Şimdi Ara

Teknosa'da 10*15 Fotoğraf Baskı Sadece 10 kuruş! Ocak ayındayız hala devam! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
1
Favori
60.820
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bu gün izmir agora extra teknosada bastırdım. 57 tane sini 10 dk da bastılar. baskı kalitesi harika valla. bence bu fırsatı kaçırmayın. sıcak ddeğil bence yanıyor bu fırsat
  • Ümraniye Carrefour' dakine dün gittim. "Cihaz bozuk. En yakın Kozyatağı Carrefour' da var oraya gidin" dediler
    Bugün Kozyatağı Carrefour' dakine gittim. "Hsonu olduğu için çok sıra var en erken ptesi verebiliriz" deyince ben de 30 adet resim bastıracağımı söyledim ve 1 saat sonra vermeyi kabul ettiler.
    Baskı kalitesini beğendim. 10 kuruş çok uygun fiyat.
    Bugün deneme amaçlı az sayıda götürdüm ama ptesi arşivinde ki 1250 fotoğrafın çıktısını almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Ümraniye Carrefour' dakine dün gittim. "Cihaz bozuk. En yakın Kozyatağı Carrefour' da var oraya gidin" dediler
    Bugün Kozyatağı Carrefour' dakine gittim. "Hsonu olduğu için çok sıra var en erken ptesi verebiliriz" deyince ben de 30 adet resim bastıracağımı söyledim ve 1 saat sonra vermeyi kabul ettiler.
    Baskı kalitesini beğendim. 10 kuruş çok uygun fiyat.
    Bugün deneme amaçlı az sayıda götürdüm ama ptesi arşivinde ki 1250 fotoğrafın çıktısını almayı düşünüyorum.

bence al hocam ben 75 tane fotograf cıkarttım arkadasında vardı hepsi 114 taneydi bunların hepsi normal 45 lira tutuyordu ben 11.4 (gerci bozuk olmayınca 11.5 aldılarda) hallettim aradaki farkı siz düşünün artık

• Dün biraz abartıp 500 tane seçip teknosaya gittim,öğlen saati kımsecıkler yokti,lakin beni beklıyordu sanırım kalabalıkbenden sonra duyan geldi,çılgın bir kalabalık oldu forum istanbul teknosa exxtrada.Bide üzerine kağıt bitti,değiştirmek için makine başındakı arkadaş karanlık oda çadırı kurdu halletti ama herkesin üzerimdeki pis pis bakışları hala aklımda
  • capitol haftasonu çıktı alamıyoruz, haftaiçi uğrayın dedi
  • Kent meydanı teknosadan çıkartabilirsiniz, 200 adet fotoğraf bastırdım gayet güzel.

quote:

Orijinalden alıntı: Cüneyt RC

Bursa'da hangi Teknosalarda var?
  • Haramidere Carrefour Teknosa'da 68 adet bastırdım. Basarılı. Arsivden biraz daha bakalım neler cıkacak! 11 Mayıs son tarih imiş. Bugüün sordum. Fırsatı kacırmayın.
  • dün sefaköy armoniparkta 280 tane bastırdım 1.5 saatte aldım. Baskı güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leprechauntr -- 3 Mayıs 2010; 0:12:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leprechauntr

dün sefaköy armoniparkta 280 tane bastırdım 1.5 saatte aldım. Baskı güzel.

260 baskıyı 20 dk da verdiler. sanırım sıra vardı szin gittiğiniz yerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: saredsa

Haramidere Carrefour Teknosa'da 68 adet bastırdım. Basarılı. Arsivden biraz daha bakalım neler cıkacak! 11 Mayıs son tarih imiş. Bugüün sordum. Fırsatı kacırmayın.

31 mayısa kadar uzatılmış kampanya,ilgiye göre dahada uzatılabilirmiş..Teknosa'nın söylediği bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: reymor01

Tr deki en büyük teknosa adanada diyolar ama bu kampanya orada yok

• Arkadaşlar dün çıktı almak üzere Teknosa'ya gittim, sürenin 31 Mayıs'a kadar uzatıldığını öğrendim...
    Bilgilerinize,
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackeagle34

Arkadaşlar dün çıktı almak üzere Teknosa'ya gittim, sürenin 31 Mayıs'a kadar uzatıldığını öğrendim...
    Bilgilerinize,

teknosa ya tebrikler,

arşivi tekrar gözden geçirmeliyim
  • Parlak veya mat kagida baski secenegi var mi Teknosa'da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kavanoz

Parlak veya mat kagida baski secenegi var mi Teknosa'da?

benim aldığım baskı mattı dostum seçenek sormadılar ama gayet kaliteli bir baskı
  • quote:

Sadece Mat baskı
  • Gidip kendim gordum. Baskiyi begendim ve 430 tane bastirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElectroTech

quote:

Sadece Mat baskı

mat baskı yapan yer neresi? Ben forum istanbuldan aldım cıktıları hepsı parlaktı??
  • bende samsung'un led çerçevesi var ama elde bakmanın yerini tutmaz.bu haftasonu bastırmak lazım resimleri.
  • Fotolarını bekletyrdm bende iyi oldu bu hbr :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.