Şimdi Ara

Teknosa'da 10*15 Fotoğraf Baskı Sadece 10 kuruş! Ocak ayındayız hala devam! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
1
Favori
60.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fotoğraflar basılmadan önce görevli, tek tek tüm resimlerde ayarlama yapıyor. mesela yüz kısmı bir kenarda ise, orasını kesmiyor, manzarayı kırpıyor.
  • Ben 550 tane bastırdım kalitesi süper.Eminönülerde sürünmekten kurtuldum.Teşekkürler:)
  • Ben, 525 adet fotoğraf bastırdım. Konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler.
  • bende bugün bastırdım gayet kaliteliydi
  • bende 648 adet bastırdım Ankamall 'da tek tek işaretlemek kötü. Ama herhangi bir ayar yapmadılar tabi :D Kaliteli baskı yapıyorlar.
  • 250 tane 10x15, 4 tane de 20x30 bastırdım, Ankamalldeki çalışan bayağı yardımcı oldu, baskılar da gayet kaliteli, ext hdd ile götürmüştüm makina görmedi falan. aklınızda bulunsun flash la götürün.

Haber veren arkadaşa teşekkür ederim.
  • Dün terkar gittim :) ilk gittiğimde kendime 427 tane foto bastırmıştım dün gene 209 tane sadece kendi fotolarımı bastırdım toplamda 636 adet :) arkadaşlar içinde toplamda 520 adet foto bastırdım haber veren arkadaşa tekrar çok teşekkürler...

Not: Beyler Migrosta 8,9 tl ye 200 lük Foto albüm aldım 3 adet baya güzel kaliteli bilginiz olsun o kadar foto bastırıyoruz koyucak albüm lazım dimi ? bilginiz olsun selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seas79 -- 28 Mayıs 2010; 10:59:02 >
  • maalesef biz bastıramıyoruz.

yakınımızda teknosa yok.
    sanal ortamdan bastırıp kargo ile göndermeleri mümkün mü acaba
    böyle yaptıran oldumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: registan

maalesef biz bastıramıyoruz.

yakınımızda teknosa yok.
    böyle yaptıran oldumu

www.fotvi.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: registan

maalesef biz bastıramıyoruz.

yakınımızda teknosa yok.
    böyle yaptıran oldumu

teknosanın sitesinin içinde bir yerde linki var teknolab gibi bir adı var
    bildiğim kadarıyla fotoları siteye gönderip bastırılmasını sağlayabiliyorsunuz
    e bu kadarını yapan kargoyla eve de yollar herhalde

olmadı,www.fotvi.com

• Bende dün akşam uğradım. 100 adet resim verdim. Ama çarşamba gününe hazır olur dedi. Bazılarına torpil mi yapıyorlar anlamadım gitti. Çünkü orada direk flash diskten bastırıyordu biri. Kozyatağı Carrefour da baskı yaptıran varsa nasıl baskı aldılar acaba? 3-4 gün sonraya mı gün veriyorlar?
  • arakdaslar tekirdagda 2 tane teknosa var ikisndede yokmsu baski cihazi kargo ile yapiyorlarmis 2.5 ytl de kjargo parasi aliyorlarmis koskoca 2 teknosada ki biri alisveris merkezinde baski cihazi yok ilginc yani
  • Cidden son tarih 31 Mayis mi 10 kurus icin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakki.sert

Bende dün akşam uğradım. 100 adet resim verdim. Ama çarşamba gününe hazır olur dedi. Bazılarına torpil mi yapıyorlar anlamadım gitti. Çünkü orada direk flash diskten bastırıyordu biri. Kozyatağı Carrefour da baskı yaptıran varsa nasıl baskı aldılar acaba? 3-4 gün sonraya mı gün veriyorlar?

Ben bugün uğradım oraya. Gerçektente çok sıra var. Kızın dediğine göre 1.000 baskı sırası varmış. Daha önce aynı yere iki defa gittim. Az baskın varsa(20-30) 1 saatte veriyorlar. Ama 50 den fazla baskı için en erken ertesi gün gidip alabiliyorsun. Ayrıca çalışana Ümraniye Carrefour' da baskı aletinin bozuk olduğu için buraya yönlendirdiklerini söyledim. Bana "Diğer teknosalarda da baskı yoğunluğundan bozulan makineler yüzünden buraya gelenler. Benim cihazın maşaallahı var hiç bozulmadı" dedi.
    Ben 40 adet vesikalığa 1 TL ödedim. 1 saat sonra gel al dedi ama hala uğrayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: nech84

arakdaslar tekirdagda 2 tane teknosa var ikisndede yokmsu baski cihazi kargo ile yapiyorlarmis 2.5 ytl de kjargo parasi aliyorlarmis koskoca 2 teknosada ki biri alisveris merkezinde baski cihazi yok ilginc yani

Hocam öyle birşey yok kargo parası falan.
    Kaç adet resim bastıracaksın pmden iletirmisin yardımcı olayım.
  • sagol dostum :) hallettım ısımı 10 lıraya hallolcak ısı 3 lıraya hallettım sagol :D
  • Bugün bende usb'ye depoladığım fotolarımı çıktı almak için gittim. Makine arızalıymış, 31 mayıstan sonra yapılabilirmişpeh!
  • acaaba uzama ihtimali var mı ki. ben nolur nolmaz yarın ankamall a gitmeden önce bi arayacağım yarım saat öncesinden ona göre gidicem
  • az önce aradım ankamall teknosayı 31 hazirana kadar uzatmışlar kampanyayı. iyi oldu valla bu
  • Haziran sonuna uzatılmıştır kampanya bilginiz olsun.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.