Şimdi Ara

Teknosa'da 10*15 Fotoğraf Baskı Sadece 10 kuruş! Ocak ayındayız hala devam! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
1
Favori
60.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • t-shirt e filan basıyorlar mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevenALP

t-shirt e filan basıyorlar mı acaba ?

Hayır....
  • arkadaşlar bu baskı işini herhangi bir teknosada yaptırabilirmiyim dvd ye yazıp resimleri götürsem bana çıkartıp getirirler mi yada gönderirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

arkadaşlar bu baskı işini herhangi bir teknosada yaptırabilirmiyim dvd ye yazıp resimleri götürsem bana çıkartıp getirirler mi yada gönderirler mi?

Göndermezler. web sitesinde hangi şubelerde yapıldıgı yazıyor
  • ne olmuş ekim sonuna kadar da uzatılmış mı?? bilen var mı ark lar ??
  • Ben pazar günü saat 5 gibi taksimdeki teknosa (eski megavizyona) a gittim uzatıldığını söyledi. Sabah verirsem 1 saat içinde alabileceğimi söylediler... Bilgilerinizee...
  • quote:

Orijinalden alıntı: carric

Ben pazar günü saat 5 gibi taksimdeki teknosa (eski megavizyona) a gittim uzatıldığını söyledi. Sabah verirsem 1 saat içinde alabileceğimi söylediler... Bilgilerinizee...

Uzatıldığı çok iyi olmuş da ne zamana kadar uzatıldı aceba bir bilginiz var mı??
  • Hocam bu ankarada varmı yardımlarınızı beklıyorum bıttımı bıtmedımı
  • Kampanya devam ediyor mu? Ediyorsa ne zamana kadar? Bilen yok mu??
  • bende bu sorunun cevabını beklıyorum
  • ekim sonuna kadar kampanya devam etmektedir ..beşiktaş çarşı teknosa fotolab bölüm sorumlusuyum herkezi beklerim..
  • kasım ayında?
  • Kısmet
  • Zorlamaya devam
  • ben ilk kampanyada çıkarttım aslında bi daha çıkartsam olacakta teknosa denk getirmem lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: deolci

ekim sonuna kadar kampanya devam etmektedir ..beşiktaş çarşı teknosa fotolab bölüm sorumlusuyum herkezi beklerim..

kasımda devam mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

ekim sonuna kadar kampanya devam etmektedir ..beşiktaş çarşı teknosa fotolab bölüm sorumlusuyum herkezi beklerim..

kasımda devam mı

Eğer devam ediyorsa ben de yaklaşık 1000 adet kadar fotoğraf bastıracağım...
  • quote:

Kasımda da devam ediyor mu hocam? Ediyorsa yanına uğrayacam bir ara...
  • kasımda da devam ediyor mu? bilen yok mu yaw!??
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.