Bugün kentmeydanı teknosa express te hayata geçirdim bu fırsatı 22 tane 20x30 145 tane 10x15 yaptırdım. gayet özenli paketlerde verildi.Sıra da yoktu. 26.5 verdim. Oradaki görevli arkadaş kampanyanın 31 mayısa kadar uzadığını söyledi başlığı değiştirin bence....
quote:
Orijinalden alıntı: denizfeneri
Bugün kentmeydanı teknosa express te hayata geçirdim bu fırsatı 22 tane 20x30 145 tane 10x15 yaptırdım. gayet özenli paketlerde verildi.Sıra da yoktu. 26.5 verdim. Oradaki görevli arkadaş kampanyanın 31 mayısa kadar uzadığını söyledi başlığı değiştirin bence....
nasıl 26 odedın?
36 odemiş olman gerekmezmi?
20-30 lar 1 lira diye bılıyorum
yukarı....
yukarıııı
Züper kampanya
arkadaşlarıma 50+52 toplamda 102 ve Kendimede 428 adet :) 10*15 fotoğraf bastırdım biraz önce Beşiktaşta. Kampanya bu aysonuna kadar uzatılmış arkadaşların dediği gibi 20*30 1 lira A4 boyutu foto seçip bi 15-20 tanede büyük bastırıcam haber veren arkadaşa çok teşekkür ederim...
quote:
Orijinalden alıntı: cydonia
quote:
Orijinalden alıntı: denizfeneri
nasıl 26 odedın?
36 odemiş olman gerekmezmi?
20-30 lar 1 lira diye bılıyorum
evet arkadaşım senin hesap doğru 2 değil 3 olacaktı en baştaki
bende ankara antareste 325 tane bastırdım 1 tanede denemek için 20*30 bastırdım süper oldu. o kadar güzel olacağını bilsem 20*30 dahada bastırırdım
Yukarı...Görmeyen arkadaşlar da görsün...
quote:
Orijinalden alıntı: eminkeskin
Yukarı...Görmeyen arkadaşlar da görsün...
tesekkurler
Carrefour Maltepe Park Teknosa akşam 8 den sonra çıktı almıyormuş. Bilginize. dün akşam gittim 8 den sonra görevlimiz gidiyor dedi.
Hafta sonu bende 240 civarında çıktı aldım.. gerçekten süper fiyat. Performans oldukça iyi, kaçırmayın derim..
Yetiştirebilirsem şimdi de biraz büyük boyda özel resimleri bastıracağım.
quote:
Orijinalden alıntı: MrEnqin
Carrefour Maltepe Park Teknosa akşam 8 den sonra çıktı almıyormuş. Bilginize. dün akşam gittim 8 den sonra görevlimiz gidiyor dedi.
Ben de Tepe Nautilus'da bastırdım...Fotoğraf basan arkadaş aynı zamanda mağazanın güvenlik görevlisiydi...
bende bu akşam balçova agorada bastırdım 166 tane 10 * 15 ve ve 10 adet de a4 boyutunda bastırdım baskı kagıdı çok kaliteli ve parlak o kadar baskıya 26 liramı ne vaerdim araştırıyom birazdaha resim bulayım bastıralım böyle kampanya 4o yılda bir gelir.
quote:
Orijinalden alıntı: eminkeskin
quote:
Ben de Tepe Nautilus'da bastırdım...Fotoğraf basan arkadaş aynı zamanda mağazanın güvenlik görevlisiydi...
Ayrıca şunu da belirteyim...Güvenlik arkadaş kampanyanın 11 mayısta biteceğini söyledi,doğru yanlış bilemem...
Güzel fırsat. Fırsatı açan arkadaşa teşekkür ederim. Bende yarın Antalya Özdilek'te 600 civarı bastırmayı düşünüyorum...
Okumayan varsa kaçırmasın
10 tane baski 1 milyon arkadaslar electroworld dede brosurde yaziyo
bende dün profilo teknosa da bastırdım bir kaç fotoğraf. yarı parlak yarı mat fotoğraf kağıtına çıktı aldık, tekrar çıktı alacağım fakat parlak kağıda istiyorum onlarıda
quote: