Şimdi Ara

Teknosa'da 10*15 Fotoğraf Baskı Sadece 10 kuruş! Ocak ayındayız hala devam! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
1
Favori
60.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bestbuy' da sanırım 8 kuruştu gecenlerde.
  • bencede gayet sıcak ılk fırsatta elımdekı fotoları dokeyım bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabrifidan

Bestbuy' da sanırım 8 kuruştu gecenlerde.

Burada aylardır 10 kuruş...
    1-2 günlük indirimlerle karıştırmayalım...
  • arkadaşlar gecen gün teknosadan 10*15 baskı aldım fotografların tamamı çıkmadı kırpılmış şekilde kafaların yarısı yoktu halbuki bilgisayarda tam görünüyordu. Bu neden kaynaklanır acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msafe -- 8 Eylül 2010; 10:19:21 >
  • kafaların tam çıkabilmesi için ps ta veya daha basidi office ile yüklenen photo manager programında crop ayarında 10*15 e getirmeniz gerekir
  • ben normal bi makinede çektiğim fotolar gayet düz çıktı. bu kırpılma olayı 16 9 fotolarda mı oluyor acaba
  • arkadaşlar baskıya vermeden önce 10*15 boyutunda resimleri kırpalımmı...kodak cx7525 kullanıyorum... fotoğraflarım 2560x1920... küçültelimmi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: carric

arkadaşlar baskıya vermeden önce 10*15 boyutunda resimleri kırpalımmı...kodak cx7525 kullanıyorum... fotoğraflarım 2560x1920... küçültelimmi??

Gerek yok
  • kafalar felan çıkmıyor diyenler oldu o yüzden sorma gereği duydum :) inşallah sroun yaşamayız toplu paket vericem çünkü
  • Fiyatlar çok uygun yalnız şöyle birşey var ki çoğu fotoğrafçının da malesef uyguladığı birşey..

Fotoğrafları bastırmadan önce renklerini açıyorlar. Hatta oradaki görevli kadının tüm mesaisini renk açma butonuna tıklayarak geçirdiğini söyleyebilirim. Bunun sonucunda elde ettiğiniz fotoğraflar kontrasttan yoksun.. Sanki 5 yıl önceki düşük kontrastlı bir lcd'ye bakıyormuş gibi. Sırf az mürekkep harcansın diye bu şekilde bastırıyorlar. Bu şekilde baskı alan teknosaya ve aynı mantalitedeki tüm fotoğrafçılara
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

kafaların tam çıkabilmesi için ps ta veya daha basidi office ile yüklenen photo manager programında crop ayarında 10*15 e getirmeniz gerekir

crop ayarı ne yaw. photo manager da bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extravaganza

Fiyatlar çok uygun yalnız şöyle birşey var ki çoğu fotoğrafçının da malesef uyguladığı birşey..

Fotoğrafları bastırmadan önce renklerini açıyorlar. Hatta oradaki görevli kadının tüm mesaisini renk açma butonuna tıklayarak geçirdiğini söyleyebilirim. Bunun sonucunda elde ettiğiniz fotoğraflar kontrasttan yoksun.. Sanki 5 yıl önceki düşük kontrastlı bir lcd'ye bakıyormuş gibi. Sırf az mürekkep harcansın diye bu şekilde bastırıyorlar. Bu şekilde baskı alan teknosaya ve aynı mantalitedeki tüm fotoğrafçılara

Vallah ben Best buy dan çıktı aldım. Tam 700 adet. Hepside 10 numara. Ödediğim para 56 Tl idi. Ancak bazı fotoğraflar arkadaşların dediği gibi. Kafalar yarım çıkmıştı. Fotoların hepsini 1600x1200 çözünürlüğe düşürdükten sonramı baskıya verseydik?? Bilemedim :=)

• meraba..teknosadan fotoğraf çıkartmayı düşünüyorum ancak bu kafaların çıkmama ve fotoğrafları açma olayı beni biraz korkuttu. fotoğraflarım 3680x2760, 1600x1200 ve 4000x3000 boyutundalar, boyutları küçültmeme gerek var mı ? Yardımcı olursanız çok memnun olurum :)
  • Bugün 17-18 sularında İzmir Agora Teknosa Exxtra'dan 52 tane çıktı aldım. 5,2 TL verdim, bu fiyata mükemmel bir hizmet. En az 100 tane daha çıkarırım bu hafta...
  • Tavsiye ederim bende izmir forum bornova da 70 tane çıktı aldım, bazı resimler pc dekinden karanlıktı ama geneli iyi, sıcak fırsat.
  • Bu fırsat nerelerde var, nasıl öğrenebilirim ?
    Adana'da var mı mesela ?
  • slm arkadaşlar 10 kuruşa foto kampanyası izmir forum bornovada var mı bilgilendirirseniz çok sevirnim 300 adet fotom varda. ayrıca kalitesi nasıl oluyor acaba çok kötü olmasından endişeleniyorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: vemirhor

slm arkadaşlar 10 kuruşa foto kampanyası izmir forum bornovada var mı bilgilendirirseniz çok sevirnim 300 adet fotom varda. ayrıca kalitesi nasıl oluyor acaba çok kötü olmasından endişeleniyorumda

Yukarda arkadaş yazmış forum bornova'da varmış.Ama asıl önemlisi yazdığın da ekleri ayrı yazılır...
    var da endişeleniyorum da gibi
  • arkadaşlar bu yöntemle vesikalık çıkaran oldu mu acaba, zannedersem 10x15 lik kağıda 4 tane vesikalık olacak şekilde çıkarılabilir.
  • Az önce Profilo daki Teknosa ya gittim. Baskı cihazının arızalı olduğunu söylediler. Elemanın tavırlarından şüphelendiğim için 10 dakika sonra işyerine geri döndüm ve telefon ettim. Şu an baskı yaptıklarını herhangi bir problemin olmadığını hemen gelip baskı yaptırabileceğimi söylediler. Nasıl yani ya!
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.