Şimdi Ara

Teknosa'da 10*15 Fotoğraf Baskı Sadece 10 kuruş! Ocak ayındayız hala devam! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
385
Cevap
1
Favori
60.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben internetten sipariş vermiştim. Baskı kalitesi süper, eline kargo ile gelmesi ayrı güzel.

Tek sorun Mersindeki Teknosa da bu uygulama yok. İnternet te açılmıyor. Bence 1 Temmuz da (kampanya bitiminde) sistemleri devreye girer..
  • Temmuz ayına uzadı mı acaba.. Bilgisi olan var mı? Hala fotoğrafları seçemedim...İnşallah uzatmışlardır..
  • yok uzatmadılar maalesef. bugun verdim, biticek dediler
  • arkadaşlar bugün songünmüş şimdi aradım teknosayı. ne varsa çıkartın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devecibakar -- 30 Haziran 2010; 10:39:01 >
  • Nerdeyse 10 senelik arşivi baskıya verdim, süper oldu bu iş
  • 1000 adete yakın mayıstan beridir bastırıyorum bende...

Teknosa 'ya mail olarak yüksek sayıda talep gelirse yeniden kampanya olması muhtemelmiş bu arada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: atombak

1000 adete yakın mayıstan beridir bastırıyorum bende...

Teknosa 'ya mail olarak yüksek sayıda talep gelirse yeniden kampanya olması muhtemelmiş bu arada...

valla ilerde mail olarak talep yapalım. kimse 100 kuruşa fotoğraf basmıyor. bende yeni geldim. 177 tane bastırıyorum. taaa cumartesiye alacam fotoları. bu arada antalya özdilek teknosa extradan yaptırdım. bugün akşam 9 a kadar devam edicek kayıt alma işi. ödemeyi bugğn yapmak gerek. yoksa farklı ödenebilirmiş.
  • dün akşam forum istanbul teknosadaki görevli 18 temmuza kadar uzatıldı dedi.
    ben de daha sonra gelirim o zaman dedim, çünkü çok yoğundu ve 1 hafta sonra verecekti fotoları.
    eğer uzamamışsa dağıtacam orayı :)
  • ben fotoları çıkarttım fotolar eskidi ama kampanya hala bitmemiş yaw
  • Ben 29 haziranda çıkarttım, yarın son gün demişti görevli. 18 temmuza uzamışsa çok güzel olacak tekrar bastırmak istediklerim var.
    10*15 olanlar mat
    13*18 olanları parlak olarak çıkarttılar. kalitesi çok iyi.
  • dün ankamall a gitmeden 1 0saat önce aradım. telefona çıkan kişi ya sordum makine sağlamı mı. diye. sorun yok dedi. kampanya uzadı mı yine dedim yok dedi. sonra gittm bi baktım ki 18 temmuza uzadı yazıyor. sordum dedin az önce aradım yok dediler. şimdi geldi bilgi dediler. neyse 450 tane verdim. ta pazar gününe gün verdi.
    bi de biş isorcam kasada ödemeyi yaptıktan sonra tekrar o foto kısmına gelip o verilen kağıtla ilgili bişi yapmak gerekiyormuydu. ben ödemeyi yapıp direk çıktım
  • ftoğrafı alacağın zaman kasa fişini soruyorlar, adet fiyat karşılaştırması yapmak için. teslim alırken yanında götürmek yeterli. ben antares teknosada bastırmıştım sıra filan yoktu. yarım saate halloldu.
  • 18 Temmuz a uzama işini birileri kontrol etse ve burada bilgi verse ne güzel olur..Cepa Exxtra da bugün verip ertesi gün alabiliyorsunuz..Çalışan eleman da gayet yardımsever ve gayretli bir arkadaş..
  • hocam insanmıyormusun bize 18 temmuza kadar uzadı diyoruz ya. gittiğimizde yazmışlar oraya. daha nasıl kontrol edelim noter falan mı götürelim
  • Bu arada bim'de polaroid POGO 89tl :D

• Temmuz ayına uzadı mı acaba.. bilgisi olan var mı? Hala fotoğrafları seçemedim...İnşallah uzatmışlardır..

18 TEMMUZ 2010 SONGÜN DÜN SORDUM ZEYTİNBURNU OLİVİUM TEKNOSA
  • Teknosa'ya koca bir alkış...
    Bunlar da fotoğraf bastırmaya gidiyorlar galiba...
  • uzatıldı mı arkadaşlar tekrar
  • ogrendigim kadariyla Teknosa fotolab kampanyasini 30 Eylul'e kadar uzatmis.Dogrulugunu teyid edebilecek kimse var mi? Daha once
    bastiran arkadaslardan fotograf kalitesinden memnun olmayan var mi acaba?
  • inşallah uzatılmıştır. ben çok memnun kalmıştım.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.