Şimdi Ara

Teknosa'da 10*15 Fotoğraf Baskı Sadece 10 kuruş! Ocak ayındayız hala devam! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
1
Favori
60.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shattered Glass

Sivas'ta bu uygulama yok sanırım valla olsa cok iyi olurdu dört gözle bekliyorum ama yok...

Otobüse binip yakındaki bir şehre git...Hem gezersin,hem de işin görülür...
  • Araban varsa gel beni al beraber gideriz 10 kuruşa resim bastırmak için şehir dışına çıktım diye elalemi kendime güldüreyim öylemi?

Valla çok şanslısınız küçük ilde yaşamamın dezavantajlarından birini yaşıyorum şuanda üstüme gelmeyin
  • gerçekten güzel bir kampanya. İstanbulda her teknosa da varmı? Bilen varmı?

teşekkür ederim
  • baskı hizmetini bu teknosalarda veriyorlar.

Teknosa'da 10*15 Fotoğraf Baskı Sadece 10 kuruş! Ocak ayındayız hala devam!
  • quote:

Orijinalden alıntı: registan

baskı hizmetini bu teknosalarda veriyorlar.

Teknosa'da 10*15 Fotoğraf Baskı Sadece 10 kuruş! Ocak ayındayız hala devam!

Teşekkür ederim
  • Yukarııııı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shattered Glass

Araban varsa gel beni al beraber gideriz 10 kuruşa resim bastırmak için şehir dışına çıktım diye elalemi kendime güldüreyim öylemi?

Valla çok şanslısınız küçük ilde yaşamamın dezavantajlarından birini yaşıyorum şuanda üstüme gelmeyin

Çok fazla bastıracaksan bana yolla fotoğrafları ben bastırıp kargoyla yollarım

• Bu kampanyadan yararlanıp 500 fotoğraf bastırdım. Öncesinde de ElectroWorld'de 275 fotoğraf bastırdım. Teknosa'daki (Fuji Film) baskı kalitesi ElectroWorld'dekinden (Kodak) çok daha iyi. Bu fiyata kaçırılmaması gereken bir fırsat.
  • Dün Forum Bayrampaşa'daki Teknosa'ya fotoğraf baskısı yaptırmaya gittim...Fakat tahmin edebileceğiniz gibi baskı makinası arızalıydı...
  • bursa kentpark ta 100 tane bastırtım dün bir sorun olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminkeskin

Dün Forum Bayrampaşa'daki Teknosa'ya fotoğraf baskısı yaptırmaya gittim...Fakat tahmin edebileceğiniz gibi baskı makinası arızalıydı...

Bugün Carrefoursa Maltepe Park içindeki Teknosa'ya gittim...15 dakikada basıp verdikler sağolsunlar...
    Hem de mat baskı yapmışlar...Daha evvelki baskılarım parlak yapılmıştı...
  • kampanya haziran sonuna kada uzatıldı.

gidip bastırmaya değermi?? gerçi kaliteli demişler baskı için ama 10 kuruşada kaçmaz herhalde...

flash bellek le götürsek çıktı alırız değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or_By -- 16 Haziran 2010; 12:59:19 >
  • " alet bozuldu " derlerse, müsade isteyin. bir de ben bakabilirmiyim deyin. sonra aletin dokunmatik ekranından " D " (yanlış hatırlamıyorsam) diskine girip, daha önce fotoğrafları basılan müşteriilerin fotoğraflarını silin. sonra makine düzelecek ve kendi fotoğraflarınızı bastırabileceksiniz.

sen gidip 100.000 € ver makinenin tanesine, sonra da başına gerzeğin birini koy. yada cd yi makyaj aynası olarak kullanan gerizekalı bir kızı koy... gelen müşteriye... "ayyyyy, makineemmm bozuk, malesef baskı alamiyorümmm" gibi saçma sapan laflar söylesin...

işte Türk zihniyeti dedikleri budur arkadaşlar. bu nedenle bizden bir mok olmaz...
  • teknosaya gittim eleman yokmuş çıktım hemen yan tarafa media markt e girdim hem kendim yaptım hemde 0,09 krş bastırma ücreti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

teknosaya gittim eleman yokmuş çıktım hemen yan tarafa media markt e girdim hem kendim yaptım hemde 0,09 krş bastırma ücreti.

Hangi MediaMarkt bu acaba?
  • izmir de bulunan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

izmir de bulunan

Eyvallah...
  • 400 adet bastırdım ben de. dün elime geçti mat baskı gayet güzel olmuş. Adana da baskı yapan yer teknosa yok ama DVDye yazıp verdim başka ilde bastırıp getirttiler. Teknosanın değeri gözümde arttı ilgili davrandılar...
  • acaba tekirdağda varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomicrosoft

acaba tekirdağda varmı

Yok...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.