Şimdi Ara

Teknosa'da 10*15 Fotoğraf Baskı Sadece 10 kuruş! Ocak ayındayız hala devam! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
1
Favori
60.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

dün ankamall a gitmeden 1 0saat önce aradım. telefona çıkan kişi ya sordum makine sağlamı mı. diye. sorun yok dedi. kampanya uzadı mı yine dedim yok dedi. sonra gittm bi baktım ki 18 temmuza uzadı yazıyor. sordum dedin az önce aradım yok dediler. şimdi geldi bilgi dediler. neyse 450 tane verdim. ta pazar gününe gün verdi.
    bi de biş isorcam kasada ödemeyi yaptıktan sonra tekrar o foto kısmına gelip o verilen kağıtla ilgili bişi yapmak gerekiyormuydu. ben ödemeyi yapıp direk çıktım

odemeyi yapıp cıkıyosun kardes:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: loopy

ogrendigim kadariyla Teknosa fotolab kampanyasini 30 Eylul'e kadar uzatmis.Dogrulugunu teyid edebilecek kimse var mi? Daha once
    bastiran arkadaslardan fotograf kalitesinden memnun olmayan var mi acaba?

geçtiğimiz perşembe günü yani 26 ağustos'ta uğradım teknosaya eylül sonuna kadar uzattıklarını söylediler.
  • Nerde gördüğümü hatırlayamadım ama bir teknosanın girişinde kocaman tabela vardı fotoğraf baskı 10 kuruş diye. Bende demek ki uzatılmış demiştim.
  • Haramidere / carrefourdaki Tekonosaya dün foto verdim. Eylül'de de devam edecekmiş kampanya.
  • adamlar para kazandığını görünce kampanyayı cidden abarttılar
  • Kağıt kalitesi ilk baskılardaki gibi değil ;300 tane daha bastırdım incecik olmuş kağıt ama gene de fiyat olarak güzel...
  • Ben de 350 tane daha bastırdım, 3 tane fotoğraf bozuk çıktı. DAha önce 1000 den fazla bastırmıştım hiçbirinde hata çıkmamıştı. Makineler kafayı yemeye başladı herhalde :)
  • izmirde hangilerinde var şu an bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperturgay

Ben de 350 tane daha bastırdım, 3 tane fotoğraf bozuk çıktı. DAha önce 1000 den fazla bastırmıştım hiçbirinde hata çıkmamıştı. Makineler kafayı yemeye başladı herhalde :)

hocam nerde bastrttıysan soylede orda baskı aldırtmayalım..Mundar etmişin makinayı,başka teknosaya gıdek :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: al-ozaria

izmirde hangilerinde var şu an bilgisi olan var mı?

sadece forum bornovada ve balçova agoradaki mağazalarda var
  • 20 ağustosta forum bornovadaki teknosadan çıkarttım.50 tane.Hepside süper..!!
  • bitti mi firsat? Sanirim son gun 26 Agustostu, dogru mu, degil mi, dogru degil mi? (anlayan anladi son kismi)
  • 650 tane bastırdım. Kalitesini beğendim. Yalnız çoklu bastırım yapmıştım, kimisi x2, kimisi x3 olanlar vardı. ama hepsi karışık oldu. Dün gece oturup 3 saat onunla uğraştım. Az da küfür etmedim kendilerine, ulan çok bastırıyorsak çoklu bastırılan fotoğraflar arka arkaya olmaz mı?

Bastıracak olanlar muhakak uyarsınlar...
  • Ya millet şimdi eylül sonuna uzadığı garanti mi kesin mi?

Bu sıcakta boşu boşuna hataydan bornovaya gitmiyim az mesafe değil hani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethiyetv

650 tane bastırdım. Kalitesini beğendim. Yalnız çoklu bastırım yapmıştım, kimisi x2, kimisi x3 olanlar vardı. ama hepsi karışık oldu. Dün gece oturup 3 saat onunla uğraştım. Az da küfür etmedim kendilerine, ulan çok bastırıyorsak çoklu bastırılan fotoğraflar arka arkaya olmaz mı?

Bastıracak olanlar muhakak uyarsınlar...

vermeden önce aynı dosyayı kopyalayıp adının sonuna _1 _2 _3 yazsanız X2 X3'e gerek kalmaz bence
  • piyasada nasıl ki fiyatlar ?? arada baya fark var anlaşılan..

bu arada bornova ile birlikte agora dada var imiş fotolab hizmeti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: shift_rk

piyasada nasıl ki fiyatlar ?? arada baya fark var anlaşılan..

İnternette 3-5 tane siteye baktım (Google'da denk gelen ilk ilk sitelerden bazıları) ve fiyatlar 30-50 kuruş arası; yani Teknosa'nın fiyatı rakipsiz şuanda

Ve kampanya ay sonuna kadar devam ediyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

quote:

Orijinalden alıntı: shift_rk

piyasada nasıl ki fiyatlar ?? arada baya fark var anlaşılan..

İnternette 3-5 tane siteye baktım (Google'da denk gelen ilk ilk sitelerden bazıları) ve fiyatlar 30-50 kuruş arası; yani Teknosa'nın fiyatı rakipsiz şuanda

Ve kampanya ay sonuna kadar devam ediyor...

kesinlikle sıcak fırsat..
  • 30-50 arası kuruş mılletı kazıklayan esnaf fıyatı onu kaale almayın ama, pıyasada 25 kuruştan aşağı, fujı supreme paper a basan tek yer yok
  • süper fırsat
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.