Şimdi Ara

Teknosa'dan ipod touch 4 alacağım ama fiyatı garibime gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknosa'dan ipod touch 4 alacağım ama fiyatı garibime gitti. hepsiburad'da 600 lira iken, burada 480 liraya düşmüş. acaba bildiğimiz ipod touch 4 mü, yoksa farklı bir model filan mı?
    Bir bakın lütfen:
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110361048&CS_Category=_SBFAD_714_5&CS_Catalog=_MP3&T_Category=_MP3_CALAR714

• Yurtdışından getirttir. Wat'çı tanıdık bul biryerlerden hatta direk iphone 4 getirt.
  • fiyatı düşmüş teknosada sadece herhangi bi farklılık yok aynı ürün
  • Bir sorun yok alaiblirsiniz. Bence fırsatını bulmuşken kaçırmayın
  • fiyat gayet iyi...
    ancak vatanda klasik aysonu indirimi(%25) ile 450ye geliyor. 32 gb da 580e ama bu fiyatlar 2 günlük oluyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinergy_05
    fiyat gayet iyi...
    ancak vatanda klasik aysonu indirimi(%25) ile 450ye geliyor. 32 gb da 580e ama bu fiyatlar 2 günlük oluyo.

Indirimin suresi 2gun oluyor ama stoklarda ilk gun erken saatlerde bitmis oluyo gecen ay oyle olmustu ordan biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Süper Poze

quote:

Orijinalden alıntı: sinergy_05
    fiyat gayet iyi...

Indirimin suresi 2gun oluyor ama stoklarda ilk gun erken saatlerde bitmis oluyo gecen ay oyle olmustu ordan biliyorum

ondan 2 ay önce de öle olmuştu. sonuncuyu almıştım 32lik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 425tl ye satıyorum 32gb almak istiyen olursa pm atsin
  • 8GB çok az yalnız haberiniz olsun. Hani sadece müzikçalar ve Wifi için tamam ama oyun, bol application, harici olarak kullanmak vs için sıkıntılı olur.
  • Alcaksan al bunu fena fiyat değil. Ancak hiç ay sonu vatan falan bekleme stokta yok gösterip indrim yapıyorlar. Sanal kandırmaca.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.