Şimdi Ara

Teknosa'da 10*15 Fotoğraf Baskı Sadece 10 kuruş! Ocak ayındayız hala devam! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
1
Favori
60.820
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bukalemun

dün TEKNOSA da idim:)) zaten ist için yakın zamandaki STARCITY açılışı hariç bir hareketlilik yoktu ( ybosna - altınyıldız binası arkasındaki olan + orada FOTO baskı uzun bir süre olmayacak bilginize ),

ben bana en yakın ist - kçekmece - sköy deki armoni avm dekine gittim , her zamanki gibi sakin ve bom boştu :))) , 100 + 13 foto 30 dk falan sürdü toplam işlemler.. , tansaş tan kazanılan 45 tl yi silinmeden carrefour + teknosada bu şekilde harcadım:))

foto kampanyasına daha önce 250 tane adetli olanla katılmıştım , buda benim işimi fazlası ile gördü. uzaktaki akrabalara yollamak için bir bahane hemde 10x15 foto = 100 kuruş ( normalde 300 kuruş tur )

PAZAR GÜNÜ ise zaten 134 tl olan phılıps DECT tlf u 107 tl ye 12 taksit almıştım. bu aralar iş görür teknosa....

100 kuruş degil arkadaşım bende bastırdım adet i 10 kuruş yani 100 bin 10 adet i (1 tl ).

• Kampanya deva mediyor mu hala, bilen var mı? yukarıda 31 Mayısa kadar uzadığı da yazıyor 11 Mayıs son gün olduğu da.
  • 31 mayısa kadar devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniceri

yukarı

Teşekkürler...Herkes faydalansın...
  • Kayseri Teknosada yok, büyük hayalkırıklığı yaşadım.
  • Geçen hafta 400 adet 10 x 15 fotoğraf çıktısı aldım.
  • Geçen ay nişanım vardı 800'e yakın fotoğraf baskısı aldım.Teknosa böyle kampanyalarla üzerindeki fahiş fiyatlı mağaza etiketini sileceği kanaatindeyim
  • sevgili arkadaşlar farkettinizmi bilmiyorum ama sitede 2 adet 10x15 ve bir adette 15x21 baskı 40 kuruşmuş, büyük fotolar bastırmak isteyenlere daha avantajlı bir fiyat 15x21 mat baskı en düşük yerde 28 kuruş burda 20 kuruşa geliyo

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119995140&CS_Category=_FOTOLAB_BASKI768&CS_Catalog=_FOTOGRAF___VIDEO_KAMERA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozogul4 -- 14 Mayıs 2010; 0:55:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozogul4

sevgili arkadaşlar farkettinizmi bilmiyorum ama sitede 2 adet 10x15 ve bir adette 15x21 baskı 40 kuruşmuş, büyük fotolar bastırmak isteyenlere daha avantajlı bir fiyat 15x21 mat baskı en düşük yerde 28 kuruş burda 20 kuruşa geliyo

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119995140&CS_Category=_FOTOLAB_BASKI768&CS_Catalog=_FOTOGRAF___VIDEO_KAMERA

Bunda kesin bir hata var,

15-21 zaten normalde 40 kuruş,

bu linke göre birde ekstradan 2 tanede 10*15 bedava diyor

15-21 bastıranların ,10*15 bedava haklarını yemiş olurlar yoksa

• Bilgilendiren arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bende yine DH'de bir online baskı yapan bi site vardı 10*15 13Krş tan ve 15TL üzeri ücretsiz kargo, onunla çıkartmayı düşünüyordum. Yaklaşık 150-200 foto var. Yarın falan gidip Ankara'da birinde bastırmam gerek :) Çok iyi oldu... Gerçi 200 fotoda 6TL karım olur, o da yol parasına gider gerçi ama görüpte almak daha farklı :)

Bastırdıktan sonra da yorumlarımı yazarım burda...
  • 8 liralık hediye puanım var onunla kullanılabilinir mi acaba ? bide optimum teknosa'da oluyormu acaba
  • Az önce Ankara AnkaMall TeknoSA'da fotoğraf baskısı almaya gittim. Saat 20:30 a geliyordu. Gittiğimde o kısımda görevli yoktu. Yakınlardaki görevliye sordum kim ilgileniyor diye bana dediği FotoLab ile ilgilenen arkadaşalrın mesaisi bitti gittiler dedi. Akşam 8 de mesaileri bitiyormuş. Anlayan da 3-4 kişi varmış o arkadaşın dediğine göre. Ve başka da kimse uğraşamıyormuş bozulurmuş. Ankara'nın en büyük alışveriş merkezindeki koskoca (?) TeknoSA'da bi fotoğraf baskısı verecek, anlayan görevli YOK!!! Yazıkalr olsun.. Başka birşey diyemiyorum... Ben bu foto baskılarını almak için 1 saat yol yürüdüm gittim ve sonuç HÜSRAN! Şaşırmadım ama. Sonuçta TeknoSa'dan pek birşey beklemiyordum! Şu ana kadar yaptığı ne avr ki adam akıllı. Teknosa'nın indirimleri bile yalan! Normal piyasada o indirim dedikleri fiyattan daha ucuz çok çok ürün bulunur çoğu zaman. Gözüme çarptı yolda giderken kataloglarına baktım Fuji A235 foto mak. 299TL diyor :) Ağzım açık kaldı.. Şu an 215TL ye satan yer var :) HB'da bir ara 199TL idi :D

Sonuç olarak Teknosa yine yaptı yapacağını. Benim gözümde bir kez daha yerin dibine geçti. Zaten hiçbir elektronik ürünüm Teknosa'dan alınmış değil. Vatan, Media Markt varken Teknosa sadece kendini kandırır. Bir de Teknoloji için gezmeyip ilk gördüğünü alanların :)

Fotoğrafları da burda yayınlanan http://www.fotvi.com/ sitesinden alacam. Tanesi 13Krş oluyor ve 15TL üzeri alışverişlerde Ücretsiz Yurtiçi kargo ile kapıya teslim!!!!

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MGES38 -- 24 Mayıs 2010; 22:28:50 >

• telefon edip gitmekte fayda var. aletin bozulmasıu ve belli bi saatten sonra görevli olmaması olayından bu başlıkta bahsedilmişti
  • Geçen gün 140 çıktı daha aldım. PC deki foto arşivimin hemen hepsini çıkartmış oldum. Haber veren arkadaşa tekrardan teşekkürler.
  • Ne demek dostum.Yeter ki birilerinin işi görülsün....
  • haber veren arkaşa teşekkürler 60 tane çıkartırdım bi 100 tane daha çıkartıracam ...
  • Bende 19 mayısta forumistanbulda 260 fotoğraf bastırdım, baskı kalitesi gayet güzeldi hiç sıra yoktu, paylaşan arkadaşa teşekkürler...
  • 151 tane bastırdım ancak bişey dikkatimi çekti
    çıkan fotoların kadrajımı (artık ismi neyse ebadı diyim)
    çektiğim fotolardan daha küçük
    yani resmin bi kısmı yok gibi
    sebebi nedir ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: netses

151 tane bastırdım ancak bişey dikkatimi çekti
    çıkan fotoların kadrajımı (artık ismi neyse ebadı diyim)
    çektiğim fotolardan daha küçük
    yani resmin bi kısmı yok gibi
    sebebi nedir ????

Makinelerin çektiği fotoğraflar 4:3 baskı kağıtları ise 3:2 oranındadılar. Bu nedenle nerde basılırsa basılsın fotoğrafın bir bölümü kesilir.
  • büyük olasılık çektiğiniz fotolar 4*3 formatında aldıgınız çıktılar 3*2 (15*10) formatında oldugu için alttan üstten kırpılıyor biraz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.