zaten bir kaç gün daha bekleyeyim direk savcılığa gidip tazminat davası açacam para pul oldu anasını satayım dolar fırladı daha bişeyde alamayız ne lahnet bir firmaymış şimdi küfür edecem ban yiyecem şikayetvar'a yazdım 3-4 şikayet hep aynı cevaplar size dönecez iyi günler.....

Daha bu firmadan ne alışveriş yaparım ne de yaptırtırım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih4444 -- 27 Ocak 2014; 16:14:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• semih4444 kullanıcısına yanıt
    ya MalatyaPark taki ya da inonu caddesindeki teknosa ya git mutlaka ilgilenirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya95i

ya MalatyaPark taki ya da inonu caddesindeki teknosa ya git mutlaka ilgilenirler

Gittim adamlar diyoki biz bişey yapamayız biz sadece buraya gelirse size haber veririz diyor...

• geçmiş olsun valla şimdi bende tırtım tamda ultrabook alıcaktım teknosadan.
    acaba hangi modeli aldınız acaba stok sıkıntısı var diyemi böyle yapıyorlar
  • Benimkisini zor zoruna alabildim o çağrı merkezini durmadan aradım durmadan aradım zorla tekno web'in numarasını verdilerde iletişime geçtim yoksa şimdiye bekliyordum hala kargom yarin gelecek ups kargoyla kargo takibinide aldım önceki mağazada yokmuş onlarda ilgilenmemişlermi neyse işte o tekno web'i aradım sultan hanımla olayı açığa kavuşturduk neyse teknosada ucuzsa sen al sorun çıkarsa pm at hallederiz

Sen zaten istanbulda değil misin senin iş basit. Mağazada heralde hediye çeki vermiyorlar diye sen internet üzerinden alayım diyorsun neyse İstanbuldaysan sorun olmaz teknosanın merkezi fln orda gider konuşursun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih4444 -- 29 Ocak 2014; 20:25:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih4444

Benimkisini zor zoruna alabildim o çağrı merkezini durmadan aradım durmadan aradım zorla tekno web'in numarasını verdilerde iletişime geçtim yoksa şimdiye bekliyordum hala kargom yarin gelecek ups kargoyla kargo takibinide aldım önceki mağazada yokmuş onlarda ilgilenmemişlermi neyse işte o tekno web'i aradım sultan hanımla olayı açığa kavuşturduk neyse teknosada ucuzsa sen al sorun çıkarsa pm at hallederiz

Sen zaten istanbulda değil misin senin iş basit. Mağazada heralde hediye çeki vermiyorlar diye sen internet üzerinden alayım diyorsun neyse İstanbuldaysan sorun olmaz teknosanın merkezi fln orda gider konuşursun...

Kısmet bakalım.
    Hala alsammı almasammı düşünüyorum.

Nette çok değişik yorumlar var.
    i5 işlemci ve gt740 ile need for speed ve pes 2013 oynarken pc donuyormuş bir arkadaşta bu durumda multi fit teki gt735 le hiç bir oyun çalışmaz.

Diğer yandan servisin fan temizliğine bile ücret istemesi çok uyuz bir durum.
    Ve birde acaba ssd montajı yapılabiliyormu sen bu konuyu araştırabildinmi hocam. Çünkü ben direk ssd takmak istiyorum.

• Dostlar sakınwww.teknosa.com a bulaşmayın.sinir harbinden kafayı yersiniz.

Cumartesi günü led tv siparişi verdim,üç iş günü doldu bırakın siparişin gelmesini hiçbir şekilde firmaya ulaşamıyoruz.benim gibi onlarca mağdur müşteri var.hiçbir yolla yetkililere ulaşılamıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: la-bombonera

quote:

Orijinalden alıntı: semih4444

Benimkisini zor zoruna alabildim o çağrı merkezini durmadan aradım durmadan aradım zorla tekno web'in numarasını verdilerde iletişime geçtim yoksa şimdiye bekliyordum hala kargom yarin gelecek ups kargoyla kargo takibinide aldım önceki mağazada yokmuş onlarda ilgilenmemişlermi neyse işte o tekno web'i aradım sultan hanımla olayı açığa kavuşturduk neyse teknosada ucuzsa sen al sorun çıkarsa pm at hallederiz

Kısmet bakalım.
    Hala alsammı almasammı düşünüyorum.

Nette çok değişik yorumlar var.
    i5 işlemci ve gt740 ile need for speed ve pes 2013 oynarken pc donuyormuş bir arkadaşta bu durumda multi fit teki gt735 le hiç bir oyun çalışmaz.

Diğer yandan servisin fan temizliğine bile ücret istemesi çok uyuz bir durum.
    Ve birde acaba ssd montajı yapılabiliyormu sen bu konuyu araştırabildinmi hocam. Çünkü ben direk ssd takmak istiyorum.

SSd için konu açtım ama kimsenin bir bilgisi yok bu arada oyun oynamak için alıyorsan hiç ultrabook'a bulaşma hiç biri pc yada msi oyuncu laptop'u performansı vermez

• ben 2 tane ürün aldım
    samsung led tv
    ariston derin dondurucu. ikiside 2-3 günde geldi sorunsuz alışveriş on numara ilgi (istanbul maltepe) sizinki cidden şanssızlık olmuş geçmiş olsun.
  • HP ENVY Ultrabook 4-1001et almayı düşünüyorum bende teknosadan vazmı geçsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt-cento

HP ENVY Ultrabook 4-1001et almayı düşünüyorum bende teknosadan vazmı geçsem

Usta bi şikayet var'a gir bi teknosa yaz oku şikayetleri ona göre kararını ver...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrmTgc

ben 2 tane ürün aldım
    samsung led tv
    ariston derin dondurucu. ikiside 2-3 günde geldi sorunsuz alışveriş on numara ilgi (istanbul maltepe) sizinki cidden şanssızlık olmuş geçmiş olsun.

Teşekkürler doğru biraz da şans işi...
  • HP ENVY Ultrabook 4-1001et cihaz nasıl hocam bi fikri olan var mı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt-cento

HP ENVY Ultrabook 4-1001et cihaz nasıl hocam bi fikri olan var mı???

Hp pişmanlıktır iş bilgisarları güzel ultrabook'ları gerisi boş...

Bende hp 2760p ultrabook var 4500 tl güzel bi sıkıntı yok ama biraz kalın yani iş bilgisayarı inşaata fln iyi gider

Yani evdede kullanabilirsin ama taşınılabilirliği düşük

• tabiki şans işi. sonuçta aldığım ürüne 500 lira hediye çeki geliyor ve ürünü aldığımda bir sorun çıktığında ekran kayıtlarını alıyorum. ürün gelmez ise hakem heyetine gerekli belgeleri veririm gereğini yaparlar. evet belki biraz uğraşırım ama sonuçta 500 liraya yakın bir ürün alırım :)

bu arada aldığım ürünhttp://www.teknosa.com/urunler/110012649/samsung-46f8000-fhd-smart-3d-dvb-s-led-lcd-tv-4-go?from=suggestion&term=46f8000

bu ürünü temmuz ayında 3800 liraya aldım 500 lirada hediye çekim geldi :) çok tatlı oldu

• TEKNOSAYA KESİN BİRŞEYLER OLDU O DA BİZİ BULDU

12 Ocak günü Teknosa dan 4500 liraya iki ürün aldım. O tarihten beri siparişiniz paketlendi mesajı yazıyor ve bugün 17 gün oldu hala aldığım laptopu göndermiyorlar. Defalarca ama defalarca müşteri hizmetlerini aradım. Defalarca internet sitesinden yazdım. Kesinlikle çözüm yok. Sıkıştırmalarım sonucunda müşteri hizmetleri sistemde bir problem var gibi birşeyler söyledi. Ne yapacağımı artık bilmiyorum. Bu gün defalarca müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri temsilcisine ulaşamıyorum. Telefonları kilitlenmiş. İnternet sitesine girilmiyor. Yazık gerçekten. Olan bizim gibi müşterilere oluyor. Sakın ama sakın Teknosaya bulaşmayın. Ben güvenilir bir site diye almıştım. Siz yanmayın. İnsan kendini enayi gibi hissediyor. İnanmayan varsa 444 55 99 arasın teknosa com ürün teslimatı ile ilgili müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil altın -- 29 Ocak 2014; 22:22:08 >

• semih4444 kullanıcısına yanıt
    hocam böyle direk önyargıyı sevmiyorum ama kararsız kaldım şimdi u330t mi baksam aslında TOSHIBA SATELLITE U840W-10J bakıyorum ama hala yüksek fiyatı 1500 barajına gelmesini bekliyorum
  • Al birini vur ötekine, hepsi aynı.
  • Arkadaşlar hala tereddütte olanlar varmış.Teknosa'ya sakın bulaşmayın.Web üzerinden alışveriş yapmayın.Ben geçen hafta durumu bilmeden LED TV siparişi verdim, ürün gelmediği gibi, günlerdir tek bir kişiye bile ulaşamadım.Şirket sanki kapanmış gitmiş gibi.

Sinir harbi yaşamamak istiyorsanız, Teknosa'dan alışveriş yapmayın.Twitter,Facebook'u biraz takip ederseniz, şuan binlerce mağdur olduğunu görürsünüz.
  • Elimde 2013 Şubat ayında aldığım ve nerdeyse hiç kullanmadığım(ciddiyim, iPad den sonra benim için gereksiz oldu) asus s400ca-020h ultrabook satılıktır. 1100 tl ye alıcı var ve satmadım. Ona göre teklif verin. Ürün bimeksden alınmıştır ve faturası mevcuttur. Istanbulda pazar günü elden teslim yapabilirim. Ilgilenenler pm atsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.